2020 için borsa beklentileri iyi duruyor ama nisan ayına dikkat edilmeli. S400 aktive edilirse işler değişir. Nisan ayına kadar bir ralli güzel olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ustad ne olduya hayirdir
Zarari kurtaracaktim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalik _ 720 ve_600 mk 2 gun getirince
Haftalik dustu
P.tesi 1.5 bekliyorumLG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim cirpinisim sizler icin
Bana gereken yilbasina kadar bistin hafif eksi kapatmasi sonra saha kalkmasi
Stratejim bunu istiyor.
Ok ustad
Eger yarin dolarin belini kirarlarsa ki bence yapilacak,
Tcd bu hafta saha kalkar...ytd
Üstad cuma eksi 0.09; pazartesi 3 günlük 0,09..
Ppf getirisi zaten 3 günlük 0.09..Hisse tarafı 0.2 artı idi cuma günü.Diğer entürmanlar zarar yazmış, nedeni anlaşılır değil, o yüzden bana anlamsız geldi. Çorba lezzetli olsun diye herşeyi doldurmakla çorba lezzetli olmuyor, her şeyin kıvamında kararında olmasıdır o tadı veren.
Tabii bilmiyorum getirisi yazdığın oranda ise bana çok akılcı gelmedi gidişatı. Yaklaşık 10 gündür taşıyorum bu fonu ama genel anlamda beni tam ikna edemedi taşımaya.Bu hafta net kararımı veririm, izleyelim bakalım.
Ustad sen yinede yarina dikkat et cuma gunu benjamin
Cok istahliydi.yarin 6 dan acabillr
Dediginin terside olabilir.. Olmamasi temennimdir
Iyi de gecen haftaya bakarsaniz hic bir fon mantikli getiri sergilemediki...gecen hafta bunalim haftasi gibiydi...boyle haftalarda en cok getirene degil en az goturene bakilir...ben bu sebeple acc ve fid dusundum...hemen hemen son 15 gundur bistte istah yok
Oglene kadar arti 1 e yaklasan bist eksi kapatabildi...fid e haftalik degil aylik bakmalisiniz...haftada 1 gun yuzde 1 getirip diger gunlerinde ufak getirse de ben raziyim
Bu kafayla girdim. Yoksa hepsini tcd yapardim.ytd
Ya ugursuzlugun sebebi belli
Adini anmak istemiyorum
Acil elindeki tcd leri satmasi lazim
Yoksa durum kotu
Azerbulbul
La agzimdan kacti ya la
Benjaminde bel kirma isi bitti gibi bence yil sonuna kadar yjkselmesini
Istiyorlar
Asya piyasası açıldı. 5,9383. Pek bir hareket yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Shangil'deki TCD oranı aslında % 3-4 civarı olmalı, bendeki miktar küçük yatırım diyordu. :)
Benim için önemli olan anlamlı hareket etmesi.Yoksa çok getirmiş az getirmişe baktığım yok.Risk seviyesi yüksek fon alıyorsam neyin riskini taşıdığımı az çok anlamlandırabilmeliyim. Ben yüksek riski seviyorum, isterse 10 gün eksi yazsın. Ama diyebilmeliyim ki, şundan dolayı bu oldu. Henüz dar aralıkta hareket ettiği için izliyorum sadece.Gidişatına göre karar vereceğim, şimdilik taşıyorum ama boş yere de hamallık yapmak istemem.
Kimin isine gelir?
Neden yukselmesini istesinler?
Bu ulkede vatadasin ekonomiye bakisi enflasyon vs degildir. Vatandas dolar kuruna bakar...hazir ekonomi duzeliyor dedirtmisken dolardaki bu ivmeye izin vermezler...bu ivme ile giden dolar en ufak haberde 6.5 olur. Bunu gozonune aliyorlardir herhalde
Evet riski yaymış oluyoruz bu doğru ama getiri de değişiyor tabi bu şekilde olunca.doların stabillesmesinden bu yana porfoylerde temel getiri fonlar oldu bu durumda. Ziraatin aylık faizi ne bilmiyorum, işbankasi'nda 33 gün %1 :) . Aynen, bende de var hiç dokunulmayan dolar.
Bunlar benim usd try tahminlerim dostum
yorum alayim
YIL USD KUR
2020 6,12
2021 6,31
2022 6,50
2023 6,67
2024 6,85
2025 7,02
2026 7,18
2027 7,31
2028 7,44