Originally Posted by
Abram
Efes 2 senedir tuttuğum kagit maliyeti hatirlamiyorum bile ya 30 ya 60 tl bi maliyetim vardi. 300 tl mali boşalttim iyi kar birakti, izliyorum temel anlamda aslinda pahali değil gibi ama istediğim seviyelere gelirse teknik ve temel anlamda tekrar yatirim yapmayi düşünürüm ama son dönemde en iyi kar birakan şirketlerden biriydi bundaki sorun nedir. İyi kar birakti aslinda ama yüksekten girdiyseniz yazik olmuş ben 2 sene tuttum karimi aldim çekildim bekliyorum.
yazdıkalrına katılıyorum sadece mevcut verielrine göre çok hızlı pirmlendi köpük atıyor bunu belirtmek istedim, yani ,iyi şirketelrinde köpük zmanalrı ya da ederinden düşük gittiği dönemler olabilir ekonomik teoeriler değerleme yöntem ve teknikleri ayrı sizde katılırsınız ki piyasa piratikleri ayrı alacağım kağıt değil cazib dursada düşüş sonlanıp yataya sardığı zmanalrı takip etmek gerek bana göre 160 -220 arası bir yerde dengelenir muhtemelen bilemiyorum tabi sadece tahmin MEVCUT verilerine göre 200 180 altı fiyatlar şu anki verilerine göre cazip gibi tahminen BAŞKA BİLONÇO AÇIKLAR BAMBAŞKA YERLERDE OLUR ORASINI BİLEMEM.. (NASIL Kİ TAHMİNEN ŞU ANKİ VERİELRİNE GÖRE 740-750 FROTO İÇİN AŞIRI CAZİPSE ORAYA GELECEK DİYE BİR KURAL YOK ORLARA YAKINLAŞTIKÇA CAZİBESİNİN ARTTIĞINI BELİRTMEK İÇİN YAZDIM..İLLA GELECEK DİYE DEĞİL )ÜSTELİK tanımadığım tahta huyunu suyunu bilmem tborg la beraber (Kİ HER ZMAN TBORGU DAHA ÇOK BEĞENMİŞİMDİR :D) ara sıra TEMEL VE TEKNİK VERİELRİNE bakarım karşılaştırmak için o da sırf fantazi alkol içeren ve içermeyen içecek sektörüne gıdaya bakmak hoışuma gidiyor ORADAN BİR TAKIM ÇIKARIMLAR YAPMAYA ÇALIŞIYORUM GIDA İÇECEK SONUÇTA TÜKETİCİNİN YÖNELİMLERİNİ KESTİRMEYE ÇALIŞMAK BAZI NOKTALARDA FİKİR VERİYOR GIDADAN İÇECEKTEN KISMAYA BAŞLAMIŞSA İNSANLAR FARKLI BİR ÇIKARIM BU SEKTÖR İYİ GİDİYORSA FARKLI ÇIAKRIMLAR YAPMAK MÜMKÜN... perakende ise her zman ilgimi çekiyor benim anlayışımdan farklı olan bir sekTÖR BİM in MESALA çalışma TARZI ilgimi çekiyor, GIDA VE İÇECEKLE BERABER PERAKENDE GERÇEKTEN REKABETİN AŞIRI OLDUĞU VE GERÇEK HAYATLA YAKINDAN İLİŞKİLİ GERÇEK HAYATIN YANSIMALRININ DAHA HIZLI OLDUĞU BİR SEKTÖR BAŞARILI OLAN NİYE BAŞARILI OLUYOR OLAMAYAN NİYE OLAMIYOR, ANLAMYA ÇALIŞMAK HOŞUMA GİDİYOR.
Son düzenleme : logologo; 04-09-2024 saat: 22:52.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri