Sayın sadecegrafik, daha bugün kendiniz haber paylaştınız "virüsle mücadeleyi etkileyebilecek sivri paylaşımlar takip edilecek" diye.
Aman ha gümbürtüye gitmeyin.
Farkında olmadan fetöcüyle aynı tişörtü giydi diye tutuklanan insan var bu ülkede.
Printable View
Yok sayın Djoz. Bu ülkenin bel kemiği gayrımenkul ve hizmet sektörüdür. Ben özellikle ironi yapmak istedim.
Hükümete en yakın taraflar bu grupta. Türkiye de milyonlarca insan bu sektörden ekmek yiyor. En büyük yatırımlarımız buna bağlı.
Bilinçli olup gelen küreselci satanist tehlikeyi el birliği ile savuşturup normal hayatımıza DNA mız değişmeden insan gibi tedavi olarak dönmek istiyoruz.
Ben özellikle sizin gibi bilinçli insanların bu sinsi tehlikeye karşı duyarlı olmasını rica ediyorum. Çünkü tehlike gerçekten çok büyük ve halkımız zırcahil.
Sayın Djoz,
Ne ima ettiğimi biraz genişleteyim. Google en yetkili teknik başkanı Ray Kurzweil ne yapmak istediklerini bunu kitaplarında detaylı olarak anlatmıştı. Bunlar mRNA aşısı üretenlerle aynı grubun insanları ve Trans İnsan (İnsanlık 2.0) yaratmak gibi bir ulvi hedefleri var. Dikkatli temkinli ve uyanık olmak hepimizin görevi.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ray_Kurzweil
https://www.amazon.com/Singularity-N.../dp/0143037889
https://www.forbes.com/sites/cogniti...h=1ab22fd94284
666 ya yani şeytana inanan ve insanların DNA sını değiştirmek isteyenlere karşı boş veremeyiz. Hiç her gün kullandığın Google Chrome web browserına bu gözle baktın mı?
https://illuminatisymbols.info/wp-co...chrome-666.jpg
:))))))) E minim burda herkes bloomberg seyrediyordur.Konuşmacıların arkasında sürekli mavi bir şekil döner bunlar dört tane ama konuşmacılar ekrana geldiğinde hemen hemen daima üçü açıya girer.O mavi şekillere hafif yandan bakınca bir rakam ortaya çıkar.O rakamdan da kadraja hep üç tanesi girer.Bir bakın isterseniz.
İsteyen barış konuşurken arkasında dönen mavi rakama bir baksın.
Iyi de dünyanin yarisindan fazlasi mRNA asisi olmayacak. Cin veya rus asisi benzeri normal asisindan olacak.
Bati kendi ayagina mi sikacak insanlari degistirerek (nasil olacaksa) veya kisirlastirarak.
Bir sekilde diger ülkelerde de bir seyler yapmalari gerekir.
Sahsen asi gerektigini düsünen bir insan degilim. mRNA asisina da tam karsiyim. Aslinda hic vurulmak istemiyorum ama, seyahat edemeyecegiz vurulmazsak. Seyahat sorunum olmasa vurulmadan dolanirim ortalikta. Girip cikmam giremedigim yerlere. Ama insanlari zorlayacaklar bir sekilde.
Ya da bu asilar ellerinde patlayacak (yan tesirlerinden dolayi) ve asilamayi durduracaklar.
Sayın tilkii, bu defaki gidişat çok ciddi ve tehlikeli. Ben de yaşlıyım. Bir sürü komplo teorisi dinledim. Gençlik yıllarımızda tonla yerel örgüt gördük, sağ-sol gördük, darbe gördük. Boşverdik gitti. Hiçbir örgüte tarikata gruba katılmadım.
İnanın ben kaç kere darbe gördüm ve kılım kıpırdamadı, nasıl olsa su kar yolunu bulur dedim. Öyle oldu. Türk milleti hep bir çıkarını çözümünü buldu.
Fakat bu defaki tehdit global ve tüm dünyayı hedefliyor aman canım altı üstü komplo teorisi işte denilerek geçiştirilecek basitlikte değil. İnsan ırkına topyekün planlı ve örgütlü bir saldırı var. İnsanlık tarihindeki önemli dönüm noktalarından birindeyiz.
Altı üstü 100 sene toplam ömür yaşayıp gideceğiz ama ya bizi yaratan maalesef mücadele etmediğiniz için imtihanı geçemediniz, neden boşverdiniz, neden mücadele etmediniz diye bizi sınıfta bırakırsa nasıl hesap vereceğiz?
Sayın samreit,
Lütfen boş vaktiniz olursa 300 LER KOMİTESİ ni araştırın. Tüm alt masonik örgütler bunlara bağlı emir eri olarak çalışıyor. Bill Gates de bu komitenin bir üyesi. Aşı işini ona yüklemişler.
299 üyesi daha vardır ama bunlar kimler biz bilemiyoruz. Sadece uyanık olup merakla araştırıyoruz. İşin ucu çok karışık. Bilgi kırıntıları ile olayı anlamaya çalışıyoruz. Anlamakta zorlanıyoruz çünkü örümcek ağı gibi karmakarışık.
Sayin Sadecegrafik,
dünyada bir seyler degistirmeye calisiyorlar. O konuda hemfikiriz.
Ancak ben nufusu sinirlayacaklirini, veya genetik yapimizi degistireceklerine inanmiyorum.
Benim inandigim (gördügüm) nokta bizleri daha siki denetim altina almak icin dijitallesmeyi daha derinlestirip bizleri her yönden denetim altina almak.
Global sirketler icin ne kadar cok tüketici var o kadar cok daha iyi. Ancak bu nufusun gelir farklarindan dolayi baskaldirmamasi lazim.
Bunun icinde bir tusla insanlarin hayatini kaydirmalari lazim ve bunu insanlara göstermeleri lazim. Bati Cin, Rusya, vs. gibi bireysel hak ve özgürlüklerden dolayi istedikleri gibi dijital verileri kullanamiyor. Insanlar korku pandemisiyle öyle rahat bir cok haklarindan vaz gecmeye basladiki, aklim almiyor. Bence asil amaclari böyle bir sey ve bunu acikca da söylüyorlar/söylediler.
Su anda dünya da 2020 yil icinde 138 milyon insan yeni dogmus. 58 milyon insan ölmüs. Ölenlerin 1,7 milyonu covid-19'dan ölmüs (ne kadar dogru ayri). Ama 10 aydir sanki World War Z filmindeki gibi bir virüs varmis havasi var.
Neyse biraz fazla yazdim ama, nasil düsündügümü anlamissinizdir.
https://www.worldometers.info/
Sayın Samreit,
Sizin eksik analiz yapmanıza sebep olan yaklaşım olayı parasal, ticari veya ekonomik olarak görmeniz.
Hayır. Olay tamamen dinle alakalı. Bu adamlar zaten parasal olarak trilyonlarca doların sahibi. Olay para boyutunu çoktan aşmış. Maddiyatla işleri kalmamış.
Bunlar insanlığı kontrol edip aynı Kuran da yazdığı gibi normal Adem den Havva dan gelen insanlardan kontrol ederek ve değiştirerek intikam almak istiyorlar. Benim görüşüm bu yönde. Çok okudum çok araştırdım bu sonuca vardım.
Varmak istedikleri hedef THE MATRIX filmindeki gibi bir dünya. O filmi zaten kendileri çektirdiler. Wachowski Kardeşler de muhtemelen aynı komite üyesi veya alt örgütlerden birisinden. Bilemiyoruz. Bunların dayanak noktası LİLİT ve KABİL. Kendilerini oraya ve iblise bağlıyorlar. Neticede 1 Amerikan dolarında piramitin en tepesinde Horus un gözünün ne işi var? Demek ki kendilerince oraya bağlanacak bu gidişat ve hikaye.
Yan etkisi az mevcut salgını yok edecek herhangi bir aşı rna olur , vektör olur, inaktif olur farketmez vurulacaksak vurulalim. Her aşı her ilaç yan etkili zaten.
Salgınlar dünyada bitmez arkasında çokta komple teorisi aramaya gerek yok.
En son Crispr tekonolojisi var. Direk gen değiştirmeye yönelik.
Mesela ucuzlasa tedavide etkin olsa ve sma hastalığını tamamen silse iyi olmaz mı?
Yine mesela kuduz virüsü. Aşısı bulunmasa yüzde 99 oranında öldürücü bir hastalık. Aşıyı bulanda 3 çocuğunu tifo dan kaybeden Pasteur(çok büyük adammış)
Bulurkende yine insana virüs enjekte ederek bulmuş.
Şimdi bugüne dönelim virüsler kol geziyor ve salgınlar var. Aşı diye de bir kavram yok.
Bilim adamının biri çıkıyor. Virüslerden kurtulmanın yolu yine insan vücuduna zayiflandirilmis virüs enjekte etmek dese hepimiz bir has****** çekeriz değil mi?
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
bu faizler yükseldikçe emlak fiyatlarında kısmi düşüş bekliyorum
vay arkadaş biz de ciddi ciddi kafası komplo teorileri ile dolu olanların emlak yatırımı hakkında fikrilerini okuyormuşuz sayfa sayfa. :)
hemen her düşünceye saygım vardır ama komplo teorisyenlerini gördün mü uzaklaşmak lazım o ortamdan, neyse artık filtreleyerek okuruz.
Komplo teorisi diye bir şey yoktur.Ortada bir teori varsa ya doğrudur ya yanlıştır denebilir.Komplo teorisi kavramı bazı teoriler üzerinde düşünülmesin diye uydurulmuştur.Misal aya gidildi mi gidilmedi mi.Gidildi diyen argumanlarıyla teorisini ortaya koyar,yok orda sahtekarlık var gidilmedi diyen de argumanlarıyla kendi teorisini açıklar,artık hangi teori doğru hangisi değil karar vermek size kalmış.Ama aya gidilme olayı doğrudur veya yanlıştır tartışılamaz derseniz bu tanımsal olarak sizin dogmalara inanan bir insan olduğunuzu gösterir,bilimsel düşünceye inanmadığınızı gösterir,analitik düşünceye inanmamak saçmadır.
ben de ev fiyatları için girdim, kendimi aşı tartışmasının ortasında buldum:)
Sn egeli konu o değil.Adam sadece büyük güçler yalan söylüyor demiyor ki o sonuç,teori şu, o zamanki teknoloji ile aya gidilemezdi,radyasyon kuşağını nasıl geçtin,çektiğin fotolarda neden değişik açılarda gölgeler var,neden asdığın amerikan bayrağı dalgalanıyor ayda rüzgar mı var,çekilen fotolarda neden gökyüzü simsiyah hiç bir gök cismi yok falan onlarca argumanla teorisini destekliyor.Bunlar incelenmesin mi ,yok bu kadar büyük yalan söylenemez nasa yalan mı söylüyor ,doğrudur deyip geçelim mi.Ha bu yalanı kim söyledi veya söyletti ,neden söylendi ayrı konu.
E bu aşı tartışması da yapılmasa günlerdir topik bomboştu,kimse yazmıyordu,hiç değilse son günlerde hareket geldi:)))))))Yoksa kimse emlak konusunu yazmaya bile değer görmüyordu.Bakın yukarda anket var yüzde 58.62 balon patladı nakitte fırsat beklenmeli diye oy vermiş.
buyurun gerçek resmi veri. komplo teorisi falan değil. Sayın HKM nin mesleği olduğu için doğrulasın veya düzeltsin, klasik pasif aşılarda reaksiyon oranı milyonda 1 iken, bu yeni mRNA aşısında %2.3. kobay olarak kullanılmak istiyorsanız, o sizin tercihiniz benden uzak olsun. Analizde hatamız eksiğimiz varsa bilelim.
CDC: More than 5,000 COVID-19 vaccine recipients have reportedly suffered "health impact event"
That's a rate of about 2.3% of vaccine recipients
https://sharylattkisson.com/2020/12/...-impact-event/
https://sharylattkisson.com/wp-conte...AM-899x700.png
Konut almayı düşünen birine alması yada almaması konusuna ciddi bir bilgi sağlıyor. Bu teoriler konut sektörünün sac ayağından biri
Aşının yerlisine izin vermemişler. Adam başardım diyor, birileri ürettirmiyor amk. DEVRİM ARABALARI filmini hatırladım bir an.
Prof. Dr. Ercüment Ovalı:
Bizim yaptığımız kokteyl antikor var, Bakanlık buna ruhsat vermedi ama ben 5 gün önce Covid-19 oldum, diğer ilaçların etkinliğine inanmıyorum ve reddettim. Kokteyl antikor ile akciğerlerim 72 saatte tertemiz oldu, 5. günde evime döndüm.
https://twitter.com/Medyanin50Tonu/s...244623873?s=20
Sn sadecegrafik mrna aşıları ölü aşılara göre daha güçlü bir immun yanıt oluşturuyorlar,verilen bilgi böyle.Bu da haliyle daha fazla yan etki demek oluyor.Yan etkiler çok anormal algılanamaz,çin aşısında immun yanıt o kadar güçlü değil o yüzden koruyuculuk oranı da ,koruyuculuğun süresi de, yan etki de daha düşük oluyor.O ayrıntıya çok takılmayın.Ama ben şu anda ilk fasılda çin aşısı isterdim,m rna aşıları için acil durumumuz söz konusu olmasa hele biraz gözleyelim derdim de şu anda o noktada değilim,aşı falan bulabileceğime bana sıra geleceğine pek inanamıyorum.
Çünkü orijinal film kaydını silmişler. NASA gibi bir kurum nasıl tek kopya tutar ve nasıl silinir? NASA her şeyin en az 3-4-5 kopyası vardır. Buyurun resmi Reuters haberi. Ondan sonra komplo deyip durun amk.
Moon landing tapes got erased, NASA admits
https://www.reuters.com/article/us-n...56F5MK20090716
bu hemşire çok sağlam yamulmuş mRNA aşısını olduktan sonra. bunun etkisi hafifse ben ağırını tahmin bile edemiyorum.
https://twitter.com/feg23feg/status/...134262785?s=20
Sn sadecegrafik her ilaç aslında biraz zehirdir.Misal en basit kullandığınız hangi ilaç varsa açın prospektüsünü okuyun nadir etkiler kısmında okuduklarınızdan etkilenirseniz aspirin bile içemezsiniz.Aşılarda da böyle ,m rna aşısı teknolojisi yeni ,bilgiler sınırlı ,o yüzden şimdiden ne desem boş.
Acıbadem TIP Öğrencileri Birliği ve Prof Dr Ercüment Ovalı söyleşisi. Aşıyı üretmişler ama patent onaylanmadığı için satışa sunamıyorlar.
Muhtemelen ya bu adama patent vermezler veya öldürüp kim vurduya getirirler. ASELSAN daki intihar eden mühendislerimizi hatırlayalım. Dr Zakkumcuyu hatırlayalım. Devrim Arabalarını hatırlayalım.
Adamın aşısının işe yarar olup olmadığını şahsen bilmiyorum, belki yarıyordur, belki etkisizdir, ama eğer işe yararsa kesin bize ulaşamadan yok edileceğini veya patentinin yabancılara satılacağına eminim. Bizdeki bakanlıklar genelde ithalat ve rüşvet komisyon bakanlıkları olduğu için ithal ürün her zaman daha iyidir.
https://youtu.be/1o8kwlkPRjE
Arkadaşlar konu bugünkü teknoloji ile aya gidip,orada yürüyüş yapıp taş falan toplayıp dönülebilir mi.Aranızda mühendis arkadaşlar vardır bu sizce mümkün mü.Mümkünse 50 yıldır neden yapılmıyor
Bugün yapılır diye düşünüyorum. O gün için soru işaretlerim var. Belgesel kanalında program vardı. Aya gitmenin aşamaları
Dünyadan ayrılma
Dünyaya geri gelme
Canlı ile ayrılma
Canlı ile geri dönme
İnsanla ayrılma
İnsanla geri dönme
İnsanla uzayda vakit geçirip dönme
Uzayda kenetlenme ve ayrılma
Dünyanın etrafında dönen ay’a ulaşma
Aya iniş
Aydan ayrılma
Bütün bu aşamaları geçtikten sonra aya ulaşıp dönmeniz mümkün.
Ayrıca bonus uzay kıyafeti tasarımı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E neden 50 yıldır yeni bir seyahat denenmiyor,planlanmıyor.O zamanlarda amerika ile rusya bu konuda yarışıyordu.Hatta ilk uzaya giden kozmonot yuri gagarin.Amerikanın bu aya seyahat başarısından sonra bu yarış bitti,nasıl olduysa ne amerika ne rusya bu başarının bırakın ötesine geçmek yanına bile yaklaşamadı.Öyle ki 50 yıl sonra aya bugün gidebilirler mi diye soruyorum bakın okuyanlardan hiçbiri elbet gidilir 50 yıl önceki iş şimdi yapılamaz mı bu nasıl soru diye cevaplamıyor.Garip değil mi.
Hocam yapılabiliyor olması sürekli yapılmasını gerektirmiyor. Apollo projesiyle sadece nasa bile defalarca gitti ve döndü aya. Apollo 13’te bile halkın ilgisini çekmez olmuştu ay seyahatlari. Ayrıca apollo projeleri araştırma görevlerini de başarıyla tamamladılar bildiğim kadarıyla.
Aya ulaşma ve insanlı seyahat bir checkpoint’ti ve aşıldı. Artık aya düzenli sefer yapılacaksa teknoloji yettiği anda ay madenciliği için yapılır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla 1972 deki seyahatin çakma olduğuna dair onlarca video belgesel izledim,isteyen araştırsın.Her konuda teknoloji nerden nereye geldi ,aya seyahat konusunda 1972 de nirvanaya varıldı,tekrarına gerek yok deniyor da ben pek o konuya inanamıyorum.Bu kadar imkanlar arttı 1972 de cep telefonu yoktu,tüplü tv ler vardı,ultrason bile ilkeldi,bilgisayarlar malum bir odayı kaplıyordu adam gibi bir bilgisayar ,o zamanın imkanları ile aya insanlı gidilebildi,şimdi gerek yok deniyor ne diyelim kimbilir belki de öyledir.
İzleyin arkadaşım. Çok kısa ispat.
https://www.bitchute.com/video/HmEBVyJajosx/