Sayfa 964/1001 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Viop XXXII

Sırf özel okullara kayıtlar yapılsın diye tüm okulları açıp covidi patlatan zihniyete alkış
    bir halt olacağı yok.

bu sabah 10.00-10.30 arası gübrenin mayıs vadesini kimler göçertti bakiim. tesadüf olamaz. ne duydunuz yazın da öğrenelim.
    audentes Fortuna iuvat

3. Büyük hisselerde borsanın düştüğü zamanlarda emeklilik fonları satıyor. Ya sen emeklilik fonu isen ve hisseye yatırım yapmışsan hisseler düştükten sonra neden satarsın?

4.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Büyük hisselerde borsanın düştüğü zamanlarda emeklilik fonları satıyor. Ya sen emeklilik fonu isen ve hisseye yatırım yapmışsan hisseler düştükten sonra neden satarsın?
    mustican abi sen tecrübeli birine benziyorsun, yıllardır gömlecilik yapıyorum, hergün ekrana bakıyorum, o çiçek senin bu çiçek benim koşturup duruyorum. artık çok yoruldum abi, piyasaya hatta ekrana bakasım bile gelmiyor
    Senin emeklilik fonları diyince aklıma geldi, bende emekli olmak istiyorum. şüüüle her ay düzenli alabileceğim temeli sağlam, fiyatı uygun kıyıda köşede kalmış bildiğin bi hisse var mı, alıp unutalım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    mustican abi sen tecrübeli birine benziyorsun, yıllardır gömlecilik yapıyorum, hergün ekrana bakıyorum, o çiçek senin bu çiçek benim koşturup duruyorum. artık çok yoruldum abi, piyasaya hatta ekrana bakasım bile gelmiyor
    Senin emeklilik fonları diyince aklıma geldi, bende emekli olmak istiyorum. şüüüle her ay düzenli alabileceğim temeli sağlam, fiyatı uygun kıyıda köşede kalmış bildiğin bi hisse var mı, alıp unutalım
    bozgurt müsaadenle bir iki kelam edeyim. devlet bahçeli ittifakını taklaya getirip erken seçim isterse isctr alırım. en az 40-50 olur. ama devlet bey usulet ve suhulet derse yapacak bir şey yok.
    audentes Fortuna iuvat

6. Abi bana banka deme de ne dersen de,sipor hisseleri bile yunmuş yıkanmış kalıyor, bankalardan yediğim zopayı bi ben bilirim birde zopayı atan bilir
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Büyük hisselerde borsanın düştüğü zamanlarda emeklilik fonları satıyor. Ya sen emeklilik fonu isen ve hisseye yatırım yapmışsan hisseler düştükten sonra neden satarsın?
    Bunu daha evvel yine sen mi sormuştun yada başkasını bilmiyorum ama..
    Emeklilik fonları hisse almaz..
    Onlara HİSSE SATILIR..
    Zamanı gelince de şu hisseleri ver bakalım denir..
    Emeklilik fonları hisse fonları hedge fonlar falan spekülatörlerin HAMAL larıdır..

En tepelerde alışları en diplerde kabak gibi satışları vardır..

Eskiden usta borsacılar emeklilik fonu mal kusmaya başladı ise güzel beklentili hisseler ise mala gömülürlerdi..

Şimdi artık herşeyin ayarı kaçtı..Bir zamanlar böyle idi ama..

8. Bankalar herkesi batırdı.daha nereye düşer diyorsun düşüyor.20 yıldır dipte OBO olur mu diyorsun oluyor ve şelale yapıyor.Her sektöre ayar veren ,kredi paketleri yapan bankalar kendilerine gelince üç maymun ne geri alım var ne dolaylı müdahale.Adam pehlivanı aldı yönetime o bile kaldıramadı bankayı ,biz ne yapabiliriz.

Sayfa 964/1001 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •