Gene sasanilerin peşine takıldık gidiyoruz. Mincikanin sasasi.
Printable View
Gene sasanilerin peşine takıldık gidiyoruz. Mincikanin sasasi.
4400 desteği kuvvetli duruyor bu hafta sonuna kadar bu destek kırılmaz ise dip seviyeler görüldü demek olabilir. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devlet Bahçeli: Hans bir Amerikan çocuğudur, Sam bir Amerikan çocuğudur. Jesse James bir Amerikan kovboyudur. Almanya'da bir başkası var. Fransa'da Frank var. İngiltere'de Henry var
ne izliyor bu adam...
Forumda entellektüel birikim ve okuma becerisi çok zayıf... Bir seçbul, birazda sindoma... Kemal de fena değil ama onun da kafa git gelli...
%+4.endeks.hadi Bay Kemal ekibi..
maksat iş olsun..
adam maydonozdan paranın belini kırıyor ..chivas içiyodur
yanlız şaka maka KK geliyoru palanın bi kez daha yutturma çalışması var gibi duruyor yeşerdi ortalık ..belki de haklı
hadi kurta alıştık jackal carlos gibi binbirsurat bir ton nic i var puhahhahhah secbul kaç tane nicle çalışıyor acaba ;)
Puahhaahaaa
Noldu masada beni görünce tırsıyormusun :he: kcholü kafasına vura vura kızartıyım mı
*Kılıçdaroğlu: (Özdağ ile görüşme) Oturduk konuştuk, güzel sonuçlar elde edildi
ümit özdağ konuşuyor. anlaşmışlar, detayları da konuşmuşlar.
işc coştu.
*Özdağ: Zafer Partisi olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı verdik
İnce de destek açıklayacak kuvvetle muhtemel... Yeni başkan KK :) Yazın kenara...
Herif soruyor Caferrrr yakınlarda mı diye
Hangi Cafer bu cahocuum sen tanırsın
günaydın .. enjsa denedim bugün günlük 27,14 oldu maliyet .. aklım odaşta kaldı ama dün alacaktım kısmet olmadı .. :)
Ünlü hesap uzmanımız Kılıçdaroo ve CHP den yine dahiyane yüksek zeka ürünü bir siyasi hamle daha.....Yetmemiş, Soylu dan 3 gömlek daha militarist Özdağ'a içişleri bakanlığı vermişler.
Özdağ Millet ittifakına 1 puan kazandırırsa en az 2 puan da kaybettirir. ...Cumhur ittifakı o militarist milliyetçi kitlenin akıllısını kendine aldı delisinide Millet ittifakına verdi. :))
HDP tabanının yarısı sandığa gitmezse kafadan 4 baz puan gider.
Sakar Şakir bile dükkanı bu kadar dağıtmamıştı.
Gardırop osmanı haklayan sakar şakir
Ümit Özdağ'ın millet ittifakına desteği: Bence anlamı ve beklenen sonuç=
deşifre olmuştur, desteği hiç bir şey ifade etmez, partisinin ölüm ilanını vermiştir. Kılıçdaroğlu'nun kazanmayı bırakın 14 Mayıs'ta aldığı oyları bile alması mucize olur.
KK Seçim kazanmasını geçtim.
HDP'ye verdiği sözlerden adamları tepemize çıkardı. Öcalan serbest kalacak, Selo serbest kalacak, tüm Pkk'lar çıkacak, içeride kimse kalmayacak, kana kan dişe diş demeye başladılar. Fetöcüler devlete geri dönecek.
Özdağ en azından bu dengeyi sağlar. KK'nın kulağını çeker diye düşünüyorum.
Davutoğlu ile Babacan koltuk sevdasında zaten.
Kolay değil 20 yıllık iktidar gidiyor, epey bir zorlanacak başta KK ama dümeni sıkı tutarsa başta Amerika olmak üzere para yağdıracaklar buraya... Bir sonraki reisimiz de İmamoğlu olur...
Planın dışına çık.
Sistemin dışına çık.
Tuzaktan çık.
Birilerine ve sisteme paranı kaptırma.
Paranı kendin ye.
Anı yaşa.
Carpe diem.
Ben piyasayı yokladım bu seçimi kimin kazanacağı açık ara önde kimse yok. İhtimal yüzde 50 - 50
Kazanan muhtemelen çok az bir fark ile kazanacak diye düşünüyorum.
İlk turda rte kazanır diye düşünmüştüm hatta kk yüzde 40 üstüne çıkamaz dediydim, tahminim tutmadı, kk beklentilerin üstü performans sergiledi.
Ben 2.turda kesin bu kazanır diyemiyorum
Ben ilk turda kk en az 56 alır demistim:). Şimdi de reis rahat alır diyorum.
oy kullanmayan taraf kaybeder....
hdp yi yanına alan hiç bir parti bu ülkede seçim kazanamaz
özdağ çok büyük yanlış yaptı kendi siyasi ikbali açısından ..2.5 luk oy potansiyelini de tehlikeye attı
içişleri bakanlığı koltuğunu ancak 23 nisanda görebilir
bu seçim dönemi literatüre siyasilerin en çok hesap hatası yaptıkları dönem olarak girmeğe aday
değişik zamanlarda çok fazla politikacı gördü bu gözler bu kadar idolojilerin ayaklar altına alındığı kişisel çıkarların ön plana çıktığı omurgasız siyaset dönemi hiç görmedim ..en kötüsüde bunu milletin aklıyla alay edercesine fütürsuzca yapılması kimin eli kimin cebinde belli değil
oy kullanmama hakkımı kullanmakta ne kadar haklı olduğumu şu son günlerde yaşananlar fazlasıyla teğit ediyor