Tupras temettü alacaz daha ya...dur biraz yerinde ..Daha erken...[emoji2]
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Tupras temettü alacaz daha ya...dur biraz yerinde ..Daha erken...[emoji2]
Arkadaşlar psikolojik olarak sorunlu adamlarla tartışmak yersiz..Bloklayın gitsin.. Defalarca yazdım bunların kendilerine faydası yok...Zaman kaybı...Ford orta ve uv vadede kimseyı uzmez. Temettü var,yönetim iyi..vs...tek sorun beklemek.
KIRMAYALIM DÖKMEYELİM KY OLARAK saçma sapan şeyler için dalaşmaya gerek yok görüşlerimiz farklı OLABİLİR SONUÇTA HERKESİN TUTTUĞU KENDİNE :D KY OLARAK HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ.... lakin SON SÖZÜ FORD SÖYLER HER ZAMAN... :D
ucuz demedim ki dostum sadece beğendiğimi söyledim daha başarılı bulduğumu söyledim bir temelci olarak bana göre şu anki veri,elrine göre tborg ederinde duruyor BİM yüzde 15-20 kadar primli bence tahmini değerlememdir yatırım tavsiyesi değildir iyi olmanın bir bedeli bu ederinde ya da pahalı olmak enflasyonist ortamda tabi değerleme yapmak da zor yatırım getirisi vs hesaba katmak güvenlik marjını geniş tutmak falann gerekiyor en azından olmadı dolar bazlı bakamak gerek
Last edited by logologo; Bugün at 22:38.
bana göre bu koşullarda ford 2. temettü vermese tupras da temettü vermese daha iyi olur, temettüyü karşılamakta zorlanıyor her ikisi de ve bu durum fiyatlanmaları güdük bırakıyor temettü vereceğine fiyat gitsin daha iyi ytd