dalga geçmiyorlar dostum. inanan kitlesi var halen %30 enaz. onlarda takım tutar gibi fanatikler. cepleri boşalsa da partilerinden vazgeçmiyorlar
Printable View
Geçen buraya yoncanın takasını attım bu haber geldiğinden beri yabancı hep satmış , haberde sıkıntı olabilir bilinçli şekilde haberi açıklamayı geciktiriliyor.Bu geciktirme piyasada olumlu çıkacaksa kullanmak için ortamımı bekleniyorda olabilir , yoksa olumsuz haber olup sıkıntılı bir dönemden geçerken bankalardan endeks üzerinde sıkıntı yememek içinde saklanıyor olabilir.Bakalım şapkadan hangi seneryo çıkacak
İyi olsa kullanılırdı bu kadar zorlanan endekste. 2060 ı rahat geçirecek bir haber değil mi sayın sindoma. Büyük ihtimal iyi bir şey olsa katalizör olarak kullanılırdı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hep aynı hareketler yoncada karşılıklı makinalarla hacim yaptırma şuanda 2 milyon ekside.
Olaya öyle bakmayın belirsizlik olan bir zamanda bu adamlar sadece pıst 100 de direnç üzerinden bakmaz , bir bütün olarak HİKAYE olarak bakar.Hikaye olumlu veya olumsuz ne çıkacaksa onuda biliyorlar , hesaplamalar gelecek habere göre 2 yönlü hesaplanır.Yoksa dışarısıda bir yere gittiği yok aynı belirsizlik oradada mevcut
ıcbc hanginizin malını sattı :)
Şirketler Türkiye'ye davet edildi
Cumhuriyet gazetesinden Jale Özgentürk'e konuşan Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi Türkiye Amerikan İş Konseyi Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, geçen hafta konsey üyeleri ile yeni ABD Büyükelçisi Jeff Flake arasında yapılan görüşmede gündeme gelen bir konuyu şöyle anlattı:
Rusya'da ABD'li 5 bine yakın şirket var. Çıkmak için yer arıyor. Bu şirket temsilcilerinin ABD Büyükelçiliği tarafından Türkiye'ye davet edildiğini öğrendik. Türkiye'nin güvenli bir liman olacağı tavsiyesi verilmiş. Servis şirketlerinin yanında üretim yapan fabrikalar var. Bu konuda ciddi bir çalışma yapılacak.
ındıpente nin haberi bu hikaye ne kadar çalışır kenarda dursun.