Originally Posted by
frecell1998
Hocam brut takas, internet yasagi ve Yakin Izleme Pazarindan cikmak icin girisimlerimiz var. Yazilar yaziyoruz...
Yakin Izleme Pazarindan cikmasi icin sirketin birseyler yapmasi gerekiyor(finansallari duzeltmesi, icralari belli seviyeye indirmesi gibi)
Ama brut takasla internet yasagindan umitliyiz... Bakalim nasil cevap gelecek...
Yeni vitrin yonetimin neler yapacagini bizde merak ediyoruz. Cok sıkı takip ediyoruz.
Yeni vitrin yonetim, camura bulanmis altin olan sirketin, camurunu temizleyip degerini ortaya cikaracaksa, seffaf olup yatirimcilariyla paylasmasi gerekenleri paylasirsa, sirketi normal sekliyle yonetip art niyetli olmazlarsa bizim icin sorun yok hocam.
Zaten sirket adam gibi yonetilir sirketin degerleri sirket icin kullanilirsa bu sirket Turkiye'de ki en buyuk turizm sirketi olur.
Ama eski yonetim gibi spk nin muvazaa davasindaki ornek gibi... Oteller muvazaali satilir, sirketin kaynaklari farkli sekillerde kullanilirsa bizde hakkimizi aramaya devam ederiz.
Son gelen KAP haberlere bakildiginda kar dagitimi, yonetim kurulu gibi haberler gk yapacaklari izlenimi vermekte...
Muhtemelen blokeli lotlarin cozulmesini bekliyorlar. IYUK28 e gore SPK kendine mahkeme kararinin teblig edilmesinden sonra... 1 ay icinde cozmek zorunda...
Yani herseyi takip ediyoruz hocam. Kimseyede liderlik etmiyor 300 e yakin ky ile hak mucadelemizi yapiyoruz. Bu kurumlara karsida, sahislara karsida, sirkete karsida devam etmektedir
di.