Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 959/1002 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Aşının yerlisine izin vermemişler. Adam başardım diyor, birileri ürettirmiyor amk. DEVRİM ARABALARI filmini hatırladım bir an.

Prof. Dr. Ercüment Ovalı:

Bizim yaptığımız kokteyl antikor var, Bakanlık buna ruhsat vermedi ama ben 5 gün önce Covid-19 oldum, diğer ilaçların etkinliğine inanmıyorum ve reddettim. Kokteyl antikor ile akciğerlerim 72 saatte tertemiz oldu, 5. günde evime döndüm.

https://twitter.com/Medyanin50Tonu/s...244623873?s=20

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Konut almayı düşünen birine alması yada almaması konusuna ciddi bir bilgi sağlıyor. Bu teoriler konut sektörünün sac ayağından biri

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    buyurun gerçek resmi veri. komplo teorisi falan değil. Sayın HKM nin mesleği olduğu için doğrulasın veya düzeltsin, klasik pasif aşılarda reaksiyon oranı milyonda 1 iken, bu yeni mRNA aşısında %2.3. kobay olarak kullanılmak istiyorsanız, o sizin tercihiniz benden uzak olsun. Analizde hatamız eksiğimiz varsa bilelim.

CDC: More than 5,000 COVID-19 vaccine recipients have reportedly suffered "health impact event"

That's a rate of about 2.3% of vaccine recipients

https://sharylattkisson.com/2020/12/...-impact-event/

Sn sadecegrafik mrna aşıları ölü aşılara göre daha güçlü bir immun yanıt oluşturuyorlar,verilen bilgi böyle.Bu da haliyle daha fazla yan etki demek oluyor.Yan etkiler çok anormal algılanamaz,çin aşısında immun yanıt o kadar güçlü değil o yüzden koruyuculuk oranı da ,koruyuculuğun süresi de, yan etki de daha düşük oluyor.O ayrıntıya çok takılmayın.Ama ben şu anda ilk fasılda çin aşısı isterdim,m rna aşıları için acil durumumuz söz konusu olmasa hele biraz gözleyelim derdim de şu anda o noktada değilim,aşı falan bulabileceğime bana sıra geleceğine pek inanamıyorum.

3. Çünkü orijinal film kaydını silmişler. NASA gibi bir kurum nasıl tek kopya tutar ve nasıl silinir? NASA her şeyin en az 3-4-5 kopyası vardır. Buyurun resmi Reuters haberi. Ondan sonra komplo deyip durun amk.

Moon landing tapes got erased, NASA admits
    https://www.reuters.com/article/us-n...56F5MK20090716

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Topiği çok konudan uzaklaştırmadan şunu sorgulamak gerekiyor. Rusya bu prodüksiyonu neden açık edememiş veya daha iyisini çekememiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Topiği çok konudan uzaklaştırmadan şunu sorgulamak gerekiyor. Rusya bu prodüksiyonu neden açık edememiş veya daha iyisini çekememiş.

Cevabım var da çok aşırı gelir açıklamam o yüzden boşverin.

5. bu hemşire çok sağlam yamulmuş mRNA aşısını olduktan sonra. bunun etkisi hafifse ben ağırını tahmin bile edemiyorum.

https://twitter.com/feg23feg/status/...134262785?s=20

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn sadecegrafik mrna aşıları ölü aşılara göre daha güçlü bir immun yanıt oluşturuyorlar,verilen bilgi böyle.Bu da haliyle daha fazla yan etki demek oluyor.Yan etkiler çok anormal algılanamaz,çin aşısında immun yanıt o kadar güçlü değil o yüzden koruyuculuk oranı da ,koruyuculuğun süresi de, yan etki de daha düşük oluyor.O ayrıntıya çok takılmayın.Ama ben şu anda ilk fasılda çin aşısı isterdim,m rna aşıları için acil durumumuz söz konusu olmasa hele biraz gözleyelim derdim de şu anda o noktada değilim,aşı falan bulabileceğime bana sıra geleceğine pek inanamıyorum.

Cevabım var da çok aşırı gelir açıklamam o yüzden boşverin.
    Özelden yazın. Benimde teorilerim var.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    bu hemşire çok sağlam yamulmuş mRNA aşısını olduktan sonra. bunun etkisi hafifse ben ağırını tahmin bile edemiyorum.

https://twitter.com/feg23feg/status/...134262785?s=20
    Sn sadecegrafik her ilaç aslında biraz zehirdir.Misal en basit kullandığınız hangi ilaç varsa açın prospektüsünü okuyun nadir etkiler kısmında okuduklarınızdan etkilenirseniz aspirin bile içemezsiniz.Aşılarda da böyle ,m rna aşısı teknolojisi yeni ,bilgiler sınırlı ,o yüzden şimdiden ne desem boş.

8. Acıbadem TIP Öğrencileri Birliği ve Prof Dr Ercüment Ovalı söyleşisi. Aşıyı üretmişler ama patent onaylanmadığı için satışa sunamıyorlar.

Muhtemelen ya bu adama patent vermezler veya öldürüp kim vurduya getirirler. ASELSAN daki intihar eden mühendislerimizi hatırlayalım. Dr Zakkumcuyu hatırlayalım. Devrim Arabalarını hatırlayalım.

Adamın aşısının işe yarar olup olmadığını şahsen bilmiyorum, belki yarıyordur, belki etkisizdir, ama eğer işe yararsa kesin bize ulaşamadan yok edileceğini veya patentinin yabancılara satılacağına eminim. Bizdeki bakanlıklar genelde ithalat ve rüşvet komisyon bakanlıkları olduğu için ithal ürün her zaman daha iyidir.

Sn sadecegrafik her ilaç aslında biraz zehirdir.Misal en basit kullandığınız hangi ilaç varsa açın prospektüsünü okuyun nadir etkiler kısmında okuduklarınızdan etkilenirseniz aspirin bile içemezsiniz.Aşılarda da böyle ,m rna aşısı teknolojisi yeni ,bilgiler sınırlı ,o yüzden şimdiden ne desem boş.

Sayfa 959/1002 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •