Sayfa 956/1000 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hırsızlık tecrubesi olanda çokmuş
    Ayni seyleri düşünmüşüz, bunlar hırsızlığa bu kadar kafa yoracaklarina, para piyasalarına kafa patlatsalarmis, geceleri hirsizlik icin ev ev gezmelerine gerek yokmus!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Geçersiz bir oy nasıl geçerliye dönüşüyor merak ettim.
    - birden fazla partiye bastıysa geçersiz
    - Yazı yazdıysa üstüne geçersiz
    - boş oy attıysa geçersiz

Nasıl oluyor bir aydınlatırsa sevinirim

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Evet bu yüzden de her bankaya en fazla 50 bin liralik altın yahut döviz koymak lazım galiba banka batışını izleyeceğimiz bir senaryoda fiyatlar iki katına çıkacaktır en az .
    Zenginlerin işi yine zor , ne çilesi varmış arkadaş bu zenginlerin. Her bankaya her aile ferdi için para koysan bile ne kadar tutar ki anca üç beş milyoncuk.
    Bu sebepten, riskleri minimuma indiren,saklama,hırsızlık,kriz gibi etkilerden sakınmak için en kolay güvenilir yol olarak parayı yurtdışında sağlam bir bankaya aktarıyorlar.Faizi az oluyor ama başları ağrımıyor.Kara para değilse en ideal yol bu görünüyor,adamın parasını almak için burada işkence dahi yapsalar,başkasının parayı alma şansı yok. Zaten böyle bir yöntemin olması dolara talebi arttırıyor,yoksa gider büyük ölçekli toprak alır,altın alır vs.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    3 gram altın biriktirdim diye, geçen arkadaşlara çay söylemiştim. Millet burada altının üstadı olmuş. Top gibi oynuyorlar altınla; donduruyorlar eritiyorlar, oraya buraya basıyorlar. Boşuna dememişler paran mi var derdin var diye.

Ben gider 3 gramı satarım, siz kendi derdinize yanın. Bu kadar zengin olunur mu arkadaş acıdım (! ) size . Vah vah demek hepiniz zenginsiniz allah yardım etsin üzülmeyin arkadaşlar başa gelen çekilir.
    harbiden bu altın muhabbetı nedır yahu.. Saklamak bu kadar zor gelıyorsa getırın ben saklarım. Kimse de gelip çalamaz rahat olun. Banka kasasından bıle daha guvenlıyım.

.
    Yatırım tavsiyesi değil, kişisel düşünceleri içerir.

5.  Alıntı Originally Posted by beyazcocuk Yazıyı Oku
    harbiden bu altın muhabbetı nedır yahu.. Saklamak bu kadar zor gelıyorsa getırın ben saklarım. Kimse de gelip çalamaz rahat olun. Banka kasasından bıle daha guvenlıyım.

.
    https://www.youtube.com/watch?v=qttxEQikeu0

türkçesi:

Para senin. Ben sadece onu tutuyorum, bir banka gibi.
    Ama bir bankadan daha iyiyim çünkü bankalar soyulur.
    Kimse, İhtiyar Tony'yi soyamaz.
    Üstelik bir bankada, doldurman gereken yığınla form vardır.
    Ama Yaşlı Tony'de okunacak, yazılacak bir şey yoktur. Hepsi aklındadır.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,096
     Alıntı Originally Posted by beyazcocuk Yazıyı Oku

.
    şişşttttt sakin ol,

burada yönetici, yeddi emmi var...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Bu sebepten, riskleri minimuma indiren,saklama,hırsızlık,kriz gibi etkilerden sakınmak için en kolay güvenilir yol olarak parayı yurtdışında sağlam bir bankaya aktarıyorlar.Faizi az oluyor ama başları ağrımıyor.Kara para değilse en ideal yol bu görünüyor,adamın parasını almak için burada işkence dahi yapsalar,başkasının parayı alma şansı yok. Zaten böyle bir yöntemin olması dolara talebi arttırıyor,yoksa gider büyük ölçekli toprak alır,altın alır vs.
    Her şeyin kolayı var abi . Oğlunu rehin alıp git getir diyorlar .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by beyazcocuk Yazıyı Oku

.
    Biz o işi Güneysu ' ya verdik dostum, Allah razı olsun paramızı pulumuza göz gulak oluverecek.

Sayfa 956/1000 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •