69.000 oy fark var hala. Sona kalan oylar posta ağırlıklı dolayısıyla Biden ağırlıklı olduğu için kapanması zor bence.
İlla böyle bir sıkıntı olacaksa Nevada'da olması daha mantıklı. Orada sadece 8.000 oy fark var.
Printable View
sen söyleyince olacak yada ben söyleyince olacak diye endeks yükselmezde düşmezde bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersin.?
https://i.hizliresim.com/Hl35tk.png
Reis, Bay Kemale cahil demis.
Cok guldum nedense😂😂😂
Çarpılmaya devam.
https://i.hizliresim.com/V9v5Vh.png
çok short acan var gibi.zalım pala ondan gram gevşetmiyor.
sizlere kolay gelsin dostlar
ooo 1.5 milyon kont müjdesi geldi...
O senin dediğin şöyle olur.
çocukluğunda banka müdürü olmak isteyip te istemediği halde güreşçi olupta banka müdürü olmak için hevesliysen ve o fırsat sana verildiğinde harikalar yaratabilirsin.
ama burada böyle bir şey yok kul hakkı yeme hırsızlık var. anlasan artık sende
:kahkah::kahkah::kahkah:
....: a.k.p. en çok üyeye sahip partidir. diğerlerini 5 ile çarpın yetişemez.
:kahkah::kahkah::kahkah:
sanki sana bayılıyorlar üye olana kes ödemeyi bakalım 3 tane üyen kalıyor mu şaskoloz
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Robot avlayan robotlar var ekran izleyen görüyordur zaten.
Avlanmayacak robot da yaparsınız tabi.
Benim sistem daha gelişiyor hedefim yıl sonuna kadar oturtmak, ama bir yerde de canlıya alıp para kaybetmeyi göze almaniz lazım ki geliştirmeleri daha efektif yapabilin, çünkü hep dedikleri gibi ağzının ortasına yumruğu yiyene kadar herkesin bir planı vardır.
Koc abeyden çok bahsediyorum, mesela o da iki kontratla arenaya çıksa dayağını yese sistemini çok daha fazla geliştirir sanala göre. Bu insan psikolojisi para kaybedince çok güzel ders alıyoruz hepimiz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vadeli
131 bin
126 bin kanalında
hakem de
128 bin 250 gibi gözüküyor.
Bu Ford Oto ve Doguş Otoları filan bilgisayar ekranından göremiyom kaç olduklarını , delmiş geçmiş ekranı , Allahtan televizyonda teletext var ordan görebiliyom kaç olduklarını...
1294 ORTALAMAYLA FLAT. POZ. YOK.
şuan 1295
aşağı inerse tekrar uygun yerden longlarım..ama yukarı giderse bakarım.hisseler sağolsun derim. voba nasıl olsa bir yerden tekrar dahil olunur.
genelde poz. .kapatınca benim aleyhime fiyat hareket eder.:)
bugün yarın bir geri çekilme beklerdim ama olmayacak gibi.dur bakalım...
vobda pozisyonu kapatınca üzerimden büyük yük kalkıyor.dışarda dolaşınca aklım burada olmuyor.
Büyük sürpriz olmazsa Biden alacak gibi. Hani finans çevreleri Trump'ı istiyordu. Hani Biden seçilirse Türkiye için hayırlı olmazdı. Hani pandeminin hızla yayılması belirsizliği daha da arttıracak v.s. Dow bu seçim sonrası şimdiye kadar seçim dönemlerindeki en iyi performansını göstermiş. Bist'de eşlik etmeye çalışıyor. Bazı şeyleri yanlış mı anlıyoruz, değerlendiriyoruz acaba?
Yine e de şah la nı ı yor emman
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TRUMP dengesizdi.gülerek ısırırdı.''ekonominizi çökertirim diyen'' ve her sabah ne yapacağı belli olmayan bir adamdı.
BIDEN,fiyatlanabilir,dengeli birisidir.ÜLKEMİZE geldi.
seçim anında söylenenlere bakmamak lazım.
biden turkiye ziyaretlerini internet okursaniz veya gorsellere bakarsaniz abd bizim aramizda pek degisen bir sey olmaz trump daha iyi olacagi kesin
Bidon kötü olacak diyorlar da bakınca da büyük ralliler demokrat kardeşler zamanında olmuş genelde. Ne bilim bu işler belli olmuyor hiç.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump secilirse borsaya cok pozitif etkisi olur, dow rallı yapar... Biden kaybetmezse hisseler cok deger kazanır, hepsı zırve tazeler...
Cok kafa karıstırmadan, bu cercevede bakmak lazım...
zaten 20 ocak a kadar mevcut başkan devam ediyor.80 gün var daha.
3 lira altında benden tek lot boynuzlu çalışmaz. 3 e gelsin temel teknik tekrar bakarız. Endeks shortlar parama bakarım gene tek lot vermem.
Aracı kurumu olacak, riskli işleri az olacak (mecbur olduğu kadar), en büyük grubun maaşını borcunu üstlenmiş olacak, üretim patlayacak olacak bu kurla işler düzelince, bu gitmeyecek öyle mi? Rahmi ağayla aynı paraya mal almışım maliyetimden aşağı giderse de o onur bana yeter otururuz zararda 2 3 sene sıkıntı yok.
Bist longlardan biraz daha kâr-al kawurduk madem 1297,Xx ortalama ilen..
Bunda da kaldı 1/3 civarı poz misali aynı DowF longlarımız gibi.