Bu bilgi ile birlikte değişim tablosunu değerlendirirsek yaklaşık 85 tane trakyacamın olacağına 1 tane denizlicamın olsun diyor. :))
Printable View
Bundan sonraki yolum su olacak. Bu birlesme genel kurulda onaylanmadan muhtemelen kablumbaga hizinda calisan cok degerli kurumumuz spk, tebligini cikarmis olur. Ayrilma bedeli olarakta 25 subat oncesi 30 gunu baz alacak boylelikle sirketlerde. Trakya icin kaba taslak hesapla 25 subat oncesi 30 gun ortalamasi 3.80 asagi yukari cagri fiyati cikiyor.
Hala buralardan hisseleri toplana derdindeler ac gozlu kopekler. Yalnizca kendileri kazansin herkes kaybetsin bunlar icin.
En az 1 ay daha burdayim sise nin cok kiymetlioc yoneticileri.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu işlerde değerleme yapan kurum ile ile spek arasında bağlantı ve ilişkileri var yoksa ana cam defter değeri 3 77 trakya cam defter değeri 5 11 bunu bilen yatırımcı elinde varsa satıp trakya cam aldı bunu bilenlerde ana camı toplayıp bilerek ana camın değerlemesini yüksek yaptılar kendileri kazanıp yatırımcıları zarar ettirmek için yarın ve sorası günlerde ana camı yatırımcılara kilitlerler bu değerleme değişir ama iş işten geçer atı alan üsküdarı geçer olan yatırımcılara olur .
yatırım tavsiyesi değildir
Ortada bir gerçek var oda değerlem raporu,
Bekledik bekledik şirket tapor yollayacak diye o rapor belli,
O rapora göre şişe,soda,anacm ve trakyanın 4 yönteme göre değeri net ortada,
Raporlar ıvırlar zıvırlar ortada hepsi spk ya gitti gidicek,
Spk rapordaki sonuça bakmıyorum derse amenna,bakıyorum derse zaten olması gerekn olacak.
Şirketlerin gerçek değerleri üzerinden işlemler yapılcak,
Burda şu gözden kaçmasın,
Soda şişe trakaynın değerleri asıl değerli olan şirketlerin değerlerini dencm ve anacm üzerinden farklılaştırmazlar,
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İmzamı attım ek olarak...
Ya siz kendinizi bir ihlas bir dohol bir hurgz mi sandınız onlar gibi çakallık kötülük oyun peşindesiniz eblehler ülkenin kurumsal kimliği olan düzgün yönetilen kurumuydunuz en son ne oldu kahpelik şerbeti mi içtiniz adiler kimden akıl alıyorsunuz don 2 senedir?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Arkadaşlar unutmayın 20 dk sonra web toplantısı var eliniz kanda dahi olsa geliniz...
https://event.onlineseminarsolutions...epage=register
Kayıt formunu doldurun acilen
Not linux işletim sistemi ile olmuyor
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk