Teknoloji hisseleri düşecek mi diyorsunuz?
Printable View
Nasdaq vadeli +%1,16
Dikenli bolge 1730 ..rahat gecemedi orayi..cok oyalaniyor buralarda..gecerse dedigim rakama ulasacaktir
surpriz gelmezse aes bugün +%10 atar gibi
Borsaların nefesi tükendi gibi.olumlu haber pompala nereye kadar.pompalayacak bişey kalmadı gibe bizde de 100 bin direncinin aşılamayacağını aşılsa bile kalıcı olmayacağını düşünüyorum.umarım yanılırım.
ABD'de endeksler sınırlı yükselişle açıldı
Açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,3 artışla 23.543,09 puandan işlem gördü.
S&P 500 endeksi yüzde 0,4 yükselişle 2.810,70 puandan ve Nasdaq endeksi yüzde 0,4 kazançla 8.528,84 puandan işlem görmeye başladı.
Endekslerdeki hafif yükselişte, hafta başında tarihi düşüşler gösteren petrol fiyatlarındaki toparlanmanın sürmesi etkili oldu.
Brent petrolün varili, bugün TSİ 16.40 itibarıyla yüzde 9,3 artışla 22,26 dolardan işlem gördü. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili, yüzde 25,9 artışla 17,39 dolardan alıcı buldu. https://m.dunya.com/finans/haberler/...-haberi-468571
Nasdaq +%1,46 👌👌
Onurum ustadim
Ons urkuttumu
Kactin gittin
Yarın inşallah gaplı acmayiz!
Kapanis onemli ons icin kapanisi beklemeden işlem yapmayacagim..gecen sefer acaip terste kaldim ..eger dedigim rakamlarda kapatirsa yüksek fiyattan acariz işlem napalim
Hocam,
AES fonun linkteki açıklamadan gördüğüm kadarıyla %90 gibi bir ilişki ile s&p petrol endeksini takip ediyor.
Kıyas fonun son bir yıllık götürüsü %83 iken AES fonun son bir yıllık götürüsü %67 seviyesindedir.
doğru olabilir üstad ama %10 bekliyorum ben yine. şu manyak etf nin https://www.bloomberg.com/quote/UCO:US ortalama %25 i kadar kadar getiriyor aes. ama fonu yoneten kesin düşüş gordüğünde neden satip alttan almiyor anlamiyorum. aynı acc mantigi bekle ve bat. yatirim tavsiyesi degildir
bu fonların fiyatını değiştiren varlıklar vadeli petrol kontratları. Fonda şu anda sadece haziran temmuz kontratları var. piyasada şubat 2022 kontratına kadar bütün kontratlar var. bu kontratların tamamını bugünden alıp beklerse fonun fiyatı petrolün fiyatı 50 dolara geldiğinde artar.2 ay kala kontrat alımı yaparsa 50 dolarlık kontratı 45 dolara alacak. bugün alsa 25 dolara alacak. %30 civarında kontrat var ellerinde.Bugün şu ana kadar ham petrolün fiyatı %30 arttı USO nun değeri %12 arttı. o kadar bile artmazdı içinde amerikan tahvili olmasa. ETF ler bu stratejiyle giderlerse beklediğiniz karlar bugünkü gibi ani yükselişler haricinde oluşamaz diye düşünüyorum.
Tv yayınların sonunda bize inanarak işlem yapmayın yazıyorlar :)
KT portföyde stopaj var yazmış.
https://www.ktportfoy.com.tr/yatirim...aktadir.2.aspx
isbank ululararsi piyasa hesabı açıyorum. uc bes kuruş petrol emtia bakayım batarsam söylerim :)) ytd
The House is expected to approve an additional $320 billion for the Paycheck Protection Program on Thursday, which still might not be enough
Fed konusunda dedigimde devam ediyor..2 bir krizi kaldiramaz hic bi ülke..domino etkisi yaratir amerikadaki herhangi bir kriz
1730 ne tehlikeli bolgeymis ya..1725 lere degerse stoplar calisir bi kademe daha asagi iner
Evet size demiştim. Siz bütün dikkatinizi altına verdiniz sanırım. :)
Sırayla anlatayım ben; Önce siz şöyle yazdınız;
Sonra ben bu yazınızı alıntı yaparak size şöyle bir soru sordum:
Bu soruma cevap alamayınca tekrar şöyle sordum:
Bilmem anlatabildim mi :)
Gormemisim yazdiklarinizi 1.06 altı olacagini düsünmüyorum ..bugün euro bolgesinde aciklanan olumsuz verilerden sonra bu rakamlara geri cekildi sonra toparladi ..yazdigimdan sonra 1.08 e cikti galiba..tfx target gibi araci kurumlardan eur/usd paritisini al-sat yapabilirsiniz ( en risksiz)..
Bu arada altın harici farkli işlemlerimde var fakat hepsini yazmiyorum burada