Sayfa 973/1000 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Üstad cuma eksi 0.09; pazartesi 3 günlük 0,09..
    Ppf getirisi zaten 3 günlük 0.09..Hisse tarafı 0.2 artı idi cuma günü.Diğer entürmanlar zarar yazmış, nedeni anlaşılır değil, o yüzden bana anlamsız geldi. Çorba lezzetli olsun diye herşeyi doldurmakla çorba lezzetli olmuyor, her şeyin kıvamında kararında olmasıdır o tadı veren.
    Tabii bilmiyorum getirisi yazdığın oranda ise bana çok akılcı gelmedi gidişatı. Yaklaşık 10 gündür taşıyorum bu fonu ama genel anlamda beni tam ikna edemedi taşımaya.Bu hafta net kararımı veririm, izleyelim bakalım.
    Iyi de gecen haftaya bakarsaniz hic bir fon mantikli getiri sergilemediki...gecen hafta bunalim haftasi gibiydi...boyle haftalarda en cok getirene degil en az goturene bakilir...ben bu sebeple acc ve fid dusundum...hemen hemen son 15 gundur bistte istah yok
    Oglene kadar arti 1 e yaklasan bist eksi kapatabildi...fid e haftalik degil aylik bakmalisiniz...haftada 1 gun yuzde 1 getirip diger gunlerinde ufak getirse de ben raziyim
    Bu kafayla girdim. Yoksa hepsini tcd yapardim.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Bu iş grafiğe göre şekil almıyor ki üstadım. O sadece bir görsellik.
    Ben onu nazar duası muhabbeti için yazdımdı zaten.

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ustad sen yinede yarina dikkat et cuma gunu benjamin
    Cok istahliydi.yarin 6 dan acabillr

Dediginin terside olabilir.. Olmamasi temennimdir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    6 yi yada 7 yi gecmesi onemli degil. Ne zaman belini kiracaklari onemli...yarin 6 olsun sali 6.5 olsun...carsamba 5.75 olsun raziyim...demek istedigim bu.
    Eger belini kirmaz trendine birakirlarsa sadece tcd degil hic bir hisse yogun fonda da tat kalmaz...

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şöyle izah edebiliriz fonun son dağılım raporundaki hisseler %0.2 değer kazandı. Fonun içeriği yaklaşık %50 buradan fonun fiyatına %0.1'lik bir pozitif etki gelir. Diğer kısımlardan gelecek etki ile zaten %0.15 olur maksimum getirisi.
    Teşekkürler admustafa, sadece son gün değil, önceki günleri de anlamlı kılacak bir duruşu yok gibi.Dur bakalım, izliyorum şimdilik.

Ya ugursuzlugun sebebi belli
    Adini anmak istemiyorum
    Acil elindeki tcd leri satmasi lazim
    Yoksa durum kotu

Azerbulbul

La agzimdan kacti ya la

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    6 yi yada 7 yi gecmesi onemli degil. Ne zaman belini kiracaklari onemli...yarin 6 olsun sali 6.5 olsun...carsamba 5.75 olsun raziyim...demek istedigim bu.
    Eger belini kirmaz trendine birakirlarsa sadece tcd degil hic bir hisse yogun fonda da tat kalmaz...
    Benjaminde bel kirma isi bitti gibi bence yil sonuna kadar yjkselmesini
    Istiyorlar

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Asya piyasası açıldı. 5,9383. Pek bir hareket yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Shangil'deki TCD oranı aslında % 3-4 civarı olmalı, bendeki miktar küçük yatırım diyordu.

Sayfa 973/1000 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •