Zam yapmak yasak kardeþim maliyete katlanacaksýnýz yoksa cimere þikayet ederim
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Metal fýrtýna kitabý yirmi küsur yýllýk kitap Hakem abi hep film izler de Kitaplar daha sahici
Essek abd yunanda da + K. Irak suriyedede 25 üsle sýrýtýyo
Halbusi yunan Adalarýna silah yýðýna uluslararasý kanunlarla yasak
Tabi ama Kanunlar hep zayýflara iþler
Gerçek hayat realitede zengin zümre kendini yoksuldan korumaða kullanmaz mý bunu
Uzatmadan iyi geceler
Moruk uluslararasý iliþkilerde murphy nin iki kuralý iþler.Birincisi,murphy nin altýn kuralý,altýný olan kuralý koyar.Ýkincisi smith wesson her zaman kare astan büyüktür.Dediðin kitabý ilk çýktýðý zaman okumuþtum,hatta yazarýnýn paravan bir isim olduðunu cia in falan yazdýrdýðýný düþünmüþtüm.Adamlar elbet kitaplarda da tonla mesaj veriyor.Sana dedim ya heryerdeler.Ýþin güzel yaný ne yapacaklarýný o þekil bu þekil saklamýyorlar,az biþi sýr kýlýfýna sararak filmlerde kitaplarda dergilerde bize söylüyorlar.
O zaman amerika kankaydý amerika ile savaþmamýz kitap bazýnda bile olsa baya sansasyon yaratmýþtý.Þimdi o kitap gündem olsa kimse okumaz.Amerika mütefik falan deðil,buz gibi düþman.
Iyi de her yer de olurlar tabi
Güç
Doðru yerde kullanýlmadýkça güç deðildir
Mesela maso dernekleri faal diyecem gülme geliyo herþeyi hallediyolar ki zate bi bnm arka hariç þukur kolluyoz onu
Abi ben tmz vijdan dan öte tanýmam
Ýçim de öyle bi rahat ki
Askerde 96 da yazdým derste okunuyo notlar sebep sonuç konuþuluyo
Dedimki fransýz Alman Ýtalyan Ýngiliz liselere kapýya kilit vurulmalý
Þöyle bi okudu komtan Kaðýtlarýn ardýna attý
Ben vicdanen rahatým askerliði dediðim gibi o ortamda dahi uyarýlarýmý yaparak bitirdim vergilerimi öder kanunsuz iþlere girmem
Yaaaniii
Her yerde olsalar olmasalar Sokuym onlara Sana biþey olmasýn beaa
Daha umrumdaaaaa bile deðil
Yani
Gücünü zamanýnda kullanmamýþsýn
Ve güç
Güç olmaktan çýkmýþ
Yer Ýmleri