Terürüst!!!
Printable View
Zam yapmak yasak kardeşim maliyete katlanacaksınız yoksa cimere şikayet ederim
Metal fırtına kitabı yirmi küsur yıllık kitap Hakem abi hep film izler de Kitaplar daha sahici
Essek abd yunanda da + K. Irak suriyedede 25 üsle sırıtıyo
Halbusi yunan Adalarına silah yığına uluslararası kanunlarla yasak
Tabi ama Kanunlar hep zayıflara işler
Gerçek hayat realitede zengin zümre kendini yoksuldan korumağa kullanmaz mı bunu
Uzatmadan iyi geceler
Moruk uluslararası ilişkilerde murphy nin iki kuralı işler.Birincisi,murphy nin altın kuralı,altını olan kuralı koyar.İkincisi smith wesson her zaman kare astan büyüktür.Dediğin kitabı ilk çıktığı zaman okumuştum,hatta yazarının paravan bir isim olduğunu cia in falan yazdırdığını düşünmüştüm.Adamlar elbet kitaplarda da tonla mesaj veriyor.Sana dedim ya heryerdeler.İşin güzel yanı ne yapacaklarını o şekil bu şekil saklamıyorlar,az bişi sır kılıfına sararak filmlerde kitaplarda dergilerde bize söylüyorlar.
O zaman amerika kankaydı amerika ile savaşmamız kitap bazında bile olsa baya sansasyon yaratmıştı.Şimdi o kitap gündem olsa kimse okumaz.Amerika mütefik falan değil,buz gibi düşman.
Iyi de her yer de olurlar tabi
Güç
Doğru yerde kullanılmadıkça güç değildir
Mesela maso dernekleri faal diyecem gülme geliyo herşeyi hallediyolar ki zate bi bnm arka hariç şukur kolluyoz onu
Abi ben tmz vijdan dan öte tanımam
İçim de öyle bi rahat ki
Askerde 96 da yazdım derste okunuyo notlar sebep sonuç konuşuluyo
Dedimki fransız Alman İtalyan İngiliz liselere kapıya kilit vurulmalı
Şöyle bi okudu komtan Kağıtların ardına attı
Ben vicdanen rahatım askerliği dediğim gibi o ortamda dahi uyarılarımı yaparak bitirdim vergilerimi öder kanunsuz işlere girmem
Yaaaniii
Her yerde olsalar olmasalar Sokuym onlara Sana bişey olmasın beaa
Daha umrumdaaaaa bile değil
Yani
Gücünü zamanında kullanmamışsın
Ve güç
Güç olmaktan çıkmış