SPOT kapanış, cumadan sonra bugün de TEB sattı, piyasa gene mallanmış görünüyor, oyun yoksa tabi!
https://i.hizliresim.com/p0bioiy.PNG
Printable View
SPOT kapanış, cumadan sonra bugün de TEB sattı, piyasa gene mallanmış görünüyor, oyun yoksa tabi!
https://i.hizliresim.com/p0bioiy.PNG
Dönerse bizimdir dönmezse esenler otogar...
https://i.hizliresim.com/oshc6oz.PNG
dayı esenler otogarda çarşıda geceleyen birisi bile sp500 e analiz çizebiliyor. işte Türkiye cumhuriyetinin yetişmiş işgücü..
selametle..
Tabii sen bunları teknik analez de göremiyon, teknik önden hubar arkadan gelir. muahhaaa
teknik diye bişii yok dayu
Bu iş Hamsi kavağa çıkarmı gibi oldu.
Bu satışlara rağmen borsa nasıl çıkıyor.
Hayret ki hayret SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4002 dibini işaretle dayi.. ne olur ne olmaz. puhahah
2-3 aydır burada ifade ediyorum.
%100 orta vadeli hisse alacağım yer; sp500 ün, 3.400-500 civarıdır.
Orada bıst100 den 5-7 aylık vadede hisse alırım. para çekilirken,faiz artarken ve teknik bakımdan yorumumu bu şekilde teyit edebilirim.
Arada tepki elbette olabilir.Ama yaz ortasında, çok güzel orta vadeli alış noktalarının oluşacagına inanıyorum..
BIST100 için en büyük risk enflasyona endeksli bono-tahvil çıkarılmasıdır.Ani bir kararname ile olan olursa: dolar ve borsa GÜMLER...
BIST100 1.40 dolara iner...kur ne ise bıst100 ün değeri de değişir(tl olarak)
ONSTA, 1750 dolarda alıcıyım.bilanço-fed faiz artışından dolayı..orayı bekliyorum.
GARAN'da BBVA bugünkü devir hariç %63,16 olmuş. 18 Mayıs son gün denmiş.
https://i.hizliresim.com/hganpxq.jpg
Teb 18 bin daha long açtı
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşç pankaları kar ağası oldu..
Rekor onda foto finiş te
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
K. k diye bir çomar var.Ağzı bozuk,eğitimsizin teki..Ama Allah,yürü kulum demiş.Parası bol...
gitti,aselsan aldı..çok fazla mal aldı..
Dedim ,bak kardeş sen bilirsin ama, benim şimdilik asla almayacağım hisse dedim..sebeplerimi açıkladım..tabi takmadı ,hatta kibirlendi,ÜSTAD vs. diye kafa buldu...1 milyona yakın zararı olmalı...
Taze tarama yaptım..tek bir YENİ hisse çıktı...
çok geride kalmış...Abime yakışır + %10
kozal-şişe-işctr(yarın yapar); sert yükseldi...THY; Hala sert yukarı bekliyorum..
Ama sahol; zararını kurtarsın:)...yeni baktım tercih edilmese de olurmuş..bir kurala tam uymuyor..
iyi akşamlar.
Ralli deli ralli ralli ralli ralli deli rallisi herşey roket füze
iş bankası çok güzel bilanço açıklamış. tabii bu faiz politikası ile alakalı.
ama varlıklarına bakınca bile bu fiyatlar hala çok ucuz.
sanat edebiyat geyiklerinde yaşar kemal amerikalı olsaydı nobel alırdı falanca yönetmen fransada zengin olurdu vs vs derler.
işc de batı piyasalarında en az 5-6 kat fiyatına işlem görürdü.
ama işte o şartların asgarisine ulaşmak lazım.
topik başlığı viob XL diyor,
ama herkes haklı,
hareketleriyle bıktırdı bu viop,
if(usdtry=18.xx, f_xu0300622=?,0)
denklemi üzerinde düşünsek sonuç ne olabilir?
1.usd 18.xx olurmu?
2.eğer olursa vob kaç olur?
3.yoksa usd 18.xx olurken vob tersine düşermi?
Kuşlu siteden bilirim bunun huyunu tüyünü , hisseyi alır , bir grafik atar bayrak flama cart curt ,peşinden alanlar sayesinde 2 kademe yükseldimi satardı
şimdi taktik değiştirmiş enflasyon ortamında hangi hisse düşük kaldı o na atlıyor , daha önce dohol düşük kaldı diye atladı tokatladılar , şimdi de aselsanda tokatlıyorlar bir halttan da anlamaz ama zamanın da borsadan ve inşaattan kazanmış
Ekgyo uçar gari..
Konuşuyor bizimki
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birikmiş konut stoğunu eritecekler. 2 milyon liranın faizi ayda %1 den 20 bin lira eder. Anapara da 120 aya bölsek 16 bin. Yani ayda en az 30 bin ödeyebilecek kişiler alabilir.
Müteahhitler eldeki konutu nakite döndürür seçimlerden önce stres yaşamaz.
Ekonomiyi canlandırmak için yeni işlere kredi açmaları lazım, zaten bitmiş olana kredi vermek çok ekonomiyi canlandırmayabilir.
0.99la 10 yıl vade konut kredisi verilecek galiba haberturkte yazıyor.
suriyeli kardeşlerimiz konusunda da geri adim atmayız dedi.
%40 ı bitmiş projelere ayrıca kredi verilecekmiş. Çimento, demir bundan çok yararlanmaz, kapı, mutfak dolabı, musluk, asansör, son kat boya, elektirik tesisatı, kombi, yer döşemesi vs en son eklenenler yararlanır gibi. Pencere, cam, seramik de ortada bitirilen işlerden.
Suriye'de 200 bin konut için eskiden olsa Adana, Mardin şanslı derdik. Şimdi Oyak Çimento oldu. Kamu projelerinde Oyak daha avantajlı olabilir ama bölgede Limak, Sanko vs başka çimento fabrikaları da var.
https://i.hizliresim.com/mlr0a4m.jpg
Asfaltı değil ama bu gidiş ile Keynes'i ağlatacaklar.
>>>
https://tr.wikiquote.org/wiki/John_Maynard_Keynes
- Çünkü uzun vadede hepimiz ölmüş olacağız.
- Ekonomik durgunluğun yenilmesi için gerekirse devlet çukur kazdırıp sonra da o kazdırdığı çukurları doldurtmak durumundadır.
- Güçlük yeni fikirlerden değil, bizim gibi yetişmiş olan herkesin beyninin bütün kıvrımlarına yerleşmiş bulunan eski fikirlerden kurtulmada yatıyor.
- Lenin, parayı yok etmenin kapitalist sistemi ortadan kaldırmanın en iyi yöntemi olduğunu söylemiş. Sürekli bir enflasyon artışında, devletler vatandaşların varlıklarının önemli bir kısmına gizlice/fark ettirmeden el koyabilir. Üstelik böyle el koyma keyfîdir ve birçokları fakirleşirlerken bazıları zenginleşir. Servetin bu keyfi düzenlemesi sadece emniyeti değil, mevcut servet dağılımının adil oluşuna itimadı da sarsar. Haksızca hatta arzu ve beklentilerinin ötesinde başlarına devlet kuşu konanlar, enflasyonizmin proleter kadar fakirleştirdiği burjuvazinin nefret objesi ‘vurguncular’ olurlar. Enflasyon devam edip de paranın gerçek değeri aydan aya amansızca dalgalandığında, en nihayet kapitalizmin temelini oluşturan alacaklı ile borçlunun arasındaki bütün o daimi ilişkiler neredeyse anlamsızlaşacak denli kökünden bozulur. Ve, servet edinme yöntemi piyango ve kumara kadar düşer.
Lenin, kesinlikle haklıydı. Toplumun var olan temelini devirmenin parayı yok etmekten (başka) daha kesin ve daha zekice bir yordamı yoktur. Süreç, ekonomi yasasının bütün o gizli güçlerinin yıkımı tarafındadır ve bu milyonda bir kişinin (dahi) teşhis edemeyeceği şekilde olur.
Topici akçay açmıştı.
Son zamanların en sıkı duran borsasıyız maşallah,
Yeni topigi de akçay açsın diyenler ?
Bu gece bakalım nasıl bitecek.
Abd borsaları tepki .
Fakat tepkiler şuana kadar yeterli güçte olmadı.
Biz ise çok sağlam duruyoruz
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle giderse 250 bine satamadigim evi 1 milyona vereceğim
https://i.hizliresim.com/jsjfolt.png
bitcoin sihirli rakamlarda
31.069 burada tuttu tuttu
tutmadı coinciler bişeyi tuttu
Seçimlere TL borçlu girmekte fayda var. İktidar enflasyon gazına basıyor, muhalefet borçları af edeceğim diyor, birinden biri tutması gerekir.
Müteahhitler evleri kendi adamlarına satar bence.
arkadaşlar bu binance'de vadeli kripto işlemi yapan var mı aranızda? nasıl oluyor diyelim hesabında 5 bin usd var poz aldın hesap patladı...eksiye geçme oluyor mu bizim viop gibi...yoksa sadece hesap mı sıfırlanıyor? var mı bilgisi olan? ben spotta işlem yapıyorum bazen ama binance vadelide hiç işlem yapmadım...
76.678.876 kez ülke kaynakları betonculara aktarılıyor…Bu ülkede başka sektör yok…yatıyorlar inşaat kalkıyorlar beton uyuyorlar demir çimento…yarın ekgyo tavan…
niye çıktın ,akşam akşam sonra ver aşağı 2.000*
canı sıkılıyor palanın