Sayfa 192/964 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Hocam brut takas, internet yasagi ve Yakin Izleme Pazarindan cikmak icin girisimlerimiz var. Yazilar yaziyoruz...

Yakin Izleme Pazarindan cikmasi icin sirketin birseyler yapmasi gerekiyor(finansallari duzeltmesi, icralari belli seviyeye indirmesi gibi)

Ama brut takasla internet yasagindan umitliyiz... Bakalim nasil cevap gelecek...

Yeni vitrin yonetimin neler yapacagini bizde merak ediyoruz. Cok sıkı takip ediyoruz.

Yeni vitrin yonetim, camura bulanmis altin olan sirketin, camurunu temizleyip degerini ortaya cikaracaksa, seffaf olup yatirimcilariyla paylasmasi gerekenleri paylasirsa, sirketi normal sekliyle yonetip art niyetli olmazlarsa bizim icin sorun yok hocam.

Zaten sirket adam gibi yonetilir sirketin degerleri sirket icin kullanilirsa bu sirket Turkiye'de ki en buyuk turizm sirketi olur.

Ama eski yonetim gibi spk nin muvazaa davasindaki ornek gibi... Oteller muvazaali satilir, sirketin kaynaklari farkli sekillerde kullanilirsa bizde hakkimizi aramaya devam ederiz.

Son gelen KAP haberlere bakildiginda kar dagitimi, yonetim kurulu gibi haberler gk yapacaklari izlenimi vermekte...

Muhtemelen blokeli lotlarin cozulmesini bekliyorlar. IYUK28 e gore SPK kendine mahkeme kararinin teblig edilmesinden sonra... 1 ay icinde cozmek zorunda...

Yani herseyi takip ediyoruz hocam. Kimseyede liderlik etmiyor 300 e yakin ky ile hak mucadelemizi yapiyoruz. Bu kurumlara karsida, sahislara karsida, sirkete karsida devam etmektedir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Hocam halil bey doktor dogrudur. yeri yurdu belli aramizda kalsin biraz kiriktir kendisiii.. iyi adamdir. fakat kervan konusunda anlamak mumkun deyilll elinde kervan yokkk lakinnn burda insanlarin kafasini karistiriyorrr succsuz insanlara iftira atiyorrrrr kim ne soylediyseee... memsa halil hocamin kafasini cok karistirmiş bazen memsa diye kervan topigine daliyor normaldirrr. memsanin patronu bunlara iyi kitlemişş bu arada tüprştan emekliysen bana ulaş ben körfezdeyim seni kervan gruba alalimmm osman hocammmm iso0043@hotmail.com ismail duz

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam brut takas, internet yasagi ve Yakin Izleme Pazarindan cikmak icin girisimlerimiz var. Yazilar yaziyoruz...

Yakin Izleme Pazarindan cikmasi icin sirketin birseyler yapmasi gerekiyor(finansallari duzeltmesi, icralari belli seviyeye indirmesi gibi)

Ama brut takasla internet yasagindan umitliyiz... Bakalim nasil cevap gelecek...

Yeni vitrin yonetimin neler yapacagini bizde merak ediyoruz. Cok sıkı takip ediyoruz.

Yeni vitrin yonetim, camura bulanmis altin olan sirketin, camurunu temizleyip degerini ortaya cikaracaksa, seffaf olup yatirimcilariyla paylasmasi gerekenleri paylasirsa, sirketi normal sekliyle yonetip art niyetli olmazlarsa bizim icin sorun yok hocam.

Zaten sirket adam gibi yonetilir sirketin degerleri sirket icin kullanilirsa bu sirket Turkiye'de ki en buyuk turizm sirketi olur.

Ama eski yonetim gibi spk nin muvazaa davasindaki ornek gibi... Oteller muvazaali satilir, sirketin kaynaklari farkli sekillerde kullanilirsa bizde hakkimizi aramaya devam ederiz.

Son gelen KAP haberlere bakildiginda kar dagitimi, yonetim kurulu gibi haberler gk yapacaklari izlenimi vermekte...

Muhtemelen blokeli lotlarin cozulmesini bekliyorlar. IYUK28 e gore SPK kendine mahkeme kararinin teblig edilmesinden sonra... 1 ay icinde cozmek zorunda...

Yani herseyi takip ediyoruz hocam. Kimseyede liderlik etmiyor 300 e yakin ky ile hak mucadelemizi yapiyoruz. Bu kurumlara karsida, sahislara karsida, sirkete karsida devam etmektedir
    di.
    SPK mın Danıştay kararına itiraz ibaşvurusunu ne kadar süre içinde yapmak zorunda olduğu konusunda bilginiz varmı?

Bazen avukat arkadaşlarla oturup hukuğun geldiği durum hakkında sohbet ediyoruz. hepsi son atanan bir çok hakimin yeni acemiler olduğu ve konulara pek vakıf olmadıklarını, bunun sonucu olarak çok absurb durum ve kararların sıklıkla çıktığını söylüyorlar. Tabi böyle olunca da tarafların yönlendirmeleri veya yukarıdan dikte etmeler kolaylaşabilir.

Bence spk Danıştay ın gerekçelerinin gerçekliği yansıtmadığına dair açıklayıcı aydınlatıcı yeterli veriler ve bilgiler idare mahkemesine sunarsa hukuk tekrar yatırımcı lehine dönüşür.

SPK nın bu düzeltmeyi yapması gerekir, yolsa spk nın verdiği çağrı yükümlülüktü hükmü nedeniyle oluşan ;
    brüt takas,
    İnternet yasağı,
    yakın izleme paxarı,
    hisse fiyatının çok düşmesi,
    yatırımcıların dip fiyatta hissede üç yıl beklemesi,
    ,, gibi bütün uygulama ve durumlar yatırımcıya büyük zarar ettirmiş uygulamalara ve durumlara dönüşmüş olur. Ve bu zararın yükümlüsü de spk olmuş olacak.

Ayrıca gerçekten Danıştayın bu kararı kabul görürse. ZT nın avukatlarının da dediği gibi piyasalara iyi bir ders verilmiş olacak Yani bu dersten faydalanan diğer patronlarda artık aynı koşullarda şirketlerini getirip halka açık şirketlerle birleştirecekler mi? Ve bu dersten payını alan SPK bu koşullardaki şirket birleşimlerinde artık zorunlu hisse geri alımı yükümlülüğü vardır diye hükümlerde bulunmayacak mı?

Veya yatırımcıların spk ya siz yasalarınızı mevzuatınızı bile doğru yorumlayacak yetkinlikte değişmişsiniz ve hakim ortağın çağrı yapma yükümlülüğü var diye yanlış yanlış hüküme ulaşarak, buna bağlı olarak oluşan yeni durumlardan dolayı yatırımcılara ciddi zarar verdiniz diye hesap sorma hakkı var mı?

Danıştayın belirttiğine göre spk nın doğru olmayan bu kararı nedeniyle son üç yıl şirket büyük zararlar etmiş. Peki şirket zararlarına karşı tazminat davası açacak mı? Veya zt kendi kişisel zararlarını giderecek maddi manevi davalar açacak mı?
    Son düzenleme : 1prometheus; 16-07-2017 saat: 05:23.

4. bu durumda herkes SPK ya maddi ve manevi tazminat davası açma hakkına kavuşur. Tüm zararımızı SPK dan talep yoluna gideriz.

5. SPK nın belirlediği çağrı fiyatına faizide ekleriz

6.  Alıntı Originally Posted by baskan7878 Yazıyı Oku
    bu durumda herkes SPK ya maddi ve manevi tazminat davası açma hakkına kavuşur. Tüm zararımızı SPK dan talep yoluna gideriz.
    Spk ky den bu hamleyi bekliyor olabilir. Bu yuzden spk ya baski kurulup bu sefer gercekten yatirimci lehine kararlar(goz altindan cikarma, brut takasi kaldirma) almasi gerekmektedir. Eger bu kararlar alinirsa hisse muazzam yukselebilir.

Yatirim tavsiyesi degildir.

7. Bu adamlardan bişey beklemek dense ölünün diril mesini beklemek daha iyidir bunların yüzünden ne fırsatlar kaçırdım..

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Valla çokta tınbından sonra top spk da ya bu işi çöZer ya da çöZer çünkü benim gibi bir çok yatırımcı çağrı için girdi. Varsa bir üst mahkeme veya yol yöntem spk işi çözmesi lazım bu iş sadece bize değil bu durumda olan bist kağıtlarının hepsini ilgilendiriyor

Sayfa 192/964 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •