Sayfa 191/1002 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Terürüst!!!
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    belki hatirlayan olur ben ambalaj ureticisiyim ve ozellikle gida konusunda ambalajindan tutun,gida urunlerinin ureticileri ile de baya muhatap icindeyim

son 15 gunde sanayide kullanilan undan tutun yaga,bizzat kendi kullandigim ambalaj urunu hammddelerine % 20 ila 30 arasi zam geldi.

bunun piyasalara etkisi 15 gun icinde cikar diye dusunuyorum.

2. Zam yapmak yasak kardeşim maliyete katlanacaksınız yoksa cimere şikayet ederim

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Zam yapmak yasak kardeşim maliyete katlanacaksınız yoksa cimere şikayet ederim
    Zam yokki ambalaj küçülüyo?
    De bakem
    Ne Balaj? Ne balaj?

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    belki hatirlayan olur ben ambalaj ureticisiyim ve ozellikle gida konusunda ambalajindan tutun,gida urunlerinin ureticileri ile de baya muhatap icindeyim

son 15 gunde sanayide kullanilan undan tutun yaga,bizzat kendi kullandigim ambalaj urunu hammddelerine % 20 ila 30 arasi zam geldi.

bunun piyasalara etkisi 15 gun icinde cikar diye dusunuyorum.
    Dolar gayme % 20 veya % 30 artmadığına göre bu zammı yurtdışında ki hammadde fiyatlarına bağlamak lâzım, ham ayçiçek yağı ve birbirleriyle hiç alakasız kömüre, dolar bazında % 100 fiyat artışı olduğu söyleniyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Dronlar sayesinde değil. Tümüyle Irak'a ve Suriyeye çekildiler. İki devlet kurdular. Burada harcanmak yerine Amerikan yardımlarıyla büyütülüyorlar.
    Metal fırtına kitabı yirmi küsur yıllık kitap Hakem abi hep film izler de Kitaplar daha sahici
    Essek abd yunanda da + K. Irak suriyedede 25 üsle sırıtıyo
    Halbusi yunan Adalarına silah yığına uluslararası kanunlarla yasak
    Tabi ama Kanunlar hep zayıflara işler
    Gerçek hayat realitede zengin zümre kendini yoksuldan korumağa kullanmaz mı bunu
    Uzatmadan iyi geceler

Moruk uluslararası ilişkilerde murphy nin iki kuralı işler.Birincisi,murphy nin altın kuralı,altını olan kuralı koyar.İkincisi smith wesson her zaman kare astan büyüktür.Dediğin kitabı ilk çıktığı zaman okumuştum,hatta yazarının paravan bir isim olduğunu cia in falan yazdırdığını düşünmüştüm.Adamlar elbet kitaplarda da tonla mesaj veriyor.Sana dedim ya heryerdeler.İşin güzel yanı ne yapacaklarını o şekil bu şekil saklamıyorlar,az bişi sır kılıfına sararak filmlerde kitaplarda dergilerde bize söylüyorlar.

O zaman amerika kankaydı amerika ile savaşmamız kitap bazında bile olsa baya sansasyon yaratmıştı.Şimdi o kitap gündem olsa kimse okumaz.Amerika mütefik falan değil,buz gibi düşman.

8. Iyi de her yer de olurlar tabi
    Güç
    Doğru yerde kullanılmadıkça güç değildir
    Mesela maso dernekleri faal diyecem gülme geliyo herşeyi hallediyolar ki zate bi bnm arka hariç şukur kolluyoz onu
    Abi ben tmz vijdan dan öte tanımam
    İçim de öyle bi rahat ki
    Askerde 96 da yazdım derste okunuyo notlar sebep sonuç konuşuluyo
    Dedimki fransız Alman İtalyan İngiliz liselere kapıya kilit vurulmalı
    Şöyle bi okudu komtan Kağıtların ardına attı
    Ben vicdanen rahatım askerliği dediğim gibi o ortamda dahi uyarılarımı yaparak bitirdim vergilerimi öder kanunsuz işlere girmem
    Yaaaniii
    Her yerde olsalar olmasalar Sokuym onlara Sana bişey olmasın beaa
    Daha umrumdaaaaa bile değil

Yani
    Gücünü zamanında kullanmamışsın
    Ve güç
    Güç olmaktan çıkmış

Sayfa 191/1002 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız