ateşe odun lazımsa ayıcıklarımı çağırayım :oleyo::oleyo:
Printable View
Odun-kalas bize hepsi lazım Metin Abi. Rallicilerin şedid saldırılarından bir müddet kendimizi korumamız lazım. Pala baktı gidiyor bugün saf değiştirdi kafirun. Hilal taktiği yapacağuk başka çaremiz kalmadı artık.:oleyo:
Reis dip diyor Mehmet Abi diyor da diyor, organize ediyor rallicileri, daha 180 ile başedememişken 200 geldi. TOBO cuları bile ön cepheye sürdüler. Geri çekilip yok edeceğük. Başka bir yol kalmadı.
Tam kapanma olacak mı?
SON DAKİKA: Gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi
Kabine Toplantısı başladı! Alınacak yeni koronavirüs tedbirleri bekleniyor
13.04.2021 - 07:32
Güncelleme: 13.04.2021 - 16:47
Artan koronavirüs vakalarının ardından yeni tedbir paketinin bugün açıklanması bekleniyor. Şimdi gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısı sonrasına çevrildi. Toplantının ardından kameraların karşısına çıkacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulunacak. Öte yandan Sağlık Bakanı Koca, dün yaptığı açıklamada bazı önerileri Kabine'ye sunacaklarını söylemişti
Tam kapanma olacak mı? SON DAKİKA: Gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi
Türkiye bu toplantıya kilitlendi!
HABERTURK.COM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı başladı. Toplantının ana gündem konusunu, yeniden normalleşme adımı sonrası artan koronavirüs vakaları nedeniyle alınacak yeni tedbirler oluşturacak. Dün yapılan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni önemler konusunda ipucu verdi.
Kritik Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de saat 15.20'de başladı. Toplantının ana başlığını koronavirüs tedbirleri oluşturacak.
BİLİM KURULU'NDAN TAVSİYE KARARI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında dün yapılan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısında artan koronavirüs vakaları değerlendirilirken, alınacak önlemler masaya yatırıldı.
Bakan Koca, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Mutant ve bulaşıcılığın arttığı bir pik dönemi yaşıyoruz. Bu yaşadığımız Türkiye'de üçüncü İstanbul için dördüncü pik" diyerek vaka artışına dikkat çekti.
Bakan Koca, alınacak önlemler hakkında kapsayıcı bir hazırlık yaptıklarını vurgulayarak şunları söyledi:
"Bugün Bilim Kurulu özellikle yarından itibaren Ramazan'ın başlamasıyla birlikte ne gibi tedbirler alınabilir, önerilerimiz neler olabilir diye genel kapsayıcı bir şekilde hazırlık yapıldı. Yarın (Bugün) Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında kabine toplantısı var. Bu kapsayıcı alternatif önerileri sunmuş olacağız. O çerçevede sayın Cumhurbaşkanımız alınan kararları uygun gördükleri halde açıklarlar. Ramazan ayını çok önemli görmeliyiz. Mutant ve bulaşıcılığın arttığı bir pik dönemi yaşıyoruz. O nedenle yakın temasın son derece önemli olduğunu, yakın temas ve hareketliliği azaltıcı bir duruma girmek durumundayız."
HANGİ KARARLAR ÇIKABİLİR?
Artan koronavirüs vakalarının düşürülmesi için bazı tedbirlerin yürürlüğe konulması planlanıyor. Alınacak önlemlerden bazılarının; hafta sonu tam kapanma, hafta içi belli saatler arası sokağa çıkma kısıtlaması, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için belli saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması, şehirlerarası seyahat kısıtlaması, kafe ve restoranların paket servis hizmeti, spor salonu-masaj salonu gibi hizmetlerin durdurulması olacağı iddia ediliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından basın açıklaması yapması bekleniyor.
https://www.haberturk.com/kabine-top...eniyor-3037921
143800de beklıolar cıktıkca vuruyler guzel yerde tokatlıo
Garani bugün gördün abi, s2en vermiyor, kaç kere s2yorlar kimbilir, bundan sonra verse nolur vermese nolur.. tutupta 6.60 dan garan satacak değiliz
O konuda çok değişik bir acilimim var çok zengin olacaaaaz inşallah.
Bu arada robotum zaten 1 dk lik, yatayda kazanmak için 5 saniye lazım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son bilançolara göre
Net te (Döviz Varlıklar- Döviz Yükümlülükler)
döviz borcu/DÖVİZ açığı çok olan bazı şirketler
thy : - eksi 80 milyar TL
pegasus: - eksi 5.7 milyar TL
sasa: - eksi 4.9 milyar TL
fordoto: - eksi 4.9 milyar TL
petkim: - eksi 1.4 milyar TL
Odas : - eksi 1.49 milyar TL
Eregl : - eksi 1.3 milyar TL
Arçelik: - eksi 569 milyon TL
Hektas: - eksi 104 milyon TL
SPOT kapanış (Amerikalı BOFA karşısında Katarlı QNB)
https://i.hizliresim.com/26phEA.png
az sonra açıklıyorlar kararları
Cumbaba yı kandırmayın artık ya, adam ekonomi çok iyi filan diyor yine...
Yalnız ihracat, zar zurt ekonomi süper dedikten sonra patates soğan dağıtacam demeyeydi daha inandırıcı olurdu :)
Erdoğan: "Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçiyoruz."-AA-
Erdoğan: "İki haftalık dönemde hedeflediğimiz oranda iyileşmeyi temin edemezsek devamında çok daha sert uygulamaların gelmesi kaçınılmaz hale gelecek"-AA-
Sırf özel okullara kayıtlar yapılsın diye tüm okulları açıp covidi patlatan zihniyete alkış
bu sabah 10.00-10.30 arası gübrenin mayıs vadesini kimler göçertti bakiim. tesadüf olamaz. ne duydunuz yazın da öğrenelim. :)
Büyük hisselerde borsanın düştüğü zamanlarda emeklilik fonları satıyor. Ya sen emeklilik fonu isen ve hisseye yatırım yapmışsan hisseler düştükten sonra neden satarsın?
mustican abi sen tecrübeli birine benziyorsun, yıllardır gömlecilik yapıyorum, hergün ekrana bakıyorum, o çiçek senin bu çiçek benim koşturup duruyorum. artık çok yoruldum abi, piyasaya hatta ekrana bakasım bile gelmiyor
Senin emeklilik fonları diyince aklıma geldi, bende emekli olmak istiyorum. şüüüle her ay düzenli alabileceğim temeli sağlam, fiyatı uygun kıyıda köşede kalmış bildiğin bi hisse var mı, alıp unutalım :)
Abi bana banka deme de ne dersen de,sipor hisseleri bile yunmuş yıkanmış kalıyor, bankalardan yediğim zopayı bi ben bilirim birde zopayı atan bilir
Bunu daha evvel yine sen mi sormuştun yada başkasını bilmiyorum ama..
Emeklilik fonları hisse almaz..
Onlara HİSSE SATILIR..
Zamanı gelince de şu hisseleri ver bakalım denir..
Emeklilik fonları hisse fonları hedge fonlar falan spekülatörlerin HAMAL larıdır..
En tepelerde alışları en diplerde kabak gibi satışları vardır..
Eskiden usta borsacılar emeklilik fonu mal kusmaya başladı ise güzel beklentili hisseler ise mala gömülürlerdi..
Şimdi artık herşeyin ayarı kaçtı..Bir zamanlar böyle idi ama..
Bankalar herkesi batırdı.daha nereye düşer diyorsun düşüyor.20 yıldır dipte OBO olur mu diyorsun oluyor ve şelale yapıyor.Her sektöre ayar veren ,kredi paketleri yapan bankalar kendilerine gelince üç maymun ne geri alım var ne dolaylı müdahale.Adam pehlivanı aldı yönetime o bile kaldıramadı bankayı ,biz ne yapabiliriz.
He ya gundi baba ilk tatlı paramı emeklilik fonlarından 5 - 3.5 arası aldığım tekfen de kazanmıştım.
Kağıt 27 liraya gitti oradan be...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamın aleyküm hayırlı iftarlar ramazanlar diliyorum
Senle güçleri birleştirsek var ya, ben kod işlerini halledicem sen bana para nasıl kazanılıyo öğreticen, sonra ikimiz de emekli oluruz.
Teker teker heba oluyoruz bi araya gelsek var yaa abüüü
Gerçi bu sefer de üstümüze oynar patlatırlar hemi...
Neyse cıplak geldik cıplak gideces nasip
FED manibilatörü Tahvil ve bit coin alarak müdahale ediyor.
shortta yakalanan baya var sanırım..çıt yok :)
Lonkleri taban taban biçti ( ula ben sentiment olarak lonk de değildim ama araya kaynadım resmen )
Cortlari dipten 20 bin aldı biçti.
Biçerim dio SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.