vadelide taşınma işleri nasıl.
bitmeye yakın mı?
şortların çok tikkatli olması ilazım bence.
zirvelerde çok oyalandı.
tek duş yapabilir gibin duruyor.
Printable View
vadelide taşınma işleri nasıl.
bitmeye yakın mı?
şortların çok tikkatli olması ilazım bence.
zirvelerde çok oyalandı.
tek duş yapabilir gibin duruyor.
3 dolar 2 li tepe ayağına bi TA avı düzenleyebilirler.
Şöyle ki
3 dolardan biraz üstünden basar TA cıları torbaya doldurur gerisin geri 3.20 dolara hızla sürer..
TA cılar stop olur
Bir daha basar..
TA cılar ya haklı idik üzerimize oynuyor der sıkı durun bu sefer der..
Bir daha torba sonra ver elini 4 dolar..
Ben olsam böyle bi oyun kurarım..2 tokatta kimsede mecal kalmaz artık 4 dolara kadar zaten..4 dolarda para denkleştirip tekrar gelir shortçular.
Sayın bosphorus un senelerdir çöküş olacgini söylemesi bıkkınlık verse de fettoscu diye nitelendirilmesine neden olmaz. Yemişim rallisini ki geçmiş mesajlarıma bakarsanız ben de yazdım. Orta sınıf çökmüş fakirinden zenginine millet işi gücü bırakmış rakam kovalayıp finans sektörüne bulaşmaya çalışıyor. Her esnaf tanıdık bana kağıt şöyle diye devamlı sıkıştırıyor. Ralli oldu diye bazı kodamanlar veya ben para kazandım diye ülkenin iyi olduğu yok. Kisadan öz ralli ralli dersin ama memleketin başına bela olan yav.sak bir örgütün elamanı diye kolayca laf edemezsin. Size PKK li desem olur mu? Böyle bir itham olur mu?
Sitmisim borsasını, yemişim parasını pacozlugu bırakın. Hersey maddiyat değil.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesla anahtarı hariç anahtar kabul etmiyorum. Km sınırı 10,000. Uzeri ÖTV hariç hesaplarım.
Çöpünü kıymetli sananlar kabul etmiyoruz çöp.
VOB yapmayın
tek lot hisse yok devam.. tribündeyim .. biraz kısa var ekim vade .. oda eğlencelik .. kısmet .. ytd
düşüncesinde, görüşünde yeterli olmayanlar,
kendini yeterli görmeyenler,
bu çamurlu sudan içmezsen fenerli değilsin gibi yetişkin pozlara girenbilir.
karşısındakini ezmek için belli bazı kilişelerin arkasına sığınmaları normaldir.
bu topraklarda slogancılık her devirde her gurupta olagelen birşey.
yarıgadık mı?
yadırgamadık.
Seviye tespitinde faydası oluyor.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento ve Plastikkart hisselerinde yapay piyasa oluşturdukları iddiasıyla 8 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi
yine kaçırdık şorttan 10 bing pivanı :vk:
849750 ilave ile lönkler 853750 maliyete flatiyore
Son bir ay benim pazara gidip de borsanın düşmediği gün yok. Benim teknik analiz böyle bir bakıma
Ben her allahın günü burada PKK ağzı ile konuşursam hayola birader dersin en azından demi.
Muhalif adam başka bu BOSPO başka.
Gördüğüm kadarı ile oldukça hassassınız bu konularda... GÜZEL.
Peki bu adamın milyonlarca insanın inandığı bir din yada oy verdiği parti konusundaki yorumlarına yazılarına gönderilerine resim yazılarına neden söz etmediniz o zaman..
Ona bu özgürlüğü kim veriyor..
Muhalif ise muhalefet edersin hırsız soysuz soyguncu vatan haini falan cart curt diyebiliyor musunuz?
Bence sizin kafa karışık biraz hava alın dolanın gelin öyle bi anda fırladınız ortaya ama neyin ne olduğunu falan biraz karıştırdınız sanırım.
Ben daha evvelden de yazdım yine yazıyorum..
Bu adam FETÖ nün ağır toplarından almanyaya kaçmış birisi olma ihtimali yüksek.
Biraz dikkat edilirse yazıların ne tandans da olduğunu zaten sizde çözeceksiniz.
Bu adam bizi ekonomik olarak uyar mıyor.
Yol göstermiyor.
Akıl vermiyor..
OY VERDİNİZ BOKUNUZDA BOĞULUN diyor..Oh olsun az bile daha da beter olun diyor.
Ben AKP li değilim oy da vermedim..
Ama birisi benim ülkemin vatandaşlarını böyle itham ederse bi dk birader der ayağa kalkarım.Mecburum buna.Susamam..
Aç gözünü..Tamam mı güzel kardeşim.
akşam seans varmı
Dönemin hükumeti de Tekelin içki bölümünü 300 milyona özelleştirmesi alan şirket kısa sürede 3 kat yuksegini satmıştı.
Dönemin hükumeti Telekomünikasyon ozellestirip borçları ile kendisinin kucağına bırakılmasına göz yummustu (ya da bilinçli yapilmisti)
Hep bu milletin parasıyla.
Krediler kapanamamasi halinde bir fon vardı kurtarma fonu.
Olm VOB borsa yapmasak da batanların parasini gene ödüyoruz nasıl bir düzen dayı
VOB yasaklansın
Ula ben yazana kadar bu gene yukarı aldı yahu :notr:
Sizden ricam hükümet gibi sıkıştıkca ona buna buna terörist diyip işin içinden sıyrılan insanlardan olmayın. Bu ağız iyi değil. Kanıt varsa yazın biz de okuyalım yoksa gerisi hava cıva. Burada devamlı yazıp yazmamam da önemli değildir. Okuyoruz işe yarayan birşey var mı, fikir var mı ona bakıyoruz hakaret görmek istemiyoruz. Hele de yav.sak fetoscu demek falan .
Bak.!!!
Masareti.!!!
Gariban Gidivan.!!!
Ben 44 yıldır yurtdışındayım.!!!
Ailem 1963 yılında Almanya ya
İşçi olarak gelmiş.!!
Aile denim.!!
Yüksek öğrenimini almanyada yaptım.!!
Üstelik 20 yıldır Türk vatandaşı değilim.!!
Tam Aziz Nesinlik vakasın.!!!
Zügürt ağasın.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Yüce Türk milletinin parası Türk lirası hariç para gabul etmiyoruz. Ağlayan oynamasın. Borç bul %60 faizle getir.
Burası rehin dükkanı değil
Hahahahah
niyeti nedir kaldırıp dikecek mi ..yatırıp
iyi de hacim yaptı pıst
8000 lerde zorlanıyor herif
tribunden bildiriyorum range son durum :)
https://i.hizliresim.com/elnzpe7.jpg
Normalde yardirip gitmesi lazım amma nazlaniyor. Parası mi bitti acep :he:
Tam seçimden hemen önce ve hemen sonranın kur zıplamadan hemen öncenin KKM dönüş zamanları olduğu için muhtemelen 1-2 M yakıp minimum kur farkı ödenmesi amacıyla yapılıyor bu.
Yoksa tamamen anlamsız ve kendilerini zora sokan bir durum.
Ama öteki türlüsünde gayet karlı bir iş oldu.
Türkçemin iyi olması.!!
Aileden gelir.!!!
Yetişme tarzına bağlı.!!!
Okuma öğrenme .!!!
Dünyanın neresinde olursan ol.!!
Değişmez.!!!
Yeterki kişi istesin.!!
Almanyada birinci nesil gelen işçilerin.!!
Çocuklarının çoğu gayet başarılıdır.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Ne ... yedikleri belli değil...
Ama son 3 ayda endeksin hareketi muazzam...
Dünkü kaçıncı %3'lük kapanıştı kimbilir...
Nevrim döndü, takip edemiyorum artık...
Ne nasipsiz bir nesilmişiz, bizim zamanımızdaki pala KY'yi buldu mu öperdi...
Bu 20-25 yaşındaki işe yeni başlamış delikanlılara bile bayram harçlığı, düğün harçlığı, altın, maltın ne varsa takıverdi...
Büyük ihtimal kkm için baskı yapıyor. Yaktığı para da kkm sahibine toplam vereceği paradan az olabilir..
MB rezerv de satabilir. Ama alttan geri alım yaparak net rezervi arttırması lazım.. Onu yapamıyorlar. Çünkü satıcı yok...
Sanırım yıl sonuna kadar da faiz artışına devam edecekler...
Yukarı için haber gelmedi gerek. ,3 dolar üstü için yabancı lazım belki gri listeden çıkarız diyeceğim de ışık yok henüz. Tahvil piyasasını takip eden varsa belki bir isik görmüştür