Sayfa 194/996 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn egeli akp bedelli askerlik yasasını çıkardı.Parası olan oğlunu askere göndermiyor fakir yollamak zorunda,askere giden fakirin çocuğu terör kurbanı olabiliyor,zenginin çocuğu artık bu tehlikeden muaf.Sizce bu adil,ahlaki ve doğru mu.Sizin oğlunuz askere gidecek olsa bedelli askerlikden yararlanırmısınız.
    Ben profesyonel askerlikten yanayım. Ama tam zamanlı mı olur, dönemsel mi olur onu uzmanları daha iyi bilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkede daha hızlı yayılan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) bir türünün ortaya çıktığını ve yüzde 70 daha hızlı yayıldığını aktardı.
    Virüsün yayılmasını önlemek için başkent Londra dahil, Güneydoğu İngiltere'nin birçok bölgesinde yeni, daha sıkı önlemler altına alındı.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ise, İngitere’de ortaya çıkan yeni koronavirüs mutasyonuyla ilgili olarak yetkililerle 'yakın temasta' olduklarını açıkladı. Öte yandan Belçika, Hollanda ve İtalya İngiltere ile olan deniz ve hava trafiğini durdurma kararı aldı. Uzmanlar bu kısıtlamaların virüsün geçirdiği yeni mutasyonun Avrupa geneline yayılmasını engellemek için uygulandığını aktardı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben profesyonel askerlikten yanayım. Ama tam zamanlı mı olur, dönemsel mi olur onu uzmanları daha iyi bilir.

Ben onu sormamıştım ,bambaşka iki soru sormuştum ya neyse.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben kimin tarafından işgal wdildiğini biliyorum falklan arjantine ne kadar mesafe yarın ingilere kıbrısta benimde payım var ben garantör devletim verin payımı yoksa bombalarım derse olur bilader gel yerleş mi diyeceğiz.
    1974’te yunanistandaki cunta, kıbrısta darbe yapıp oldu bitti ile adayı yunanistan bağlamak istediğinde bizde kıbrıs harekatını yapıp. Cuntaları devirmiştik.
    Tek fark bizim bu işe girişirken çıkartma gemimiz bile yoktu diye biliyorum. adım adım o noktaya ulaştık.

O egeli ben değilim

Demokrasi iki kurt ve bir kuzunun öğle yemeğinin ne olacağı konusunda oylama yaptıkları bir düzenmiş)))))))

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben onu sormamıştım ,bambaşka iki soru sormuştum ya neyse.
    Parası olan ve olmayan ayrımı yapılması doğru değildir. Benim imkanım olsa yararlanırım. Ancak yararlanmak için dolambaçlı yollara girmem.

O egeli ben değilim

7. Üç gündür formlar da YouTube de dolar yorumları okuyorum. Biri der 6,80 ve aşağı görecek öbürü 10-15. Dünyada dolar bol ve ucuz bol para var. Bu para bugün mü ortaya çıktı. Bütün sorunlar bitti günlük güneşlik mi oldu. Geçen hafta Yargıtaydan biri AYM adayı olarak seçildi. Bu adamın fikri zikri değişmez. YSK yeni Yargıtay'a atadı. Ordan baskı ile diğer adaylar pasifize edildi üç günlük adam AYM ye seçilecek. Ortada bir sürü sorun varken Noel öncesi yabancının aklına bize gelmek geldi. Garip manipülasyonun alası yapılıyor.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Parası olan ve olmayan ayrımı yapılması doğru değildir. Benim imkanım olsa yararlanırım. Ancak yararlanmak için dolambaçlı yollara girmem.

Peki ahlaki,doğru ve adil bir iş mi bu bedelli işi.Dolambaç falan yok parayı yatıran askerlik yapmıyor artık,fakirsen yapıyorsun.

Sayfa 194/996 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •