vadelide taşınma işleri nasıl.
bitmeye yakın mı?
şortların çok tikkatli olması ilazım bence.
zirvelerde çok oyalandı.
tek duş yapabilir gibin duruyor.
vadelide taşınma işleri nasıl.
bitmeye yakın mı?
şortların çok tikkatli olması ilazım bence.
zirvelerde çok oyalandı.
tek duş yapabilir gibin duruyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
3 dolar 2 li tepe ayağına bi TA avı düzenleyebilirler.
Şöyle ki
3 dolardan biraz üstünden basar TA cıları torbaya doldurur gerisin geri 3.20 dolara hızla sürer..
TA cılar stop olur
Bir daha basar..
TA cılar ya haklı idik üzerimize oynuyor der sıkı durun bu sefer der..
Bir daha torba sonra ver elini 4 dolar..
Ben olsam böyle bi oyun kurarım..2 tokatta kimsede mecal kalmaz artık 4 dolara kadar zaten..4 dolarda para denkleştirip tekrar gelir shortçular.
Sayın bosphorus un senelerdir çöküş olacgini söylemesi bıkkınlık verse de fettoscu diye nitelendirilmesine neden olmaz. Yemişim rallisini ki geçmiş mesajlarıma bakarsanız ben de yazdım. Orta sınıf çökmüş fakirinden zenginine millet işi gücü bırakmış rakam kovalayıp finans sektörüne bulaşmaya çalışıyor. Her esnaf tanıdık bana kağıt şöyle diye devamlı sıkıştırıyor. Ralli oldu diye bazı kodamanlar veya ben para kazandım diye ülkenin iyi olduğu yok. Kisadan öz ralli ralli dersin ama memleketin başına bela olan yav.sak bir örgütün elamanı diye kolayca laf edemezsin. Size PKK li desem olur mu? Böyle bir itham olur mu?
Sitmisim borsasını, yemişim parasını pacozlugu bırakın. Hersey maddiyat değil.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesla anahtarı hariç anahtar kabul etmiyorum. Km sınırı 10,000. Uzeri ÖTV hariç hesaplarım.
Çöpünü kıymetli sananlar kabul etmiyoruz çöp.
VOB yapmayın
tek lot hisse yok devam.. tribündeyim .. biraz kısa var ekim vade .. oda eğlencelik .. kısmet .. ytd
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
düşüncesinde, görüşünde yeterli olmayanlar,
kendini yeterli görmeyenler,
bu çamurlu sudan içmezsen fenerli değilsin gibi yetişkin pozlara girenbilir.
karşısındakini ezmek için belli bazı kilişelerin arkasına sığınmaları normaldir.
bu topraklarda slogancılık her devirde her gurupta olagelen birşey.
yarıgadık mı?
yadırgamadık.
Seviye tespitinde faydası oluyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Konya Çimento ve Plastikkart hisselerinde yapay piyasa oluşturdukları iddiasıyla 8 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri