Sayfa 968/1000 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop LX

1. Netanyahu 'Esad ateşle oynuyor'

Ateskes günü bunu dedi ve 1 gün sonra Suriye operasyonunu başlattı bop çular
    Bizdeki salak akp tayfası seviniyor

2. Allah tan bizim ülkede BOP proje ortakları olmadığı için kafamız rahat...Ne halleri varsa görsün Coniler , Hans lar ,Maykıl lar...
    91 Paris, 92 Londra, 93 Washington hamdolsun...

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    .....
    not: Bu başlığı şu anda 97 kişi okumaktadır. (1 üye ve 96 ziyaretçi)

bu ne be. dün hepimiz mi battık?
    Kumarcının kumarcıya ömürlerinde 5 kuruşları geçmiş.
    Hep manoya (komisyona) çalışmışlar.

Viop kumar, batarsınız.
    Uzak durun.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Cehalet en büyük düşmanımız, trafik çok büyük problem, ada içinde dönüş yapanlar durup adaya dışarıdan girene yol veriyorlar. Kural tam tersini söylüyor ama ne önemi var ki. Hele Bursa organize sanayisi tam bir karmaşa ters yönden giden kamyonlar, tırlar, servis minibüsleri millet kendi aklınca araç kullanıyor. Moto-kuryeler de ayrı bir potansiyel problem, her an ölümlü bir kaza yaşanabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Netanyahu 'Esad ateşle oynuyor'

Ateskes günü bunu dedi ve 1 gün sonra Suriye operasyonunu başlattı bop çular
    Bizdeki salak akp tayfası seviniyor
    Bende anlamadım, neden seviniyor lar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bende anlamadım, neden seviniyor lar
    bir yerde karışıklık, huzursuzluk, kaos çıksın otomatikman seviniyorlar. sebep yok. mutlu oluyorlar.
    audentes Fortuna iuvat

7. Fatih Eminönü ve Taksim turladım. İzlenimlerim… Müthiş bir turist yığınağı var her milletten. Döviz büfeleri de dolu boş görmedim. Bu ülke batmaz birşey yapar çıkar. Enflasyon da düşmez belki şirketler batıp millet işsiz kalınca..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Dün ben kahveye gittim borsa dan haberim yok. Ykredi haberi seans sonunda mi geldi bilgi veren olursa sevinirim

Sayfa 968/1000 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •