Ooooo,destekçilerim de gelmiþ.artýk kesin merkezin baþýna jöleliyi geçiririz.Bir de ekonomininbaþýna bilo'yu getirdik mi,yaþadýk..Faizler 1 milyon...
Doktor deðilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVÝRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AÞIÐI
Jöleli deðilde MR.þakkadanak gelirmiþ bir de🤑
Gedik yatirimdan nasil bono alabiliriz? Aktif ve nuroldaki gibi bono alabiliyor muyuz? Onlar gibi yatirim bankasi mi? Yoksa diðer bankalar gibi 1-2gün talep toplayýp bono satýþýný tamamlýyorlar mi? Bilginiz varsa paylaþabilir misiniz?
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
burgan'da geçen ay kazýk yemiþ gibi hissettim 17 den baðlamýþtým, çarþamba günü doluyor 420k bakalým þimdi ne verecekler, bu arada bir ev sattým bir hafta içinde 300k daha gelecek. Þimdi nasýl bir strateji izlemeliyim onu düþünüyorum, tamamýný burgan'da devam mý edeyim yoksa 300k için de baþka bir yerden mi hesap açayým. Yoksa hepsini baþka yere mi aktarayým.
Tabi bu arada uzun mu yoksa kýsa mý baðlamak daha avantajlý onu düþünüyorum bir de bonolar var geçmiþ sayfalarda okudum onlar daha mý avantajlý olur, herkes alabiliyor mu? kafamda bir sürü soru oluþtu.
Bonoda nitelikli yatirimci faizinden yararlanmak istiyorsan 1 milyon tl olmali. Onun alti gariban faizi ve daha düþük. Mevduattan faizini çöp olarak gördüðüm için o konuda kafa yormuyorum bile.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri