Sayfa 192/262 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Uyandırma Servisi
    @uyanhadi_
    ·
    1 sa
    AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal: “Türkiye'ye Fransa'dan, Almanya'dan bakınca süper güç görüyorsunuz.â€

yeter milletin aklıyla bu kadar dalga geçmeyin
    dalga geçmiyorlar dostum. inanan kitlesi var halen %30 enaz. onlarda takım tutar gibi fanatikler. cepleri boşalsa da partilerinden vazgeçmiyorlar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de saatlikte formasyon çalışması başladı .
    duruma göre paylaşırım .
    15 .00 dan sonraki saatlik barlar önem arz edecek tamam mı devam mı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. Geçen buraya yoncanın takasını attım bu haber geldiğinden beri yabancı hep satmış , haberde sıkıntı olabilir bilinçli şekilde haberi açıklamayı geciktiriliyor.Bu geciktirme piyasada olumlu çıkacaksa kullanmak için ortamımı bekleniyorda olabilir , yoksa olumsuz haber olup sıkıntılı bir dönemden geçerken bankalardan endeks üzerinde sıkıntı yememek içinde saklanıyor olabilir.Bakalım şapkadan hangi seneryo çıkacak

İyi olsa kullanılırdı bu kadar zorlanan endekste. 2060 ı rahat geçirecek bir haber değil mi sayın sindoma. Büyük ihtimal iyi bir şey olsa katalizör olarak kullanılırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

5. hep aynı hareketler yoncada karşılıklı makinalarla hacim yaptırma şuanda 2 milyon ekside.

6.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    İyi olsa kullanılırdı bu kadar zorlanan endekste. 2060 ı rahat geçirecek bir haber değil mi sayın sindoma. Büyük ihtimal iyi bir şey olsa katalizör olarak kullanılırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Olaya öyle bakmayın belirsizlik olan bir zamanda bu adamlar sadece pıst 100 de direnç üzerinden bakmaz , bir bütün olarak HİKAYE olarak bakar.Hikaye olumlu veya olumsuz ne çıkacaksa onuda biliyorlar , hesaplamalar gelecek habere göre 2 yönlü hesaplanır.Yoksa dışarısıda bir yere gittiği yok aynı belirsizlik oradada mevcut

7. ıcbc hanginizin malını sattı

8. Şirketler Türkiye'ye davet edildi

Cumhuriyet gazetesinden Jale Özgentürk'e konuşan Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi Türkiye Amerikan İş Konseyi Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, geçen hafta konsey üyeleri ile yeni ABD Büyükelçisi Jeff Flake arasında yapılan görüşmede gündeme gelen bir konuyu şöyle anlattı:

Rusya'da ABD'li 5 bine yakın şirket var. Çıkmak için yer arıyor. Bu şirket temsilcilerinin ABD Büyükelçiliği tarafından Türkiye'ye davet edildiğini öğrendik. Türkiye'nin güvenli bir liman olacağı tavsiyesi verilmiş. Servis şirketlerinin yanında üretim yapan fabrikalar var. Bu konuda ciddi bir çalışma yapılacak.

ındıpente nin haberi bu hikaye ne kadar çalışır kenarda dursun.

Sayfa 192/262 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •