Originally Posted by
Abram
Efes 2 senedir tuttuðum kagit maliyeti hatirlamiyorum bile ya 30 ya 60 tl bi maliyetim vardi. 300 tl mali boþalttim iyi kar birakti, izliyorum temel anlamda aslinda pahali deðil gibi ama istediðim seviyelere gelirse teknik ve temel anlamda tekrar yatirim yapmayi düþünürüm ama son dönemde en iyi kar birakan þirketlerden biriydi bundaki sorun nedir. Ýyi kar birakti aslinda ama yüksekten girdiyseniz yazik olmuþ ben 2 sene tuttum karimi aldim çekildim bekliyorum.
yazdýkalrýna katýlýyorum sadece mevcut verielrine göre çok hýzlý pirmlendi köpük atýyor bunu belirtmek istedim, yani ,iyi þirketelrinde köpük zmanalrý ya da ederinden düþük gittiði dönemler olabilir ekonomik teoeriler deðerleme yöntem ve teknikleri ayrý sizde katýlýrsýnýz ki piyasa piratikleri ayrý alacaðým kaðýt deðil cazib dursada düþüþ sonlanýp yataya sardýðý zmanalrý takip etmek gerek bana göre 160 -220 arasý bir yerde dengelenir muhtemelen bilemiyorum tabi sadece tahmin MEVCUT verilerine göre 200 180 altý fiyatlar þu anki verilerine göre cazip gibi tahminen BAÞKA BÝLONÇO AÇIKLAR BAMBAÞKA YERLERDE OLUR ORASINI BÝLEMEM.. (NASIL KÝ TAHMÝNEN ÞU ANKÝ VERÝELRÝNE GÖRE 740-750 FROTO ÝÇÝN AÞIRI CAZÝPSE ORAYA GELECEK DÝYE BÝR KURAL YOK ORLARA YAKINLAÞTIKÇA CAZÝBESÝNÝN ARTTIÐINI BELÝRTMEK ÝÇÝN YAZDIM..ÝLLA GELECEK DÝYE DEÐÝL )ÜSTELÝK tanýmadýðým tahta huyunu suyunu bilmem tborg la beraber (KÝ HER ZMAN TBORGU DAHA ÇOK BEÐENMÝÞÝMDÝR :D) ara sýra TEMEL VE TEKNÝK VERÝELRÝNE bakarým karþýlaþtýrmak için o da sýrf fantazi alkol içeren ve içermeyen içecek sektörüne gýdaya bakmak hoýþuma gidiyor ORADAN BÝR TAKIM ÇIKARIMLAR YAPMAYA ÇALIÞIYORUM GIDA ÝÇECEK SONUÇTA TÜKETÝCÝNÝN YÖNELÝMLERÝNÝ KESTÝRMEYE ÇALIÞMAK BAZI NOKTALARDA FÝKÝR VERÝYOR GIDADAN ÝÇECEKTEN KISMAYA BAÞLAMIÞSA ÝNSANLAR FARKLI BÝR ÇIKARIM BU SEKTÖR ÝYÝ GÝDÝYORSA FARKLI ÇIAKRIMLAR YAPMAK MÜMKÜN... perakende ise her zman ilgimi çekiyor benim anlayýþýmdan farklý olan bir sekTÖR BÝM in MESALA çalýþma TARZI ilgimi çekiyor, GIDA VE ÝÇECEKLE BERABER PERAKENDE GERÇEKTEN REKABETÝN AÞIRI OLDUÐU VE GERÇEK HAYATLA YAKINDAN ÝLÝÞKÝLÝ GERÇEK HAYATIN YANSIMALRININ DAHA HIZLI OLDUÐU BÝR SEKTÖR BAÞARILI OLAN NÝYE BAÞARILI OLUYOR OLAMAYAN NÝYE OLAMIYOR, ANLAMYA ÇALIÞMAK HOÞUMA GÝDÝYOR.
Son düzenleme : logologo; 04-09-2024 saat: 22:52.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri