Originally Posted by Webster Reis ekonomi hakkimda konusmus Tam metni okumanizi tavsiye ederim Ozetle benim anladigim bist kisa vadede 150k diyor Bir dakika evi bark sata karyorum. Ne var ne yok BST'e feda olsun. 150 yetmez dahada kar bu o zaman.
Originally Posted by admustafa Ben yaklak 10 gn nce dedim MPS'yi ama aldm m hayr 3 aydr getirisi gayet iyiymi. Yani son dneme has deil durumu. Ne gzel demi Mevlana; "Dnle beraber gitti cancazm, Ne kadar sz varsa dne ait imdi yeni eyler sylemek lazm... " Yeni eyler bulmak lazm.
Originally Posted by myfinans 3 aydr getirisi gayet iyiymi. Yani son dneme has deil durumu. Ne gzel demi Mevlana; "Dnle beraber gitti cancazm, Ne kadar sz varsa dne ait imdi yeni eyler sylemek lazm... " Yeni eyler bulmak lazm. Evet yeni eyler bulmak lazm Nasl birey aryoruz mesela
Bol getirili Risk dzeyi 1 yada 2 Valr en ok T1 aka bir yana aslnda fon ok ama hep ayn eyleri konuuyoruz.
Originally Posted by myfinans Bol getirili Risk dzeyi 1 yada 2 Valr en ok T1 aka bir yana aslnda fon ok ama hep ayn eyleri konuuyoruz. Baka eyler konuunca popler olacaklar diyorsunuz
Yatrm Tavsiyesi Deildir
Originally Posted by admustafa Baka eyler konuunca popler olacaklar diyorsunuz Ayn fonlar konuulunca millet oraya ykleniyor. Fon oalnca yk dalr
Originally Posted by burak1987 Aslnda bende merak ediyorum. Bu tcd mays 2019 a kadar niye byleymi. Sormak lazm Sent from my iPhone using Tapatalk Dolar alis verisine mesguldur!
Originally Posted by myfinans Ayn fonlar konuulunca millet oraya ykleniyor. Fon oalnca yk dalr Sr gibi saklyorsunuz kendi fonlarnz stadm hep populer fonlarla balyorsunuz konuya onu napacaz
Forum Rules
Yer mleri