Intikam cok aci olacak ama
Hele su aciga satis bi acilsin
Evde satir doner bicagi pala ne varsa biliyorum
Bunlari oyle kesecegiz ki :kahkah:
Borsa adini duyduklarinda kusacaklar
Yabancı elektrikli testere ile bekliyor
Printable View
Twiter turkiye top 10 da
Cemas ve smart var
8 yasindaki velet 60 lik ev hanimi analiz yapip grafik atiyor
Vay amk vayyy
Ya Dow, ya da altın yalan söylüyor.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
22 sine kadar gaz muhabbetleriyle doları baskılamaya çalışmaları, önümüzdeki toplantıda piyasanın istediği faiz artışını yapmayacaklarının delaleti olabilir.
En son gaz muhabbetlerini merkezin faiz arttırmayacağı zaman yapmışlardı...
Şimdi o güne kadar piyasayı oyalama peşindeler bence...
son tüketim tarihi geçmiş dana döner yemişim yaw. İnşallah bir şey olmaz..
buzlukta değil dolapta unutmuşum....ne yiyeyim ne yiyeyim diye düşünürken bir baktım duruyor..hadi bu günde bunu yiyeyim dedim...sonra aklıma kurt düştü baktım 1 hafta geçmiş günü... Gıda mühendisi bir arkadaş yokmu konu hakkında bilgi verse ne iyi olur.
Tamamen aynı düşüncedeyim. Faiz artışı yapmak istemiyorlar. Gazla idare etme gibi bir planları var. Anlamadığım şey ise milletin bunu nasıl yediği. Son olarak, altın ve gümüş hareketlerine bakınca, bunların yatırımcılarında ciddi huzursuzluk hissediyorum. Kısa vadede bir realizasyon kokusu var.
O kadar saçma vaatlerle milletin elinden dövizleri ucuza kaptılar ki...?
Ama günden güne inandırıcılıklarını kaybediyorlar bence...
Bu arada 5 yıl boyunca portföyümün yarısı altındı ama 1950 onsta Altında oranım %24 e düştü. 1750-1800 civarına düşerse altında %60 oranına çıkmayı planlıyorum. Gelirse...
Gelmezse de olası ralliye kalanlarla devam ederim.
https://invst.ly/sfqqp
alçalanı kırmış, yarın da bu seviyelerde kapatırsa önü 1360 lara kadar açık.
ytd
28,757 jumbo jet DowF biraz kawur kâr-allar daha yabtık şincik, usulen sistemik..
Yabancılar kalmayınca 2000 rallisini xtumy de yaptılar. Bist 100 e güçleri yetmedi. Yabancıların her harekette banka ve büyük holdingdeki pozisyonlarından çıkmaları hareketin genele yayılmasına engel oldu. 2000 deki balonun sonucu neyle sonuçlandıysa bu zamandaki balonunda sonu aynı şeyle sonuçlanacak
Tesadüf ki 2000 yılında abd de dot.com balonuyla nasdq şişmişti
1440 olayı nedir arkadaşlar.. birilerinin şortları mı patlattılad
Sabah ki harakiriyi Tacirler yapmıs
Vadeli pastada diğer taraf şort kapatmış. Merill biraz şort artırmış. Pala uzaktan izlemiş. Ama pastanın inandırıcılığı kalmadı çünkü geçen hafta pala 20.000 adet azaldı ama piyasa yukarı gitti. Bu vadede pala değişik taktik uyguluyor
XTUM enfexin XU100 uzerinde her hangi bir agirlik payi varmidir ?...
Ben yok diye biliyorum.
BBC News Türkçe
@bbcturkce
Çin'in 9 milyon nüfuslu Qingdao kentinde herkese 5 günde test yapılacak
Dow ve Nasd** çanak tamamlamaya doğru gidiyor. kırarsa daha da gidecek demek
Ben ABden Oruç reis hamlemizden sonra sert çıkış bekliyordum. CB Erdoğan AB konseyi başkanı ile yaptığı görüşmede neredeyse adamı fırçalamış.
Herif gidiyor mu ya dow ciddi ciddi Herif i gönderiyor
Trump gidecekse ve Dow u yukaır alıyorlarsa beyni olan 1 lot almaz. Yıkacaklar milletin üstüne tüm malı demektir.
reklamda yatirimmi yalitimmi diyor..borsanin tr en saglam sirketleri oldugu yerde sayoyor utanmasalar dusecekler diger x100 disi hisselerde bugun gozume takildi tam 59 tanesi tavan yapmis fizana gidiyor hisseler..bu donem acemi olmak varmis borsada ne alsan yuzde 10 yapiyor bizde endeks 500 puan yukselirmi hisse vadelisi yuzde 2 artarmi bekleyip duruyoruz eski canaklar comlek oldu..bu nasil istir boyle bosuna ekran basi bekliyoruz adam aliyor 1 hafta tavan gidiyor hisse bakmiyor bile
Şu an BistTumY kağıtlarının hepsi çok kazandırmış olabilir. Ama bunu alan yatırımcılar artık bunlardan başka bir şey de alıp satmaz.
Online kumar sitelerinde de önden kredi verirler , ama sonuçta kazanan görmedim.
dow
günlük
29123 te çok pis uyumsuzluğa doğru gidiyor.
yıkıyorlar malları
https://i.hizliresim.com/uiNtj2.png