Sayfa 957/999 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Viop - XXV

Ya Dow, ya da altın yalan söylüyor.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

3. 22 sine kadar gaz muhabbetleriyle doları baskılamaya çalışmaları, önümüzdeki toplantıda piyasanın istediği faiz artışını yapmayacaklarının delaleti olabilir.

En son gaz muhabbetlerini merkezin faiz arttırmayacağı zaman yapmışlardı...

Şimdi o güne kadar piyasayı oyalama peşindeler bence...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Twiter turkiye top 10 da
    Cemas ve smart var
    8 yasindaki velet 60 lik ev hanimi analiz yapip grafik atiyor

Vay amk vayyy
    Aslında cemaş fazla hareket etmedi. O yüzden geçen hafta başı hisse soran arkadaşıma Cemaş önermiş AMA Rıza'nın kağıdıdır diye uyarmış, sabırlı olursan düşse de inadına alırsan er geç kazanırsın''demiştim.
    Ben KY olduğum için çok az var.

5. son tüketim tarihi geçmiş dana döner yemişim yaw. İnşallah bir şey olmaz..
    buzlukta değil dolapta unutmuşum....ne yiyeyim ne yiyeyim diye düşünürken bir baktım duruyor..hadi bu günde bunu yiyeyim dedim...sonra aklıma kurt düştü baktım 1 hafta geçmiş günü... Gıda mühendisi bir arkadaş yokmu konu hakkında bilgi verse ne iyi olur.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Tamamen aynı düşüncedeyim. Faiz artışı yapmak istemiyorlar. Gazla idare etme gibi bir planları var. Anlamadığım şey ise milletin bunu nasıl yediği.
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    22 sine kadar gaz muhabbetleriyle doları baskılamaya çalışmaları, önümüzdeki toplantıda piyasanın istediği faiz artışını yapmayacaklarının delaleti olabilir.

En son gaz muhabbetlerini merkezin faiz arttırmayacağı zaman yapmışlardı...

Şimdi o güne kadar piyasayı oyalama peşindeler bence...
    Son olarak, altın ve gümüş hareketlerine bakınca, bunların yatırımcılarında ciddi huzursuzluk hissediyorum. Kısa vadede bir realizasyon kokusu var.

7.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Haksız mıyım Sayın trust06,inanın ben kazanan tarafta değilim bekleyen taraftayım.Ama özellikle bu topikte öyle korku senaryoları çizildi ki ama xutum hisseleri en kötü 1'e 3 kazandırdı..Kazananları tebrik ederim.Çoğu kişi ise bankalar ve u30 hisselerini bekliyor..Pala napcak bekliyoruz pür dikkat😊YTD
    haklısınız, 84 binlerde hatta 100 binlerde yan kağıt veya hisse fonları alanlar malı götürdü. elbet x30 da sıra gelecek, sabrın sonu selamet

Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    son tüketim tarihi geçmiş dana döner yemişim yaw. İnşallah bir şey olmaz..
    buzlukta değil dolapta unutmuşum....ne yiyeyim ne yiyeyim diye düşünürken bir baktım duruyor..hadi bu günde bunu yiyeyim dedim...sonra aklıma kurt düştü baktım 1 hafta geçmiş günü... Gıda mühendisi bir arkadaş yokmu konu hakkında bilgi verse ne iyi olur.
    Gıda mühendisi değilim ama günlük sütler mesela son kullanma tarihinden sonra 2-3 gün sonra da içilebiliyor. Doğru muhafaza edildiyse.
    Eğer buzdolabında ise ve siz eski toprak iseniz hiçbirşey olmaz bence.

Sayfa 957/999 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •