Bir ay sonra (turizm sezonu tamamen bitince) haftasonu yasakları tekrar başlar gibime geliyor...
Printable View
Kredi kartını kapattırmak için aradım 250 TL verelim dedim kapatmayınız dedi .
2.5 kat değerli uçak bileti de alabiliyormuşuz .
İlgilenen varsa bankalara blöf yapsın .
Ama ben blöf yapma huyum yoktur belki de teklif ondan yüksektir bilemiyorum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
İstanbul Fener Rum Patriği Bartholomeos, Ayasofya ve Kariye müzelerinin camiye çevrilmesine tepki gösterdi, “Sanki şehirdeki camiler yetmiyormuş, sanki buradaki çoğunluk dininin inananları için çok sayıda ibadethane ihtiyacı doğmuş gibi yönetenler, aceleyle bu kararları aldı” dedi.
İstanbul Fener Rum Patriği Bartholomeos, İstanbul'daki Ayasofya ve Kariye müzelerinin camiye çevrilmesinin Yunanlıları rencide ettiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Ayasofya ve Kariye camiye çevrilmişti. Dünya kültür mirası için önemli yapıların camiye çevrilmesine, başta Yunanistan olmak üzerine birçok kesimden eleştiri gelmişti.
Jeton biraz geç düşüyor sanırım Patrikte [emoji3][emoji3][emoji3]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ankara'dayım. Geçen hafta yazlıkta idim sifir korona, bu hafta bir geldim tanıdıklarını yarisi hasta bir kısmının anne baba malesef ağır, kendileri grip gibi atlatıyor ama moraller dip. Ben de çok düştüm açıkçası bugün, ilk salgın bu kadar yakınıma gelmemişti, bu hafta evdeyim evden calisiyorim ama haftaya çalışmaya geçince sanırım korona kapmam garanti. Babamla hiç görüşmüyorum görüntülü konuşuyoruz. Allah hepimize dayanacak sabır versin sıkıntı çok büyük .
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son of Imam sınıfta kaldı İstanbul da .
En küçük örneklerden birkaçı
Sokaklarda 6 ay kanalizasyon çalışmaları bitmez mi
Sinek var diyorsunuz boyutu nedir diyor sonrada biz o sineklere bakmıyoruz diyor .
Trafik ışığı yok diyorsunuz ona karayolları bakıyor diyor .
Akbil yetmiyor diye şikayet ediyorsunuz daha da artırıyor abonmanları ayın yarısı dolmadan bitsin diye.
Çukur var diyorsunuz kim kazmış orayı diyor onunla iletişime geçin
Hep Ayranım dökülmesin taktiği işliyor etliye sütlüye karışmıyor .
O yüzden fişi çekildi gibi artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akp döneminde otobüsler saatte bir gelirdi.... Şimdi 10-15 dakkada bir... Akp döneminde doğalgaz borcunu ödemezsen kısa zamanda keserlerdi... İmam geldikten sonra kesinlikle kesilmiyor... Ayrıca adamlar akp nin yarım bıraktığı 6 metro inşaatını devam ettiriyor... Hemde para yok diye yarım bırakılan metroları... Adam gidiyor devlet bankaları kredi vermiyor diye Almanyadan kredi buluyor, akp döneminden kalan icralık borç nedeniyle bu krediye haciz koyuluyor... Hemde kanunen yasak olmasına rağmen... Ben sağda solda sinek göremiyorum... İşler bunca engellemeye rağmen çatır çatır yürüyor... Ayrıca ibb nin kasasından vakıflara aktarılan para kesildi... Adam geldiği günden beri bırakılan enkazla uğraşıyor, devletin kanunsuzlukları ile uğraşıyor... Sen gelmiş şöyle sinek var, böyle böcek var.... Yollar çukur, ışıklandırmalar iyi değil.... Ayrıca ibb nin çoğunluğu akp de.... Akp ve mhp lilerin işleri engellemek için neler yaptığını 5 yaşındaki çocuk bile biliyor.... İmamoğlu gerçekten işini iyi yapıyor.... Sizin kafa yapınızdakiler ne yapsa beğenmez zaten
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha öncede söylemiştim. Bir din adamının ibadethanenin müzeye dönüşmesini savunması kadar garip bir şey yok.
Burada umulanın buranın bir kez daha kilise olması olduğu açıktır.
İçini ferah tutusun bizde kabenin koruyucusu olan kale yıkıldığında, etrafına dev oteller yapıldığında rencide olduk. Ama yaşamaya devam ediyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam tersi aslında Otobüs önceki dönem 15 dakikada bir iken şimdi saatte 1 bizim burada oturduğum yerde .
Demek ki CHP Li belediyelerden hizmeti alıp diğer ilçelere götürüyor sanırım .
Nice job
2023 yılında seçim oldu... Akp kaybetti diyelim.... Yeni gelen ekip enkazı kaldırmak için bir 10 sene uğraşacak.... Bu arada yandaşlardan sürekli şunu duyacağız; çok kötüler, berbatlar, yapamıyorlar..... Vs vs. Değişim zor bir süreçtir... Helese hem iş ile hemde düşmanların engelleri ile uğraşırken... Yakın zamanda belediye ekipleri ilçenin birisinde rögarlarda bol miktarda kum torbası buldu. Hususi kanalizasyon tıkansın, ortalığı sel bassın diye birileri tarafından yapılmış... Bu örneği okuyan zaten olayı çok net anlamıştır. hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.4689 vurdu çekti.
Tcmb sıkılaştırmada duraklıyor. Son 5-6 gün faiz %10.15 bandında. Elini açık etmeye başladı.
Luk et nanty for bas layn
usd/try 7.4764
Ülke yönetimi aslında , aile yönetiminin büyük halidir. Bir aile de yıllarca el ele çalışarak , tasarruf edilerek birlik ve dirlikle oluşturulan servet ! bir sonraki kuşak ( torunlar ) tarafından ( bu kuşak aileyi çekemeyen mihrakların elinde oyuncak olur genelde ) satılarak, dağıtılarak peşkeş çekilir. Bunlara halk arasında MİRASYEDİ denir.
Bu nedenle bu tiplere o mahallede, ilçede kimse selam vermez. İyi gözle bakmaz. Kız vermez. Kız almaz. Genellikle de miras bitince bunlar başka ilçelerde veya illerde sürünerek ölürler gider. Bunların atalarını ( Ana-babalarını ) tanıyan yörenin yaşlıları hergün yüksek sesle hayıflanır ve kınarlar bu tipleri. Atalarını övgüyle yad ederler. Ama gençler anlamaz ve anlamak - dinlemek istemezler. ne hikayeler anlatılır durur.
16 Türk devleti kurduk diye övünenler de aslında , beceriksizliğimizle övünenlerdir. Makbul olan 16 devlet kurmak değil, kurulmuş olanı muhafaza etmek ve daha ileriye taşımaktır. Tek dileğimiz şu an yaşamakta olduğumuz devletimizin refah içinde çok uzun ömürlü olmasıdır. Torunlarımıza arkamızdan küfretmeyecek bir ortam bırakmaktır.
usd/try 7.4812
Türkiye İflas Etti, Son Kaynaklar Yağmalanıyor'
https://www-haberyuzdeyuz-com.cdn.am...9340_68f01.jpg
Durmuş Yılmaz'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BES cevabı: Yok böyle bir nakit
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "BES'te biriken para reel sektöre kaynak olarak kullandırılacak" açıklamasına eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'dan çarpıcı bir cevap geldi. Yılmaz, "Yok böyle bir nakit. Para hazine tahvili ve bonolarında kullanıldı. Hazine BES sahiplerine borçlu" dedi.
https://m.karar.com/durmus-yilmazdan...-nakit-1584327
Bu medya gücü konvansiyonel savaştan daha çok etkilidir. Aynen dediğiniz gibi , insanlar artık din- dil- ırk vb. ayrımcılığı aştılar aile içi ayrımcılığa kadar indiler. Sabah - akşam televizyonda ( müge, serap, esra gibi ) güya sosyal proğram adıyla yapılan yayınları izleyenler kafayı yiyor. Enişte baldıza, abi bacısına, baba kızına diye başlayan hikayeleri seyredenler içine kapanıyor. Kimse kimseye güvenemiyor. Adamlar işini gerçekten çok iyi yapıyorlar. 100 yıl önce imzalatamadıkları batma belgesinin intikamını almak için yaptıkları planı tıkır tıkır uyguluyorlar.
böyle söyleyince bazıları bize paranoyak diyor. Gerçeği görmek istemeyen eceline de inanmaz. Son nefesi verirken zaten iş işten geçmiş olur. Bir millet kendi değerleri- inançlarıyla ve öz evlatlarıyla nasıl vurulur diye doktora çalışması yapanlar raporu tamamladığında okuyanlar arasında olmak istemem.
Dövizden bir cacık olmaz. kendi excel tablomdan izlediğim kadarıyla son 6 aydır aktifbonoyla başa baş getiriyor. Hele bir de %23 den bonosu olanlar zaten dövizden karlı durumda. :thumbdown:
8,20 :ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:
Sen Türkiye'sin, BÜYÜK düşün !
7,50 kesmez , 8-9-10 iste !
Crash tüm hızıyla grinin 50 tonuyla yakında vizyonda...
Ankara Valilği'nden Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında görevli 19 kamu görevlisi ile bu kurum tarafından yapılan ihalelerde rüşvet karşılığında menfaat temin ettikleri ileri sürülen 28 şüpheli olmak üzere toplam 47 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiştir. açıklaması yapıldı.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/anka...asladi-1764388
Kılıçdaroğlu, içerdeki gazeteci, siyasetçi, aktivist tutukluların AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a biat etmedikleri için içerde olduklarını ifade etti.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/chp-...rdeler-1764385
Hayret bu gazetecileri Kilicdar tutuklamamis..:)
Kolonya Cumhuriyeti..!!!:kahkah:
https://m.youtube.com/watch?v=WlcnmVB4nKQ
Covid sonrası içeride sıkışan Johnson gözünü Brexit'e dikti.
15 Ekim'deki final görüşmeler öncesi yıl başında "K.İrlanda dahil adanın tamamı EU single market'te kalabilir,Ada'dan İngiltere'ye geçecek ürünlerin vergisini K. İrlanda toplar" sözünü yok sayacak yeni bir kanun çıkardı
https://mobile.twitter.com/cuneytbas...06875522383874
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
usd try 7,4645
Ülkemizde gösteriş işleri kıymetli , alt yapı kimin umurunda altta kalanın canı çıksın. Bağıra çağıra iski denen kuruma (resmi yazışmalar mevcut) alt yapı eksikliğini kabul ettiği halde 2018 yılından bu yana iş yaptıramıyoruz. Geçenlerde akpli bir yandaş bana gördünmü chp yi imamı diye söylenirken yanlız dedim biz akp dönemi de bir halt göremedik dedim. Çıldırmamak elde değil.
usd/try 7.4825
DOLAR 12 LİRA OLUR DİYEN TÜSİAD'CILAR VE T.ERDOĞAN'I ÇOK KORKUTAN 3 ŞEY?
https://www.youtube.com/watch?v=LE1HirOtqbI
7,49 a dokandıracak gibi sanki..