Ayni seyleri düşünmüşüz, bunlar hırsızlığa bu kadar kafa yoracaklarina, para piyasalarına kafa patlatsalarmis, geceleri hirsizlik icin ev ev gezmelerine gerek yokmus!:he:
Printable View
Geçersiz bir oy nasıl geçerliye dönüşüyor merak ettim.
- birden fazla partiye bastıysa geçersiz
- Yazı yazdıysa üstüne geçersiz
- boş oy attıysa geçersiz
Nasıl oluyor bir aydınlatırsa sevinirim
Bu sebepten, riskleri minimuma indiren,saklama,hırsızlık,kriz gibi etkilerden sakınmak için en kolay güvenilir yol olarak parayı yurtdışında sağlam bir bankaya aktarıyorlar.Faizi az oluyor ama başları ağrımıyor.Kara para değilse en ideal yol bu görünüyor,adamın parasını almak için burada işkence dahi yapsalar,başkasının parayı alma şansı yok. Zaten böyle bir yöntemin olması dolara talebi arttırıyor,yoksa gider büyük ölçekli toprak alır,altın alır vs.
https://www.youtube.com/watch?v=qttxEQikeu0
türkçesi:
Para senin. Ben sadece onu tutuyorum, bir banka gibi.
Ama bir bankadan daha iyiyim çünkü bankalar soyulur.
Kimse, İhtiyar Tony'yi soyamaz.
Üstelik bir bankada, doldurman gereken yığınla form vardır.
Ama Yaşlı Tony'de okunacak, yazılacak bir şey yoktur. Hepsi aklındadır.
Şu floodu okur musunuz, biraz uzun ama okumaya değer, özellikle ilk gazete kupurundeki ifadeler şimdi yine kulaklarimda yankılandı, değişen hiçbir şey olmamış, aynı tarz devam, yalnız korkunç bir sürec, ülkemiz umarım bu darbogazdan çıkar ve umarım bir daha böyle kötü bir dönem yasamayiz ,sadece gazete kupürlerinde kalır bu tür şeyler,ülke olarak geldiğimiz durum çok kötü.
https://twitter.com/GunlukArsiv/stat...134791169?s=20
Abi burası Türkiye, bu ülkede ticari yaşam birbirini çarpmak ve birbirinin hakkını yiyebilmek üzerinedir. Hırsız olmasan bile hırsızlık sanatı üzerine kitap yazacak kadar bilgi birikimi kendiliğinden edinilir.
Bi hırsızdan korunmak için bu kadar fikir geldi bak şimdi galerici, müteahhit gibi bir laf atsan ortaya , ansiklopedi çıkar.
Bir meslek daha var adını dahi anmaya korkuyorum . Demicem.
Altin simsarları altın hırsizları altın yeddi eminleri basmış topiği yürüyün dolarcilar bizde altın topiğini basalım
Tabi orası da doğru benim bir tanıdık var komple bütün bir aile Malta vatandaşlığına geçti yakın zamanda . Her yerde yazdılar, çok şaşırdım şu ülkede bir eli yağda bir eli balda halbuki.
Birisi bisküvisini alıp diğeri bankasını satıp Kraliçenin topraklarına gitti.
Geçen bi konuşmaya misafir oldum. Çok şaşırdım. Adam Sn. Başkanımız Tayyip Erdoğan ' a adeta tapan birisiydi . Fransa yahut Almanya vatandaşlık versin bi dakika durmam diyordu.
Irkçı diyebileceğim başka birisi de iyi maaş bir iş ve vatandaşlık verirlerse Norveç gidermiş.
Kurtuluş Savaşı aklıma geldi .Kaçanlar Gidenler, kalanlar , ölenler.
daha önce de yazdığım gibi önümüzdeki hafta dolarda hoplamalar, zıplamalar, şıkır şıkır oynamalar bekliyorum...
bu tür hoplama zıplamaları bu yıl bir de eylül sonunda bekliyorum...
Bugün bankamatikten çektiğim tüm paralar sıfırdı.. yeni basılmış.. en son ağustostan önce böyle denk gelmiştim ve ağustosta malum olaylar olmuştu.. bana mı denk geldi yoksa mb ufak ufak basıyor mu?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hırsızlık konusu ne zaman başladı bizim karşı komşuya hırsız girdi bu sabah .
Kocası salonda oturuyormuş kapıdan girmiş . Sanırım gaz sıkmışlar
3 tane laptoptan 2 tanesini alıp eskiyi bırakmışlar .
Burayı okuyup gaza mı geldi hırsızlar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Evet para basmışlar hep 10 tl lik veriyor bankamatik 20 taneden fazla vermiyor .
Nerede bu paralar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/bVoP8n.png
Kimse merak etmedi değil mi. :bravo:
Yeşil ortalama 5,05'e yükselmiş.
5,85-5,17 bandında dalgalanmaya devam.
Teknik olarak hedefim grafik üzerinde yazılı. :ok:
1919-2019...1923-2023...Tarihlere dikkat !!! Hareketin başlangıcı ve meyvesi...
1919'da başlayan hareket TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE hareketi idi.
Muhattabları emperyalizm ve onun içerdeki kuklaları mandacılar yenildi.
Şimdi sorular:
2019 hareketinin lideri kim?
Bu hareket kime karşı?
Siz bu hareketin neresindesiniz?
Malum "YURTTA SULH" diyerek meclisinin de bombalandığını gördü bu millet.
100 yıl öncesiyle bugünü kıyaslamak zor. Nüfusumuzun yarıya yakını göçmenlerden oluşuyor(abartı değil Cumhuriyet tarihindeki göçler incelenebilir). Cumhuriyetin kurucusunun ismi,cismi,fikirleri gözümüzün önünde birer birer siliniyor. Gelecek hedeflerimiz,bırakın 21. yüzyılı ortaçağ hedefleriyle aynı. Kültür,sosyal yapı büyük ölçüde değişti.
Kaldı ki 100 yılönce emperyal devletlerin toprak işgali politikası vardı.Bugün vazgeçtiler.Hindistan İngiltere'nin toprağı değil,Rusya Çekoslavakya'dan çekildi.İstese ABD işgal ettiği Irak'ta bir dubai kurup ABD vatandaşlarını yerleştirirdi. Sudan Türkiye toprağı olmak istese biz kabul etmeyiz.Norveç'in petrolü var,kim istese gider 1 tabur askerle işgal eder.
Yeni politikalar,balı al kovanı yerinde bırak şeklinde.Bizim kovana dumanı basınca kafamız güzel oluyor,balı veriyoruz,sonra aç kalıp eşek arılarıyla mücadeleye devam ediyoruz.
100 yıl önce Mustafa Kemal,Mehmet Akif,Kazım Karabekir vardı.Eğer birşey değişecekse, bu değişimi sağlayacak siyasetçi,fikir adamı yok,şarlatan çok. İnsan potansiyelimiz var,parlak gençler var evet, ama onlar ya beyin göçüyle gidecek ya da uluslararası şirketlerde köle pozisyonunda kariyer yapacaklar.
100 yıl sonra vizyon ve gündem; olmuş bitmiş seçimin sonucu ne olacak ve "dolar kaç olur"dan ibaret.
Sepet bazında bakınca kuru anlamak kolaylaşıyor.
2012 sonundan bu yana 50 haftalık üssel ortalama civarından destek bularak yükseliyor.
İndikatör 5.56'larda. Buraya tekrar yaklaşırsa portföydeki uzun vade USD & EUR oranını artırmayı düşünürüm.
Yakın vadede ikili dip yapıp kapanış bazında yukarı kırmış, fiyat 5.96 civarında şu an.
5.85 üstü haftalık kapanışlar devam ettiği sürece de kısa vadeli trade fırsatı kollarım.
https://i.hizliresim.com/7aG53l.png
Albayrak Reform paketini yarın yerine çarşamba günü açıklayacakmış.
Belediyeler el değiştikte gerçek borçları açıklamaya başlamışlar. Acaba yıllardır xx diye bildiğimiz ülke borcu da aslında xxxxx diye fiyatlanır mı bundan sonra ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaşlar,
Bir sorum var. Elimde bir miktar hisse var adı lazım değil. Bu hissede zarardayım %20 civarı. Siz olsanız hisseyi satıp dolara döner miydiniz? Epey karasız kaldım. Şu an portföyüm dolar ve altın ağırlıklı.
Selamlar.