Ben de 8 senedir uyeyim.
Daha yeni Tuprs'da Freddy'i burada da bunu engelledim.
Ama bir rahatlik var gercekten.
Syg,
Printable View
4,51 derken oldu gene 4,56 DARBECİ dolar...
4,60'a geldi bile....Selam olsun jöleli ile bilo'ya...yıl sonu faiz 30,kur 5,50....
birileri dis mihraklarin degil ic mihraklarin doviz belirleyici oldugunu anlatmali parayi yonetenlere..
Dollar for dummies
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=26697
mevduat faizini laga luga ile fazla vermedin diyelim peki gösterge faizin göstermesini nasıl engelleyeceğiz ! Eğer futbolun kurallarını değiştirip korner yerine taç gol yerine ofsayt penaltı yerine kale vuruşu denilecekse hakem dolara da kırmızı kart çıkarabilir !!
Basarlar paralari gicir gicir..
Dagitirlar millete..
Yakinda gorursunuz bankamatiklerde.
Kendileri ise her isi doviz ile fiyatlarlar.
En basda manifestolari. :)
Syg,
Gosterge 20 yi gecmemek icin direniyor .
2 yıllık gösterge tahvil faizi grafiğinde 2008 yılından itibaren
çanak yapıyor
hedef % 25-26 görünüyor
https://twitter.com/Teorisyen/status...119141889?s=08
Komedi gibi...
he he duysunlar neden duymasınlar ki,
dolar sayesinde olacak zaten bu rakam,
dolar artacak
zam yağmuru güneş ışığından fazla yağacak başımıza
enflasyon artıp
faizleri yukarı çekecek.
kur faiz enflasyon sarmalı belimizi bükecek desem.....
dünyada para bol iken yedik hurmaları tatlı tatlı
şimdi de tırmalama zamanı
Ooooo,destekçilerim de gelmiş.artık kesin merkezin başına jöleliyi geçiririz.Bir de ekonominin:oleyo: başına bilo'yu getirdik mi,yaşadık..Faizler 1 milyon...
Jöleli değilde MR.şakkadanak gelirmiş bir de🤑
Gedik yatirimdan nasil bono alabiliriz? Aktif ve nuroldaki gibi bono alabiliyor muyuz? Onlar gibi yatirim bankasi mi? Yoksa diğer bankalar gibi 1-2gün talep toplayıp bono satışını tamamlıyorlar mi? Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burgan'da geçen ay kazık yemiş gibi hissettim 17 den bağlamıştım, çarşamba günü doluyor 420k bakalım şimdi ne verecekler, bu arada bir ev sattım bir hafta içinde 300k daha gelecek. Şimdi nasıl bir strateji izlemeliyim onu düşünüyorum, tamamını burgan'da devam mı edeyim yoksa 300k için de başka bir yerden mi hesap açayım. Yoksa hepsini başka yere mi aktarayım.
Tabi bu arada uzun mu yoksa kısa mı bağlamak daha avantajlı onu düşünüyorum bir de bonolar var geçmiş sayfalarda okudum onlar daha mı avantajlı olur, herkes alabiliyor mu? kafamda bir sürü soru oluştu.
Bonoda nitelikli yatirimci faizinden yararlanmak istiyorsan 1 milyon tl olmali. Onun alti gariban faizi ve daha düşük. Mevduattan faizini çöp olarak gördüğüm için o konuda kafa yormuyorum bile.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Henüz Açıklanmadı Ancak İçeriden Gelen Duyumlar
Ekonomi Olumsuz Tepki Verecektir Bu Tabloya Göre
Ekonomi Bakanı: Berat Albayrak
Çevre ve Şehircilik Bakanı: Murat Kurum
İçişleri Bakanı: Süleyman Soylu
Adalet Bakanı: Abdülhamit Gül
Milli Eğitim Bakanı: Ziya Selçuk
Milli Savunma Bakanı: Hulusi akar
Ulaştırma Bakanı: Cahit Turan
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Fatih Dönmez
Milli Eğitim Bakanı: Ziya Selçuk
Sağlık Bakanı: Fahrettin Koca
Tarım ve Hayvancılık Bakanı: Bekir Pakdemirli
Spor ve Gençlik Bakanı: Mehmet Muharrem Kasapoğlu
Sanayi ve Kalkınma Bakanı: Mustafa Varank
a
Vakıf Özeldir tavsiyem lakin yinede ister telefon ister fiziki dolaşın oturun pazarlığa.devir sizin devriniz.
tadını çıkarın tasarrufu siz yapmışsınız.Bereket yapmamış,Doğuş yapmamış,Ülker yapmamış ,İnşaatçı yapmamış.siz yapmışsınız.
Bildiğim kadarı ile Temdit daha değerli onlar için .Temdit çıkmasın diye daha yukarda bile olabiliyor.siz yinede üşenmeyin gidin yüzyüze konuşun.
normal şubeleri örgü ören memur modu.
ekonomi damat ın mı ?
şaka olsa gerek