Sayfa 955/972 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Bizim piyasa kapalı aft kac getirmis dünün fiyati+ bugünün fiyati hesaplanarakmi gorunecek tefasda
    Yarina kadar goremezsin onu onurum

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bu da yakın çekim:
    Emmim emeginize saglik
    Ben onsta 1750 gelir dedim ama su onur ustad dalga gecti benimle

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    "TDG-İŞ PORTFÖY YABANCI BORÇLANMA ARAÇLARI FONU" %90 oranında eurobond içeriyor.
    Grafiği dolar/tl grafiğiyle çok uyumlu.Bu fonun getirisi sadece doların performansıyla mi alakalı acaba?
    Saygılar.
    Doların performansıyla alakalı olarak isminde döviz geçen fonlari alırsanız eğer %10 vergi ödemezsiniz. Ata portföyün Anzx fonu mesela

4. Kira sertifika fonu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar bu fonlar neye göre eksi ya da + getiri sağlıyor... kvb lere baktığımızda genel olarak tahvil faizlerinde düşüş olduğunda fon getirisi iyi oluyor ya da değişkenlerde hisseler iyi performans sağladığında iyi getiri oluyor altın dolar keza öyle peki ya kira sertifikalarında? özel ve kamu kira sertifikalarında durum nasıldır nelere göre değişkenlik gösterir? teşekkürler şimdiden

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmim emeginize saglik
    Ben onsta 1750 gelir dedim ama su onur ustad dalga gecti benimle
    Eyvallah üstadım saygılar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Turk eurobont(doviz) stopaj odeniyor
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Doların performansıyla alakalı olarak isminde döviz geçen fonlari alırsanız eğer %10 vergi ödemezsiniz. Ata portföyün Anzx fonu mesela
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Kvbf daha iyi getirir diye dün OKP aldım ppf den bile az getirdi.Bendeki şansa s...yım.
    Senin eski avatar bu değil miydi yaw:

Sayfa 955/972 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •