Originally Posted by vicente Biden in aldigi arizona da herif tekrar one gecmek uzere dow düşebilir 69.000 oy fark var hala. Sona kalan oylar posta ağırlıklı dolayısıyla Biden ağırlıklı olduğu için kapanması zor bence. İlla böyle bir sıkıntı olacaksa Nevada'da olması daha mantıklı. Orada sadece 8.000 oy fark var.
Originally Posted by KOÇ BİST 80 Dolar 10 da görüşürüz artık Daha yazmıyorum sen söyleyince olacak yada ben söyleyince olacak diye endeks yükselmezde düşmezde bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersin.?
Originally Posted by boschyatirim Komşum bakkal oda muteahit olmuş(tu). Ikinci binada gümlemiş. güreşçiden banka müdürü hayvanat bahçesi müdüründen tübitak başkanı işte bu yüzden ülke gelişmiyor
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Reis, Bay Kemale cahil demis. Cok guldum nedense😂😂😂
Çarpılmaya devam.
Originally Posted by bb79 güreşçiden banka müdürü hayvanat bahçesi müdüründen tübitak başkanı işte bu yüzden ülke gelişmiyor Eleştirdiğin şeye bak. hiç postmodern değilsin. sektörün dışından başka bir bakış açısı, arada iyi gelir gulunçlara.
Yatırım tavsiyesi değildir.
çok short acan var gibi.zalım pala ondan gram gevşetmiyor.
Originally Posted by nosfecagri Çarpılmaya devam. işi gücü bıraktılar robot mu avlıyorlar?
Forum Rules
Yer İmleri