@KARADUMAN kardeşim sen anladın mı o olayın öyle olmadığını?
Printable View
haftaya durumlar daha da netleşek..anlamayanın kafasına vura vura anlatır piyasa..
KAP: TMSN [ ] TÜMOSAN MOTOR VE TRAKTÖR SANAYİ A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1361574
https://kapatt.matriksdata.com/40283...93787d7e95134b
https://kapatt.matriksdata.com/40283...93787d7eae134c
Net Dönem Karı veya Zararı -246,138,881
Bizi eşkiyalar soymadı biz dürüstlükten battık 😉😉😉
Boğazda yalıda oturan bir abimin lafı bu her zaman kulağıma küpedir
Adam 70 yaşına geliyor yalının vergisini ödemek için çalışmak zorunda kalıyor.
Ama satıp esenyurt ta 100 daire alsa değerli konut vergisi vermezdi
https://www.instagram.com/aydinpost/reel/DC9ltzEts0L/
İzmir belediyesi başkanının Güneş enerjisi şirketleri hakkındaki yorumu.(Biraz haklı-bence)
GES lere çok büyük para harcıyor ülkemiz.
Gerçek temiz ve ucuz enerji Hidrojen yakıtı.
GES yerine Nükleer enerjiye yatırım yapmak daha iyi.
Hal böyleyken uzun vadeli GES şirketlerine yatırım yapmak isteyen yatırımcılar tekrar düşünsünler.(bence)
YTD
Konuyu uzatmamak için cevap vermeyeceğim size .
Gereksiz polemik olsun istemiyorum
Henüz çalışabilecek durumu varken yalıyı satmalı. Parasına hiç dokunmadan kurumsallara kiraya verilecek dükkan v.s. alınmalı. (Ben olsam borsadan temettü hisselerinden alırım :he: )
Şimdi satmazsa daha sonra haraç mezat satılır. :(
Yalılar güçlü geliri olanlara göredir.
başkanın dediği teknik olarak doğru. tabii ki nükleer daha iyi.
ama GES'ler kar marjı inanılmaz yüksek şirketler. 100 çalışanla milyarlarca lira ciro yapıyorlar. satamama gibi bir sıkıntı yok, hammadde sıkıntısı yok, teşvik bol.
sadece kurulum masrafı var. kendi içinde bir de küçük bakım-arıza şirketi kuruyor, sonra yan gel yat.
not: Bu başlığı şu anda 97 kişi okumaktadır. (1 üye ve 96 ziyaretçi)
bu ne be. dün hepimiz mi battık? :Sad:
Netanyahu 'Esad ateşle oynuyor'
Ateskes günü bunu dedi ve 1 gün sonra Suriye operasyonunu başlattı bop çular
Bizdeki salak akp tayfası seviniyor
Allah tan bizim ülkede BOP proje ortakları olmadığı için kafamız rahat...Ne halleri varsa görsün Coniler , Hans lar ,Maykıl lar...
91 Paris, 92 Londra, 93 Washington hamdolsun...
Cehalet en büyük düşmanımız, trafik çok büyük problem, ada içinde dönüş yapanlar durup adaya dışarıdan girene yol veriyorlar. Kural tam tersini söylüyor ama ne önemi var ki. Hele Bursa organize sanayisi tam bir karmaşa ters yönden giden kamyonlar, tırlar, servis minibüsleri millet kendi aklınca araç kullanıyor. Moto-kuryeler de ayrı bir potansiyel problem, her an ölümlü bir kaza yaşanabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih Eminönü ve Taksim turladım. İzlenimlerim… Müthiş bir turist yığınağı var her milletten. Döviz büfeleri de dolu boş görmedim. Bu ülke batmaz birşey yapar çıkar. Enflasyon da düşmez belki şirketler batıp millet işsiz kalınca..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün ben kahveye gittim borsa dan haberim yok. Ykredi haberi seans sonunda mi geldi bilgi veren olursa sevinirim
Benim gördüğüm; kemalistler-siyonistler ve rafiziler-şia dışında üzülen yok.
Olayı İTİBARSIZLAŞTIRMAK için yine siyonist argumanlar dile getiriliyor.
Halk 8 yıl işgal altında olan, kendi evlerine gururla dönüyor(HALEP).Kimliği ne olursa olsun bu beni mutlu eder.
Topraklarını geri alan ASKERLERİN-HALKIN beyan ve hareketlerine bakarsak mücahit bir ordu.
Ha..bazen çıkar çatışması olur.Düşman, daha büyük düşmana karşı seni savunur.Stratejik olaylar olur.
Ama görünen ve ifade edilene bakarsak ,bence çok güzel hareketler.
Askerlerin için de ARAP-TÜRKMEN-KÜRT hepsi var.Ama ortak özellikleri MÜSLÜMAN olmaları...
Böyle bir teşkilattan ancak İSRAİL rahatsız olur.Sonuçta ÜMMET BİLİNCİ direk siyonizme karşıdır.
TEMKİNLİ-MUTLU OLMAYA DEVAM..
Bu forum bazen nelere alet oldu?
-Kendini HZ. MERYEM ilan eden kadın olayı..Halbu ki ortaya çıktı ki,kendi halinde açık bir bayan umreye gitmiş...
-Altından duşlar-banyolar olayı vardı...Belediyeye bağlanan...Sonra MAHKEME KARARIYLA bunun tamamen yalan olduğu ortaya çıktı..
-7 Ekimde HAMASın tecavüzleri iftirası vardı.Düşünün, siz aniden baskın yapıyorsunuz ve çok esir almak istiyorsunuz.DAKİKALARLA YARIŞIYORSUNUZ...Bir de arada kızlara çakacaksınız...:)
Hayatın akışına terstir.EN APTAL ÖRGÜT BİLE BUNU YAPTIĞINDA tüm itibarını kaybedecek.SONRA ORTAYA ÇIKTI Kİ,BİZZAT İSRAİL GÜDÜMLÜ PROPANGASIYMIŞ ve kurgu...
Salıverilen kız esirleri gördük..hiç birisi kötü muamele görmemiş..hatta bize KRALİÇE GİBİ davrandılar dediler..
KISACASI bu forumdaki BİR ŞEYİ DEFALARCA TEYİT ETMEDEN ASLA İNANMAMAK LAZIM..Çünkü kara propagandaya alet olan -olmak isteyenler var.
Bu forumdaki bazıları hamas israile saldırınca da göbek atmıştı. Sonra neler olduğunu hep beraber gördük. Feraset herkeste olamıyor maalesef. Sırf yalakalık olsun diye konuşanlara zaten diyecek bir şey yok. Var da gerek yok.
toplumlarda bir koyunlar diğer yanda ise bireysel rasyonel düşünce vardır.. özgür olabilmen içinde bireysel düşünmen gerekir.
koyun demişken..
gezi sürecinde türbanlı bacılarımızı deri maskeli kovboylar kırbaçladı yok camilere eşediler bunların görüntüleri var elimizde.. yayınlayacaz diyen kimlerdi ?
öyle suriyelilere filistinlilere falandeğil.. kendi vatanlaşlarını tutukladılar. :) öyle görüntülerinde olmadığı çıktı.
koyunlar anlamaz. :drunk::drunk:
mağara alagorisinde olduğu gibi bunlar oradan çıkmayı beceremiyor
zavallı insanoğlu.
[QUOTE=ABKA;6937851]Benim gördüğüm; kemalistler-siyonistler ve rafiziler-şia dışında üzülen yok.
Siyonistler şu an bayram ediyor.Sizin gibi.Israil onlarca kez Suriye 'ye hava saldırısı yaptı. sizin desteklediğiniz grupların üzerine bomba bırakmadı,neden?
Kemalistler ile Siyonistlere yanana getirme çabanız kendi utancinizi gizleme çabası. Sanki Gazze'ye!!!çimento,çelik,petrol vs Kemalistler satıyor.
Sevineceğin bir haber daha vereyim.Sizi mutlu eden Htş Halep'e girmiş ama havaalaninin denetimi Ypg'ye bırakılmış??
karadağ da etin kilosu 6 eur.. max.8 eur.
marina da yıllık konaklama -13.000 eur-
aynı tekne göcekte yıllık 80.000 eur..
dün konuştum,eşimle..JAPONYA'da..
2 kişilik biftek söylemişler.. 700 TL.. bizden ucuz dedi..
Bu sene fiyatlarımız böyle..
İSPANYA'dan yukarda..
Kışın 1 haftalık bulgaristan kayak merkezi.. 1.000-1.200 eur..
kartalkaya-uludağ bolu falan 250.000-300.000 arası..1 haftalık çocuk.anne baba..
dışardan turist gelir mi? gelmez mi? bilemem.
Ama parası olan/az olan yerli turist..yallah dışarı.. TR turizmde bitik..
siyonistler yok dıj mikraklar.. kemalistler falan filen.. diyen adam cumada milleti götünden tanıyorum diyor :)
sonrada atayizlere laf atıyor lgbti falanmışlar.. :he:
sıkan sıkana.
koyun sürüsü insan bile değiller.:drunk:
Hayvanlar aleminde "Dinazorlar" | Prof. Dr. Mümtaz’er Türköne
https://www.youtube.com/watch?v=UoRk-uRSfk8
:drunk::drunk:
YILLIK tarımsal ilaç kullanımı
2013'te 39.000 ton seviyesinden
2023'te 58.000 tona yaklaşmış...
TEhlikeli olan pestisitlerle ilgili;
yeşil biber,limon mandalina,armut,nektarin,nar,üzüm,üzüm yaprağı,domates,hıyar..
%85 üzerinde limit üzerinde kalıntı tespit edilmiş...
DOMATESin 60-70 günlük vejitasyon süresinde 45 kez kimyasal gübre ilaç işlemi uygulanırken,
ÜZÜM'Ün vejitasyon sürecinde ise 65 kez kimyasal uygulama yapılıyormuş...
TR'nin ihraç ettiği ürünlerin AB'den dönmesine neden olan PESTİSİT krizi büyüyormuş..(irfan donat)
Turist çok bolsa açın bir işletme paraya para demezsiniz .
Benim konuştuğum tanıdıklar tüm zamanların en kötü ayı diyor bu kasım ayına .
beş liraya 500 ml su bile yokken adamlar seramik kupa almak istiyor .
iş yapan yer var ise büyük altın toptancıları ve dövizcilerdir o dışındakiler sinek avlıyorlar
Levent Gültekin
@acikcenk
·
5s
Halep’i almıyorsun akılsız kardeşim Irak Kürdistan’ından sonra Suriye Kürdistan’ını kurduruyorlar sana, Suriye’de İsrail ile aynı safa gelmiş olmak, İsrail için mıntıka temizliği yapmaktır.
Türkiye ye turist gelir. Zaten rakamlardan da belli..
Sınırsız yemek ve özellikle içki sunan herşey dahil sistemi hala cazip...Bizim deniz ve kumsallar Karadağ-Mısır vb son dönemin yerli turistin de gittiği lokasyonlara göre daha güzel..
İlaveten turist otellere bizden daha uygun fiyata giriyor.. Çünkü bu ülke Türk e düşman, gavura dost...
Gocek ile Karadag nasil kiyaslanir ? elma ile armutu degil elma ile sogani kiyaslama gibi olur
Uludag ile Andermatt da kiyaslanamaz yada Uludag,Bulgaristan,Andermatt ucude birbirbiri ile kiyaslanamaz
herseyden once bu ucune giden kitleler herseyleri ile farkli
bu ucunu kiyaslamak da elma,sogan ve pirasayi kiyaslamak gibi
The Chedi Andermatt fiyatlari
https://www.booking.com/hotel/ch/the...=total&ucfs=1&
Turkiye'ye her zaman turist gelir burda aldiklari hizmet ve kaliteyi diger baska bir ulkede alamazlar cunku yok[bizim ulkedeki top otellerden bahsediyorum]