Sayfa 956/1007 İlkİlk ... 4568569069469549559569579589661006 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop XL

SPOT kapanış, cumadan sonra bugün de TEB sattı, piyasa gene mallanmış görünüyor, oyun yoksa tabi!

2.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    dayı sp500 dipten kalkarsa dibi işaretle..
    Dönerse bizimdir dönmezse esenler otogar...

3.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    dayı sp500 dipten kalkarsa dibi işaretle..
    O iş yaş dayucuğum, Rusya ukrayna ya daldığı günden beridir düşüyor Avrupa ve ameriga borsaları
    Muhtemelen ileriki yıllarda Rusya ukrayna savaşı neticesinde amarika borsaları düştü diyecekler.
    Hamdım Piştim Yandım

4. dayı esenler otogarda çarşıda geceleyen birisi bile sp500 e analiz çizebiliyor. işte Türkiye cumhuriyetinin yetişmiş işgücü..

selametle..

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O iş yaş dayucuğum, Rusya ukrayna ya daldığı günden beridir düşüyor Avrupa ve ameriga borsaları
    Muhtemelen ileriki yıllarda Rusya ukrayna savaşı neticesinde amarika borsaları düştü diyecekler.
    dayı 4000 e daldırıp kaldırsa dibi işaretle sen boşver savaşı felan amirikan yerlisi rusyanın haritada yerini bilmiyor abi florida da oturup deniz görmeyenler var

ahhahaha

6.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    dayı 4000 e daldırıp kaldırsa dibi işaretle sen boşver savaşı felan amirikan yerlisi rusyanın haritada yerini bilmiyor abi florida da oturup deniz görmeyenler var

ahhahaha
    Hatta şöyle bir senaryo bile olabilür ileriki yıllarda, lehman krizi gibi amarika da bir şirketi iflas ettirebilürler
    Hamdım Piştim Yandım

7. Tabii sen bunları teknik analez de göremiyon, teknik önden hubar arkadan gelir. muahhaaa
    teknik diye bişii yok dayu
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bu iş Hamsi kavağa çıkarmı gibi oldu.
    Bu satışlara rağmen borsa nasıl çıkıyor.
    Hayret ki hayret
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, cumadan sonra bugün de TEB sattı, piyasa gene mallanmış görünüyor, oyun yoksa tabi!
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 956/1007 İlkİlk ... 4568569069469549559569579589661006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •