Sayfa 193/269 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243 ... SonSon
Arama sonucu : 2146 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

Spk yida allaha havale ediyorum. Aylardir taslagi hazir tebligi cikarmadi. Birilerine canak tutuyorlarsa rabbim onlardan cikarsin.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Trakya cam ile ana cam son bir aylık 27 mart 28 nisan takas değişimi ana cam da garanti yatırımın 3 532 498 alımı var finans yatırmın 1 005 972 alışı var görünen bu görünmeyen kimbilir ne kadar satış gelen aracı kurumdan da alımlar olmuştur . ama trakya cam da alışları yok bu hisseleri alanlar kim acaba bu değerlemeyi bilenler mi aldı son bir ayda ana camda kimler aldığının araştırılası lazım bu değerlemeyi bilerek böyle yaptılar ben bu şekilde düşünüyorum.
    yatırım tavsiyesi değildir

3. ana cam da 25 mart 27 nisan arası toplam pasta en çok işlem yapan aracı kurumlar arasında acaba ne kadar mal el değiştirdi belki de görünenin çok çok üzerindedir küçük yatırımcının mallarını çoğunu almışlardır bu tarih arasında kimler almış ise hepsinin açığa çıkarılması lazım kimbilir kimler çıkar .
    yatırım tavsiyesi değildir

Hep dedim sise nin degerlenmesi isimize gelir diye simdi 6 lira olsaydi sise bizde 4 lira olurduk sisenin yukselmesi icin duaci olalim. Cunku isimiz allaha kaldi artik. Kullar hirsis cikti.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by DungBeetle Yazıyı Oku
    Ya peki şunu nasıl açıklayacaksınız? Üretimi durmuş, satış yapamıyorum diyen bir denizlicam fırınlarını söndürmüş bir denizlicam. Dönüşüm oranı 0,33. Dünya 3. Lüğüne oynayan trakya cam. Hacmen avrupa 1. Trakya cam Heryerde fabrikası olan ciddi karlar yapan bir trakya cam. Dönüşüm oranı 0,67. Yani koca trakya cam 2 tane denizli cam ediyor. Mantığım almıyor bu konuyu.
    Kahpelik adilik tek açıklaması bu...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

6.  Alıntı Originally Posted by DungBeetle Yazıyı Oku
    Ya peki şunu nasıl açıklayacaksınız? Üretimi durmuş, satış yapamıyorum diyen bir denizlicam fırınlarını söndürmüş bir denizlicam. Dönüşüm oranı 0,33. Dünya 3. Lüğüne oynayan trakya cam. Hacmen avrupa 1. Trakya cam Heryerde fabrikası olan ciddi karlar yapan bir trakya cam. Dönüşüm oranı 0,67. Yani koca trakya cam 2 tane denizli cam ediyor. Mantığım almıyor bu konuyu.
    Yok öyle değil. denizli camın sermayesi 15 milyon trakya cam 1250 milyon. Yani değerlemeye göre trakya cam yaklaşık 170 denizli cam ediyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ahmedow Yazıyı Oku
    Yok öyle değil. denizli camın sermayesi 15 milyon trakya cam 1250 milyon. Yani değerlemeye göre trakya cam yaklaşık 170 denizli cam ediyor.
    Değerlemeye görede 5.5 tl sermaye karşılığı ederi var diyor tarkaya cam değeri olarak,
    Pwc nin dediği bu[emoji4]

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

denizli cam anadolu cam neden tavan.

trakyacamın başı kel mi?

şirketi övdüler şöyle dediler böyle dediler millete malı yıktılar şimdide kitleme peşindelermi?

neyin nesi bu rakamlar?

kim nasıl bulmuş?

amaçları birleşmek tek çatı altında büyümek mi yoksa ky tokatlamak mı?

buna kim evet dedi yada diyor?

denizli cam anadolu cam neden tavan?

şişe neden almış başını gitmiş?

trakya cama ne oldu?

malın hepsi kyde mi?

hükümetmi alacak yoksa?

yoksa elimizden ucuza mal alıp 10 tlmi yapacaklar?

saygılar

Sayfa 193/269 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •