Emlak konuttan yüzüktaşı gibi yerler için ihaleler gelecek, tabiki bu projelerin en büyük favorisi biziz😉
Printable View
Eskiden beri dedigim ozak iyi yonetiliyor.patrona hiç soz soylemedim.çünki işini iyi biliyor.hisse deger kazanmiyor gorüşunede katilmiyorum.ilk maliyetim o.70 kuruş.demekki hisse degerlenmiş.ancak toplu hisselerde spekulatif yukselisler olur.ozakda cok toplandı.once gercek degerine gelsin.sonrada daha spekulatif hareketler olur.
Emlak konutun bodrum ve eyüp sultan ihalelerinde özakı aktif bulabiliriz.
Hafta sonu çok güzel paylaşımlar yapmış paydaşlar, herkesin emeklerine sağlık, topikteki paydaşların çok donanımlı olduklarını hep söylerim zaten.
Büyükyalı kusursuz bir proje oldu, hem kendileri için hem de Ekgyo için çok prestijli ve karlı bir iş oldu, buradan nakit akışları devam ediyor, edecek.
Ayrıca Ekgyo'nun projedeki payının satışını beklemeden satılmaya hazır varlıklarının bir bölümünü blok olarak satın alarak güven tazeledi, zamanlaması da süperdi.
Şimdilik Bizim Mahalle arsası için proje öncelikli hale gelmiştir bence, Ekgyo ile bir süre tespiti yapmışlardır mutlaka, onun için ordan bir proje tanıtımı beklenebilir.
Aynı anda girip daha fazla kazandığım hisselerde var ama nedense beni bunun kadar heyecanlandırmıyor [emoji8]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İçlerinde en iyi gösterip gösterip vermeyen bu da ondan..;-))
Her seferinde tam kıstırdım bu sefer verecek diyoruz, yanaktan öpüp iyi geceler deyip gönderiyor kapıdan..;-))
Yecrübeli kaşara düştük yapacak birşey yok, canının istemesini bekliyeceğiz..!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Fena kazandırmadı aslında.. sende yeni özak fikrine alışsan iyi olur özak kabuk değiştiriyor senin dönemlerin cok sanciliymiş özakımız artik yağız bir delikanlı..acıkcasi ben şu fiyata gelsin satayim modunda degilim bi şirkete ortagim parami degerlendirmek icin şirketle ayni imkanlara sahip degilim hedefim orta vadede sirketin %1 sahip olabilmek inşAllah .SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.