
Originally Posted by
Ahmetg
o olay biraz karisik
her zaman borcumuza sadik olduk ama borcu borcla odedik. Yani cepten odedigimiz bir sey yok. Sonuc ortada. 500 milyar dolar borc ve hizla artiyor. Faizi %8 olduguna gore ne kadar hizli olduguna siz karar verin.
Hangi 500 mlr dolar.O zaman devlet borçlu idi şimdi özel sektör.Parasını yurt dışına kaçırıp Tr de borçlu görünenlerde var bu hesabın içinde.Bana ne İngiltere de cukka yapmış birinin Tr deki borcundan.O zaman ABD en borçlu ülke eee neden bu ABD doları güvenli liman?Aha Çİn 2-3 ay önce al tahvilinin bir kısmını ver para mı dedi kem küm oldu.Maazallah bunu yapan TR olsa.Tamam vurun vurun iktidara ama arada Ülke yede vurmayın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri