Ooooo,destekçilerim de gelmiş.artık kesin merkezin başına jöleliyi geçiririz.Bir de ekonomininbaşına bilo'yu getirdik mi,yaşadık..Faizler 1 milyon...
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Jöleli değilde MR.şakkadanak gelirmiş bir de🤑
Gedik yatirimdan nasil bono alabiliriz? Aktif ve nuroldaki gibi bono alabiliyor muyuz? Onlar gibi yatirim bankasi mi? Yoksa diğer bankalar gibi 1-2gün talep toplayıp bono satışını tamamlıyorlar mi? Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
burgan'da geçen ay kazık yemiş gibi hissettim 17 den bağlamıştım, çarşamba günü doluyor 420k bakalım şimdi ne verecekler, bu arada bir ev sattım bir hafta içinde 300k daha gelecek. Şimdi nasıl bir strateji izlemeliyim onu düşünüyorum, tamamını burgan'da devam mı edeyim yoksa 300k için de başka bir yerden mi hesap açayım. Yoksa hepsini başka yere mi aktarayım.
Tabi bu arada uzun mu yoksa kısa mı bağlamak daha avantajlı onu düşünüyorum bir de bonolar var geçmiş sayfalarda okudum onlar daha mı avantajlı olur, herkes alabiliyor mu? kafamda bir sürü soru oluştu.
Bonoda nitelikli yatirimci faizinden yararlanmak istiyorsan 1 milyon tl olmali. Onun alti gariban faizi ve daha düşük. Mevduattan faizini çöp olarak gördüğüm için o konuda kafa yormuyorum bile.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri