Sayfa 192/610 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by lasvegas Yazıyı Oku
    Ozak in elinde milyar ustu nakit birikti ve buyukyali satislari ile ve kira gelirleri ile nakit hizla artmakta. Dolyisiyla patrondan buyuk bir hamle bekliyorum ben. Elindeki nakti degerlendirmek isteyecektir. Bugunlerde dolar euro faizleri de yuksedi en azindan elimizdeki 1.5 milyar degerinde dovize de artik gelir alabilecegiz. Sektorden biri olarak diyebilirim ki bugunlerde kat karsilgi yada hasilat paylasimi turu isler arsa almaktan daha cok kar getirebilir. Benim gonlumden gecen emlak konut ihalelerinden daha kupon bir yer alinmasi olur.
    Emlak konuttan yüzüktaşı gibi yerler için ihaleler gelecek, tabiki bu projelerin en büyük favorisi biziz😉

2. Eskiden beri dedigim ozak iyi yonetiliyor.patrona hiç soz soylemedim.çünki işini iyi biliyor.hisse deger kazanmiyor gorüşunede katilmiyorum.ilk maliyetim o.70 kuruş.demekki hisse degerlenmiş.ancak toplu hisselerde spekulatif yukselisler olur.ozakda cok toplandı.once gercek degerine gelsin.sonrada daha spekulatif hareketler olur.

3. Emlak konutun bodrum ve eyüp sultan ihalelerinde özakı aktif bulabiliriz.

4.  Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    Emlak konutun bodrum ve eyüp sultan ihalelerinde özakı aktif bulabiliriz.
    Ansızın gelecek olan süpriz kap haberlerinin sürpriz özelliği kalmadı sanki 🤣

5. Hafta sonu çok güzel paylaşımlar yapmış paydaşlar, herkesin emeklerine sağlık, topikteki paydaşların çok donanımlı olduklarını hep söylerim zaten.

Büyükyalı kusursuz bir proje oldu, hem kendileri için hem de Ekgyo için çok prestijli ve karlı bir iş oldu, buradan nakit akışları devam ediyor, edecek.
    Ayrıca Ekgyo'nun projedeki payının satışını beklemeden satılmaya hazır varlıklarının bir bölümünü blok olarak satın alarak güven tazeledi, zamanlaması da süperdi.
    Şimdilik Bizim Mahalle arsası için proje öncelikli hale gelmiştir bence, Ekgyo ile bir süre tespiti yapmışlardır mutlaka, onun için ordan bir proje tanıtımı beklenebilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Aynı anda girip daha fazla kazandığım hisselerde var ama nedense beni bunun kadar heyecanlandırmıyor [emoji8]
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Ansızın gelecek olan süpriz kap haberlerinin sürpriz özelliği kalmadı sanki [emoji1787]
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Aynı anda girip daha fazla kazandığım hisselerde var ama nedense beni bunun kadar heyecanlandırmıyor [emoji8]

İçlerinde en iyi gösterip gösterip vermeyen bu da ondan..;-))

Her seferinde tam kıstırdım bu sefer verecek diyoruz, yanaktan öpüp iyi geceler deyip gönderiyor kapıdan..;-))

Yecrübeli kaşara düştük yapacak birşey yok, canının istemesini bekliyeceğiz..!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

Fena kazandırmadı aslında.. sende yeni özak fikrine alışsan iyi olur özak kabuk değiştiriyor senin dönemlerin cok sanciliymiş özakımız artik yağız bir delikanlı..acıkcasi ben şu fiyata gelsin satayim modunda degilim bi şirkete ortagim parami degerlendirmek icin şirketle ayni imkanlara sahip degilim hedefim orta vadede sirketin %1 sahip olabilmek inşAllah .
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    İçlerinde en iyi gösterip gösterip vermeyen bu da ondan..;-))

Her seferinde tam kıstırdım bu sefer verecek diyoruz, yanaktan öpüp iyi geceler deyip gönderiyor kapıdan..;-))

Yecrübeli kaşara düştük yapacak birşey yok, canının istemesini bekliyeceğiz..!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    nasip....

Sayfa 192/610 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •