Sayfa 959/1006 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Cemil Ertem yeni KHK ile düzenlenecek demiş.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Merkeze Joleli yi isteriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,146
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Merkeze Joleli yi isteriz
    Bende istiyorum....görelim bakalım uzaktan konuşmaya benziyor mu?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Ooooo,destekçilerim de gelmiş.artık kesin merkezin başına jöleliyi geçiririz.Bir de ekonominin başına bilo'yu getirdik mi,yaşadık..Faizler 1 milyon...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

4. Jöleli değilde MR.şakkadanak gelirmiş bir de🤑

5.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    gedik yatırım
    91 gün vade
    %21,32 bono
    %22,574 mk

ytd.
    Gedik yatirimdan nasil bono alabiliriz? Aktif ve nuroldaki gibi bono alabiliyor muyuz? Onlar gibi yatirim bankasi mi? Yoksa diğer bankalar gibi 1-2gün talep toplayıp bono satışını tamamlıyorlar mi? Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6. burgan'da geçen ay kazık yemiş gibi hissettim 17 den bağlamıştım, çarşamba günü doluyor 420k bakalım şimdi ne verecekler, bu arada bir ev sattım bir hafta içinde 300k daha gelecek. Şimdi nasıl bir strateji izlemeliyim onu düşünüyorum, tamamını burgan'da devam mı edeyim yoksa 300k için de başka bir yerden mi hesap açayım. Yoksa hepsini başka yere mi aktarayım.
    Tabi bu arada uzun mu yoksa kısa mı bağlamak daha avantajlı onu düşünüyorum bir de bonolar var geçmiş sayfalarda okudum onlar daha mı avantajlı olur, herkes alabiliyor mu? kafamda bir sürü soru oluştu.

7.  Alıntı Originally Posted by hasserdar Yazıyı Oku
    burgan'da geçen ay kazık yemiş gibi hissettim 17 den bağlamıştım, çarşamba günü doluyor 420k bakalım şimdi ne verecekler, bu arada bir ev sattım bir hafta içinde 300k daha gelecek. Şimdi nasıl bir strateji izlemeliyim onu düşünüyorum, tamamını burgan'da devam mı edeyim yoksa 300k için de başka bir yerden mi hesap açayım. Yoksa hepsini başka yere mi aktarayım.
    Tabi bu arada uzun mu yoksa kısa mı bağlamak daha avantajlı onu düşünüyorum bir de bonolar var geçmiş sayfalarda okudum onlar daha mı avantajlı olur, herkes alabiliyor mu? kafamda bir sürü soru oluştu.
    Bonoda nitelikli yatirimci faizinden yararlanmak istiyorsan 1 milyon tl olmali. Onun alti gariban faizi ve daha düşük. Mevduattan faizini çöp olarak gördüğüm için o konuda kafa yormuyorum bile.

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bonoda nitelikli yatirimci faizinden yararlanmak istiyorsan 1 milyon tl olmali. Onun alti gariban faizi ve daha düşük. Mevduattan faizini çöp olarak gördüğüm için o konuda kafa yormuyorum bile.

Daha düşük tutarlara da veriyor bazıları

Sayfa 959/1006 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •