sağ tarafta tacirlere dikkat et bu aldıklarını satarsa iş basar aşağı
Printable View
Herkes pür dikkat çok dikkatli olsun, ne olucaksa çok hızlı olucak :drunk:
Bu arada endekis vobdan kazandıklarınızı benim tahtaya enjekte etmeyi unutmayın arkadaşlar
Bahriyeli abi sen yüzde 5 ini getirsen yeter
iş yatırım ve yapıkredi yatırım savaşı var satımda 1 milyar üzerine çıkar is yatırım yapıda 1 milyar birbirine ateş ediyorlar:drunk:
böyle endeks 7 yıldır yok eskiden en az 10 tahta tavandi inanılmaz gel gel var ve hacim yok v özelikle 6 aydır böyle
naten gidiya..
catesle esende toparlanır gibi.
enercilerin blanco iyi geliyor anlaşılan.
10770 den shortları giydim. 10800 stop
İçerde her ne kadar işler iyi gitmese de
Zirveden 1750 puan gün itibarıyla kan kaybeden endex
ABD de faiz indirimi beklentisi ,belki olası fitch etkisi
Dolayısıyla palaya bir cesaret bi özgüven geldi
Bu düşüş trendiyle p100 en azından 200 günlük denemesi yapar hesabındaydım amma ve lakin
evdeki hesabın çarşıya uymadığı mecradayız doğal olarak
fakat o ihtimal halen devre dışı değil
Endeks longlar yine kara gecti
Hisse longlar batik resmen
Petkim petkim dediniz benide çuvala attınız.
Şimdi işin gücün yoksa maliyet düşür ek yap
Yaktın beni dayu
........................
pis7li helal olsun düzgün katlamışsın paraları.. benim gibi rulo yabmamışsın :he:
helal..
çok sevindim.
:drunk:
Hisseleri görünmeyen bir el tirtikliyor resmen
kapanışı ustalar yabdı.. çömezleri pistten alalım..
:drunk::drunk:
Buda dün yaptığım UZUN VADELİ senaryo...MART-NİSANDAKİ hedefim baki..ama sorun şu; buradan mı ralli olur..yoksa önce yeni dipler yapıp ta mı gider?
Acama 9500 den 14.000 e mi?
Yoksa 9.000 hatta 8300 gürülüpte oradan 14.000 mi?
Şimdi bunun üzerine kafa yoruyorum...Mesele en diplerden 10 hisseye girmektir.:)
Bu noktadan sonra bir yönde kesin konuşmak zor...SHORT YAPTIM(10800 DEN)
Ama 15 temmuz desek oradan bakarsak maliyetim çok yukarıda kaldı..200-400 puan zarar etkilemez.
Joseph Joseph ettin demi?:)
https://x.com/gerceklerfark/status/1...GCgwZ8bHA&s=19
Ege Yapı, Urla'daki Kekliktepe projesini 2025 yazında teslim edecek
Ege Yapı, Urla'daki Kekliktepe projesinin teslimlerini gelecek yaz mevsiminde teslim etmeyi planlıyor.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ege Yapı Kekliktepe projesiyle İzmir Urla'da, yatırımcılar için cazip fırsatlar sunuyor.
Müstakil bahçeli terasları, özel havuzlu villaları ile 73 ailenin yeni yaşam alanı olacak proje, yılın boyunca doğanın güzelliklerini barındıran Urla'da öne çıkan projeler arasında yer alıyor.
Yarısı satılan projenin teslimlerinin gelecek yaz yapılması planlanıyor.
Urla'nın cazibe merkezi haline gelmesinde, ilçede devam eden projelerin büyük katkısı bulunuyor. Son 2 yılda yatırımcısına sağladığı yüksek getiriyle geleneksel yatırım araçlarıyla rekabet eder hale gelen Urla, konut yatırımlarıyla yatırımcılar için önemli bir kazanç kapısı oldu.
Urla'da konut yatırımı yapanlar, son 6 yılda TL bazında 14 kat, son 2 yılda ise yüzde 184 kazanç sağladı. Urla, son 1 yılda ise TL bazında yüzde 48,66 getiri sağladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı