Ýngiltere Baþbakaný Boris Johnson, ülkede daha hýzlý yayýlan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) bir türünün ortaya çýktýðýný ve yüzde 70 daha hýzlý yayýldýðýný aktardý.
Virüsün yayýlmasýný önlemek için baþkent Londra dahil, Güneydoðu Ýngiltere'nin birçok bölgesinde yeni, daha sýký önlemler altýna alýndý.
Dünya Saðlýk Örgütü (DSÖ) ise, Ýngitere’de ortaya çýkan yeni koronavirüs mutasyonuyla ilgili olarak yetkililerle 'yakýn temasta' olduklarýný açýkladý. Öte yandan Belçika, Hollanda ve Ýtalya Ýngiltere ile olan deniz ve hava trafiðini durdurma kararý aldý. Uzmanlar bu kýsýtlamalarýn virüsün geçirdiði yeni mutasyonun Avrupa geneline yayýlmasýný engellemek için uygulandýðýný aktardý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1974’te yunanistandaki cunta, kýbrýsta darbe yapýp oldu bitti ile adayý yunanistan baðlamak istediðinde bizde kýbrýs harekatýný yapýp. Cuntalarý devirmiþtik.
Tek fark bizim bu iþe giriþirken çýkartma gemimiz bile yoktu diye biliyorum. adým adým o noktaya ulaþtýk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Demokrasi iki kurt ve bir kuzunun öðle yemeðinin ne olacaðý konusunda oylama yaptýklarý bir düzenmiþ)))))))
Üç gündür formlar da YouTube de dolar yorumlarý okuyorum. Biri der 6,80 ve aþaðý görecek öbürü 10-15. Dünyada dolar bol ve ucuz bol para var. Bu para bugün mü ortaya çýktý. Bütün sorunlar bitti günlük güneþlik mi oldu. Geçen hafta Yargýtaydan biri AYM adayý olarak seçildi. Bu adamýn fikri zikri deðiþmez. YSK yeni Yargýtay'a atadý. Ordan baský ile diðer adaylar pasifize edildi üç günlük adam AYM ye seçilecek. Ortada bir sürü sorun varken Noel öncesi yabancýnýn aklýna bize gelmek geldi. Garip manipülasyonun alasý yapýlýyor.
Yer Ýmleri