Ben profesyonel askerlikten yanayım. Ama tam zamanlı mı olur, dönemsel mi olur onu uzmanları daha iyi bilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkede daha hızlı yayılan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) bir türünün ortaya çıktığını ve yüzde 70 daha hızlı yayıldığını aktardı.
Virüsün yayılmasını önlemek için başkent Londra dahil, Güneydoğu İngiltere'nin birçok bölgesinde yeni, daha sıkı önlemler altına alındı.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ise, İngitere’de ortaya çıkan yeni koronavirüs mutasyonuyla ilgili olarak yetkililerle 'yakın temasta' olduklarını açıkladı. Öte yandan Belçika, Hollanda ve İtalya İngiltere ile olan deniz ve hava trafiğini durdurma kararı aldı. Uzmanlar bu kısıtlamaların virüsün geçirdiği yeni mutasyonun Avrupa geneline yayılmasını engellemek için uygulandığını aktardı.
1974’te yunanistandaki cunta, kıbrısta darbe yapıp oldu bitti ile adayı yunanistan bağlamak istediğinde bizde kıbrıs harekatını yapıp. Cuntaları devirmiştik.
Tek fark bizim bu işe girişirken çıkartma gemimiz bile yoktu diye biliyorum. adım adım o noktaya ulaştık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demokrasi iki kurt ve bir kuzunun öğle yemeğinin ne olacağı konusunda oylama yaptıkları bir düzenmiş:))))))))
Üç gündür formlar da YouTube de dolar yorumları okuyorum. Biri der 6,80 ve aşağı görecek öbürü 10-15. Dünyada dolar bol ve ucuz bol para var. Bu para bugün mü ortaya çıktı. Bütün sorunlar bitti günlük güneşlik mi oldu. Geçen hafta Yargıtaydan biri AYM adayı olarak seçildi. Bu adamın fikri zikri değişmez. YSK yeni Yargıtay'a atadı. Ordan baskı ile diğer adaylar pasifize edildi üç günlük adam AYM ye seçilecek. Ortada bir sürü sorun varken Noel öncesi yabancının aklına bize gelmek geldi. Garip manipülasyonun alası yapılıyor.