Eskiden beri dedigim ozak iyi yonetiliyor.patrona hiç soz soylemedim.çünki iþini iyi biliyor.hisse deger kazanmiyor gorüþunede katilmiyorum.ilk maliyetim o.70 kuruþ.demekki hisse degerlenmiþ.ancak toplu hisselerde spekulatif yukselisler olur.ozakda cok toplandý.once gercek degerine gelsin.sonrada daha spekulatif hareketler olur.
Emlak konutun bodrum ve eyüp sultan ihalelerinde özaký aktif bulabiliriz.
Hafta sonu çok güzel paylaþýmlar yapmýþ paydaþlar, herkesin emeklerine saðlýk, topikteki paydaþlarýn çok donanýmlý olduklarýný hep söylerim zaten.
Büyükyalý kusursuz bir proje oldu, hem kendileri için hem de Ekgyo için çok prestijli ve karlý bir iþ oldu, buradan nakit akýþlarý devam ediyor, edecek.
Ayrýca Ekgyo'nun projedeki payýnýn satýþýný beklemeden satýlmaya hazýr varlýklarýnýn bir bölümünü blok olarak satýn alarak güven tazeledi, zamanlamasý da süperdi.
Þimdilik Bizim Mahalle arsasý için proje öncelikli hale gelmiþtir bence, Ekgyo ile bir süre tespiti yapmýþlardýr mutlaka, onun için ordan bir proje tanýtýmý beklenebilir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Ayný anda girip daha fazla kazandýðým hisselerde var ama nedense beni bunun kadar heyecanlandýrmýyor [emoji8]SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Ýçlerinde en iyi gösterip gösterip vermeyen bu da ondan..;-))
Her seferinde tam kýstýrdým bu sefer verecek diyoruz, yanaktan öpüp iyi geceler deyip gönderiyor kapýdan..;-))
Yecrübeli kaþara düþtük yapacak birþey yok, canýnýn istemesini bekliyeceðiz..!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Fena kazandýrmadý aslýnda.. sende yeni özak fikrine alýþsan iyi olur özak kabuk deðiþtiriyor senin dönemlerin cok sanciliymiþ özakýmýz artik yaðýz bir delikanlý..acýkcasi ben þu fiyata gelsin satayim modunda degilim bi þirkete ortagim parami degerlendirmek icin þirketle ayni imkanlara sahip degilim hedefim orta vadede sirketin %1 sahip olabilmek inþAllah .SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yer Ýmleri