Netanyahu 'Esad ateşle oynuyor'
Ateskes günü bunu dedi ve 1 gün sonra Suriye operasyonunu başlattı bop çular
Bizdeki salak akp tayfası seviniyor
Netanyahu 'Esad ateşle oynuyor'
Ateskes günü bunu dedi ve 1 gün sonra Suriye operasyonunu başlattı bop çular
Bizdeki salak akp tayfası seviniyor
Allah tan bizim ülkede BOP proje ortakları olmadığı için kafamız rahat...Ne halleri varsa görsün Coniler , Hans lar ,Maykıl lar...
91 Paris, 92 Londra, 93 Washington hamdolsun...
Cehalet en büyük düşmanımız, trafik çok büyük problem, ada içinde dönüş yapanlar durup adaya dışarıdan girene yol veriyorlar. Kural tam tersini söylüyor ama ne önemi var ki. Hele Bursa organize sanayisi tam bir karmaşa ters yönden giden kamyonlar, tırlar, servis minibüsleri millet kendi aklınca araç kullanıyor. Moto-kuryeler de ayrı bir potansiyel problem, her an ölümlü bir kaza yaşanabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Fatih Eminönü ve Taksim turladım. İzlenimlerim… Müthiş bir turist yığınağı var her milletten. Döviz büfeleri de dolu boş görmedim. Bu ülke batmaz birşey yapar çıkar. Enflasyon da düşmez belki şirketler batıp millet işsiz kalınca..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün ben kahveye gittim borsa dan haberim yok. Ykredi haberi seans sonunda mi geldi bilgi veren olursa sevinirim
Yer İmleri