Sýrf özel okullara kayýtlar yapýlsýn diye tüm okullarý açýp covidi patlatan zihniyete alkýþ
Sýrf özel okullara kayýtlar yapýlsýn diye tüm okullarý açýp covidi patlatan zihniyete alkýþ
bir halt olacaðý yok.
bu sabah 10.00-10.30 arasý gübrenin mayýs vadesini kimler göçertti bakiim. tesadüf olamaz. ne duydunuz yazýn da öðrenelim.![]()
audentes Fortuna iuvat
Büyük hisselerde borsanýn düþtüðü zamanlarda emeklilik fonlarý satýyor. Ya sen emeklilik fonu isen ve hisseye yatýrým yapmýþsan hisseler düþtükten sonra neden satarsýn?
mustican abi sen tecrübeli birine benziyorsun, yýllardýr gömlecilik yapýyorum, hergün ekrana bakýyorum, o çiçek senin bu çiçek benim koþturup duruyorum. artýk çok yoruldum abi, piyasaya hatta ekrana bakasým bile gelmiyor
Senin emeklilik fonlarý diyince aklýma geldi, bende emekli olmak istiyorum. þüüüle her ay düzenli alabileceðim temeli saðlam, fiyatý uygun kýyýda köþede kalmýþ bildiðin bi hisse var mý, alýp unutalým![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Abi bana banka deme de ne dersen de,sipor hisseleri bile yunmuþ yýkanmýþ kalýyor, bankalardan yediðim zopayý bi ben bilirim birde zopayý atan bilir
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bunu daha evvel yine sen mi sormuþtun yada baþkasýný bilmiyorum ama..
Emeklilik fonlarý hisse almaz..
Onlara HÝSSE SATILIR..
Zamaný gelince de þu hisseleri ver bakalým denir..
Emeklilik fonlarý hisse fonlarý hedge fonlar falan spekülatörlerin HAMAL larýdýr..
En tepelerde alýþlarý en diplerde kabak gibi satýþlarý vardýr..
Eskiden usta borsacýlar emeklilik fonu mal kusmaya baþladý ise güzel beklentili hisseler ise mala gömülürlerdi..
Þimdi artýk herþeyin ayarý kaçtý..Bir zamanlar böyle idi ama..
Bankalar herkesi batýrdý.daha nereye düþer diyorsun düþüyor.20 yýldýr dipte OBO olur mu diyorsun oluyor ve þelale yapýyor.Her sektöre ayar veren ,kredi paketleri yapan bankalar kendilerine gelince üç maymun ne geri alým var ne dolaylý müdahale.Adam pehlivaný aldý yönetime o bile kaldýramadý bankayý ,biz ne yapabiliriz.
Yer Ýmleri