Sayfa 967/1005 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Eksi kapar bence bugün... Ayı piyasasında o, minör tepe yaptı tekrar burada...
    Muhahahahhaaa
    Kchol gitmiyor sasa gidiyor diye bu kadar kıskançlık krizine girme cahocuum.
    Bence bugün sasanın tavan olma ihtimali eksi kapama ihtimalinden daha yüksek, kaç yıldır vobcusun halen gram annamıyon bu işlerden
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muhahahahhaaa
    Bence bugün sasanın tavan olma ihtimali eksi kapama ihtimalinden daha yüksek, kaç yıldır vobcusun halen gram annamıyon bu işlerden
    İsc gidiyor ama Orada malın yarısı Sırayla bu işler

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muhahahahhaaa
    Tavan kapama ihtimalini sıfır görüyorum... Eksi kapanış gelir orada kuvvetle muhtemel... Sen çok boş adamsın, işin gücün algı, manipülasyon... Forumda ki misyonun belli bozkuş, nick değiştir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    secbul ne içtiyse bi tane de ben içeyim kafayı resetliyor...Adam ayran içmiş. Puhahaha...
    adam maydonozdan paranın belini kırıyor ..chivas içiyodur

yanlız şaka maka KK geliyoru palanın bi kez daha yutturma çalışması var gibi duruyor yeşerdi ortalık ..belki de haklı

hadi kurta alıştık jackal carlos gibi binbirsurat bir ton nic i var puhahhahhah secbul kaç tane nicle çalışıyor acaba ;)
    Son düzenleme : bahriyeli; 24-05-2023 saat: 11:33.

5. Puahhaahaaa
    Noldu masada beni görünce tırsıyormusun kcholü kafasına vura vura kızartıyım mı
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahhaahaaa
    Noldu masada beni görünce tırsıyormusun kcholü kafasına vura vura kızartıyım mı
    Kader yolu çizildi, sen değil ağababan gelse engel olamaz

7. *Kılıçdaroğlu: (Özdağ ile görüşme) Oturduk konuştuk, güzel sonuçlar elde edildi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Kılıçdaroğlu: (Özdağ ile görüşme) Oturduk konuştuk, güzel sonuçlar elde edildi
    akgiller aşağı muhalifler yukarı olur mu?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 967/1005 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •