Sayfa 25/981 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    18s
    Sarıklı sakallı bir şahıs:

“Efendi Hazretleri (Mahmut Efendi), Cübbeli Ahmet için Allah’ın huzuruna çıktı. Allah’a onun adına müracaat etti.

Allah, Mahmut Efendi’ye ‘Ahmet’i bana bırakın, onun işlerini ben hususi yönetiyorum’ dedi.â€

https://x.com/metropolmedya_/status/1809932695704678701

bu kafalar olduğu sürece müslümanlığı gelecek kuşak hep sorgulayacak devlet sesini çıkarmıyor bunlara oy için bunlara gereken cvplar verilse gerekirse cezalar uygulansa bu herif böyle boş konuşmalar yapabilirmi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. moodys not artırımı fiyatlamaların çoğu içinde sadece 2 bant yukarı dedikodusu vardı bu hareket başlamadan önce .Yeni zirveler için momentum yaptıracak yeni katalizörler gerekli elimizde bir tek moodys hikayesi mevcut.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Gelelim piyasaya...

son 2 aydır dediğimi tekrar edeyim.Bence 1-3 hafta içinde bu yükseliş-tepki düşüşe dönmeli.

sp500, O MEŞHUR ,YA HERRO YA MERRO,noktasına çok yakın..bence %2 den fazlası yok.

Yabancı satışı(2.2 milyar dolar-her hafta düzenli) ve VİOB SHORT pasta...

Beni bağlar..uygun yerden short poz. açıp , aniden-çok derin hareket olmadıkça kutuma gitmeyi(uzlaşma) planlıyorum.

Ağustos vadenin özellikle 15-16 Temmuzdan sonra agresif olmasını beklerim.

3.15-3.20 dolardan 2 ay önce hisse satmıştım.bir daha da bulaşmadım.Eğer faize yatırılmış olsaydı(benim tercihim değil) bu 3.45 dolar olurdu...

2 aylık bu yatay zamanı mal dağıtım alanı olarak görüyorum.Elbette bunun zamana ihtiyacı vardı.

Bence ORTA VADELİ hisse taşıyan dikkat etmeli.

8 temmuz ve bıst100:10.950 -agustos vade: 12740
    Son düzenleme : ABKA; 08-07-2024 saat: 10:51.

4. altıns1 gram altından düşük mü şu anda bağa mı öle geliya.

tokatlı dayu diyor ki : ''çıtak sen akbank taktacısı işle hırlaşmışşın, o yüzden böyle diyon... ''

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    tokatlı dayu

endekiste şort kollayacaksan... AKBANK tahtasını ezberlemen lazım

bütün pislik o tahtada başlıyor

o mına godumun oğlu, o AKBANK'ı bi almaya başlayınca bıraksan 100 sene alacak gibi işlem yapıyor

o yüzden:

AKBANK'ta aşağı net dönüş başlamadan, vopta düşüş başlamaz
    aha buyur... % 2,3...

en çok yükselen...

166x şortlarına , cıma günü 15bing pivan teklif etmişti... almışsındır sen o parayı bilirim ben seni

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    tokatlı dayu diyor ki : ''çıtak sen akbank taktacısı işle hırlaşmışşın, o yüzden böyle diyon... ''

aha buyur... % 2,3...

en çok yükselen...
    toplu çıkışlar var hisseler de.....viop30 nereleri görür dayu.....şöyle yazsan....

8. Segmen kardeşler için 5 milyar TL değere göre halka arz etmişlerdi. Değerleme raporunda cola ile karşılaştırmışlardı. İşlem yapıldığı her gün millete reçel yedirip duruyorlar. Şu halka arzlara açığa satış gelse, zengin olacağız.

Sayfa 25/981 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •