Pasiften alıyor halk yatırım. Ama pabuç pahalı millet bıkmış veren verene. Resmen halk yatırımın eline veriyor millet :)
Printable View
Pasiften alıyor halk yatırım. Ama pabuç pahalı millet bıkmış veren verene. Resmen halk yatırımın eline veriyor millet :)
Biz bir başka ülkenin kaç katı daha kötüyüz yada daha iyiyiz. %8 faiz var , diğerinde %2, o halde %400 daha kötüyüz. Yada bizim gibi CDS pirimi 600 lerde olan başka kim var. Diğer iyi ülkelerin bu primi kaclarda geziyor. Acaba (dolar için söylemiyorum) CDS primi bize ısrarla bir şey söylemeye çalışıyor da biz mi göremiyoruz.
Assolist degil herhalde, karanlikta da biraz aldi Halk. Geri alimda karanlik odada islem yapamiyorsun.
Bilerek yapiyor. Birisi almaya gelince ustune veriyorlar sogusleyeyeyim diye. Gecende de Tera satti 1.5 milyon lot, asagi salmadilar yerine koymasin diye. Hep ayni orco cetesi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1811367905.png
5 tl civarında yatay dip yapıyor, euro bazlı 0.70 civarında...
Ayar çekiyorlar...
Bolinger iyice sıkışacak ölmüş gibi kalbi atmayacak, sonra bir tarafa patlayacak artık...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarım dolar 3.55 lira oldu...
MOTION for Simon Andrew Latcovich to Appear Pro Hac Vice. Filing fee $ 200.00, receipt number ANYSDC-19671344. Motion and supporting papers to be reviewed by Clerk's Office staff. Document filed by Turkiye Halk Bankasi A.S. (filed: 05/01/2020)
MOTION for James Wills Kirkpatrick to Appear Pro Hac Vice. Filing fee $ 200.00, receipt number ANYSDC-19671608. Motion and supporting papers to be reviewed by Clerk's Office staff. Document filed by Turkiye Halk Bankasi A.S. (filed: 05/01/2020)
Bir xtiri cekemediniz su ABD'ye. O kadar zamanimizi emegimizi paramizi yedin, bir yapacagin guzellik buydu.
Erick'den uzundur haber yok, iyidir umarim.
Kapanışa yakın alan bankanın geri alımı değil sanırım öyle olsa kapa haber gelirdi baktım henüz bildirim yok.
Vakıf ve halk belkide bilanço bekliyor. Ama 5,35 olsun söz bir büyük dal yüzbinlik alırım.
Hangi 500 mlr dolar.O zaman devlet borçlu idi şimdi özel sektör.Parasını yurt dışına kaçırıp Tr de borçlu görünenlerde var bu hesabın içinde.Bana ne İngiltere de cukka yapmış birinin Tr deki borcundan.O zaman ABD en borçlu ülke eee neden bu ABD doları güvenli liman?Aha Çİn 2-3 ay önce al tahvilinin bir kısmını ver para mı dedi kem küm oldu.Maazallah bunu yapan TR olsa.Tamam vurun vurun iktidara ama arada Ülke yede vurmayın.
İş bankası, bir türlü seni ve paranı alamıyorlar, şirketleri birleştirdin. Ver şu ky ya kallavi bir bedelsiz alem banka görsün. Parayı sermaye ye eklerlerse belki yorgan gider dava biter mi acaba.
2 milyar liralik varlik satisini da yedi Sulun. Kilini bile kipirdatmadi siradan bir gunmus gibi.
Bence özelde bir şey yok, bankaları kendi endeksinde değerlendirmek lazım. Dolar özel sektör sorunu deniyor, doğrudur, ama özel sektörü finansa edenler ise bankalar. Ülker faaliyet karı var ama bir şeylerden ötürü zarar yazmış. 400 milyon TL bir önceki benzer döneme göre ters gelmiş. Gyhol kimse süper bir gelir açıklamış. Tekfen ise gerçekten çok kötü bir bilanço açıklamış. Devlete benden başka vergi veren kalamdı.
İki Halkbank bir garanti bankası grafiği ekleyelim yorumsuz olarak.
Birinci grafik güzel bir oluşum bugün az denedi ama vazgeçti, o çizgi çok şey ifade ediyor. Çizgi sonrası 10-15 kademe sonra oyuna girersiniz ama aşağıdaki 50 üstü kademe riskini almamış olursunuz. Garanti grafiği pek almadım başka şeylere de bakmak gerekir. Üçüncü grafik ise ilk grafiğin uzatıldığını daralttığını ve karar sürecinin yaklaştığını söylüyor.
Üzerine banka tanımam..Bedava..Ama Hükümetin bankaya saldırısı yabancıyı fena ürküttü..Almam da almam diyor yabancı..
Garan ile aynı fiyatlarda olmalı ama piyasa böyle fiyatlıyor..
Mesela Halk ve Vakıf kaç olduğunun önemi yok..Batık kredilerden sonra yabancı oralarda fena verdi.
Tekfenin ki ısmarlama bilançoya benziyor sayın Kızıldağ. Şirket 50 milyon dolar ödemiş , Azeri Socardan aldığı yüzde 10 payın yüzde 5 i olarak. Şirketin borcu azalırken nakti artmış. O kadar ki hisse başı 9 TL. nakdi var. Bilanço doğru okununca gözüküyor. Mersinde özel endüstri bölgesi ilan edilen arazisinde polietilen ve polipropilen üretimi için ortak arıyor.
Enerjisa çok güzel gelmiş. Ülker dev bir şirket bu rakam yakışmadı. Yinede Tekfen bence dürüst bir kurum muhtemelen krizden etkilendi. Bana bilanço kalan bankalar ve tabiki Tüpraş thy olacak. Gecem ay İstanbul vergi gelirleri %50 azalmıştı. Devlet için vergi önemli bir kalem ama darbe aldık. Birde bunun ikinci çeyreği var. Çok kurum sıfır çekecek. Bunu fiyatladık belki ama üçüncü çeyrek kesinlikle fiyatlanmadı ve ticaret de bir anomali başladı.
Buna iyi haber gelse tüm bankacılık hisselerine doping olur.Sektörü üzerindeki dava olumsuz etkiliyor.
Tabi kesinlikle..Son 10 yılda neler yaşadık ayrıca..Balyoz, Ergenekon, Darbe, Rahip, Kapatma davası daha dünya var örnek...
İktidar ülkeyi ele geçirmek istedikçe diktattörleşti bu da yabancıyı hep ülkeden kaçırdı..En sert satışlar da damatı ekonomi bakanı yaptığından sonra geldi..Ali babacan ve Mehmet Şimşek vizyoner ve tecrübeliydi..Yabancı dilleri ve temasları da yurtdışı ile güçlüydü..Ama şimdi ki maşallah:)
Benim 100 bin dolar oldu 20 milyon dolar bakın bende potansiyel var kendi param olsa yapamam ama başkasının parası olsa yaparım bana destek aton zengin olalım :)